Dodaj do ulubionych

DR Jarzębowski, DR Połuszejko

16.10.05, 21:12
Witam, bardzo proszę o informacje dotyczące tych lekarzy ginekologów...
dziekuję z góry i pozdrawiam wszystkie panie
Obserwuj wątek
    • Gość: surfer Re: DR Jarzębowski, DR Połuszejko IP: *.lublin.mm.pl 16.10.05, 21:16
      Czyżby pamiątka po pielgrzymce?
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=21534152
      • kamilka125 Re: DR Jarzębowski, DR Połuszejko 16.10.05, 21:21
        przeglądałam już te odpowiedzi i nie znalazłam w nich informacji na temat
        lekarzy o których pytam!!! poza tym nie życzę sobie takiech tekstów!!
        • Gość: surfer Re: DR Jarzębowski, DR Połuszejko IP: *.lublin.mm.pl 16.10.05, 21:27
          to napisz o co ci konkretnie chodzi.Czy chcesz się z nimi zapoznać a może
          umówić na randkę?
          • Gość: DR Re: DR Jarzębowski, DR Połuszejko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 21:31
            no wlasnie - nie bylo, to trzeba dopisac i to tak zeby wszyscy zobaczyli, a nie
            tylko drogie panie (koledzy tez) ;-)
            • Gość: kamilka125 Re: DR Jarzębowski, DR Połuszejko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 22:06
              Drodzy?? :/ Panowie, bardzo Was proszę nie wpisujcie tutaj już swoich głupawych
              i złośliwych komentarzy.. interesują mnie tylko informacje, a Wy na pewno mi
              ich nie udzielicie.. a jedynie zaśmiecacie forum..
              z góry dziękuje...
              • Gość: mm Re: DR Jarzębowski, DR Połuszejko IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 17.10.05, 09:12
                Dr Jarzębowski to bardzo dobry lekarz.
                • Gość: B PULUS Re: DR Jarzębowski, DR Połuszejko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 09:13
                  Polecam dr Daniłosia
                • Gość: sceptyczna Re: DR Jarzębowski, DR Połuszejko IP: *.resetnet.pl 18.10.05, 21:40
                  Jarzębowski może być ale to nerwus i potrafi nawrzeszczeć na pacjentkę, no i
                  dość drogi ;) Poza tym specem jest raczej od pewnych szczególnych zabiegów -
                  jeśli wiesz co mam na myśli...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka