kamilka125 16.10.05, 21:12 Witam, bardzo proszę o informacje dotyczące tych lekarzy ginekologów... dziekuję z góry i pozdrawiam wszystkie panie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: surfer Re: DR Jarzębowski, DR Połuszejko IP: *.lublin.mm.pl 16.10.05, 21:16 Czyżby pamiątka po pielgrzymce? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=21534152 Odpowiedz Link Zgłoś
kamilka125 Re: DR Jarzębowski, DR Połuszejko 16.10.05, 21:21 przeglądałam już te odpowiedzi i nie znalazłam w nich informacji na temat lekarzy o których pytam!!! poza tym nie życzę sobie takiech tekstów!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: surfer Re: DR Jarzębowski, DR Połuszejko IP: *.lublin.mm.pl 16.10.05, 21:27 to napisz o co ci konkretnie chodzi.Czy chcesz się z nimi zapoznać a może umówić na randkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DR Re: DR Jarzębowski, DR Połuszejko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 21:31 no wlasnie - nie bylo, to trzeba dopisac i to tak zeby wszyscy zobaczyli, a nie tylko drogie panie (koledzy tez) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilka125 Re: DR Jarzębowski, DR Połuszejko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 22:06 Drodzy?? :/ Panowie, bardzo Was proszę nie wpisujcie tutaj już swoich głupawych i złośliwych komentarzy.. interesują mnie tylko informacje, a Wy na pewno mi ich nie udzielicie.. a jedynie zaśmiecacie forum.. z góry dziękuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: DR Jarzębowski, DR Połuszejko IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 17.10.05, 09:12 Dr Jarzębowski to bardzo dobry lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B PULUS Re: DR Jarzębowski, DR Połuszejko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 09:13 Polecam dr Daniłosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyczna Re: DR Jarzębowski, DR Połuszejko IP: *.resetnet.pl 18.10.05, 21:40 Jarzębowski może być ale to nerwus i potrafi nawrzeszczeć na pacjentkę, no i dość drogi ;) Poza tym specem jest raczej od pewnych szczególnych zabiegów - jeśli wiesz co mam na myśli... Odpowiedz Link Zgłoś