mjprzybysz 20.10.05, 07:50 A jaki jest zwiazek tytułu notatki z treścią? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: student Mulawa to alkoholik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 07:58 Michał Mulawa, wielki działacz młodzieżówki PiS. Człowiek który podczas studiów chyba nigdy nie trzeźwiał. W Samorządzie UMCS wykazał się największą niekompetencją. Nie dziwi mnie więc, że znalazł się w PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan Przedwyborcze gry dawnych przeciwników IP: *.um.lublin.pl / *.um.lublin.pl 20.10.05, 08:47 Michał Mulawa może budzić kontrowersje, ale insynuowanie mu niekompetencji w działalności w samorządzie studenckim oraz alkocholizmu to wielka przesada. Znam go od siedmiu lat i tyle samo czasu z nim współpracowałem zarówno w samorzadzie Wydziłu Politologii jak i samorzadzie uczelnianym.Ten komentarz jest tylko tchórzliwym pisaniem człowieka, który zapewne na parlamencie studentów miał nie raz utartego nosa i do tej pory dręczy go ta porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Przedwyborcze gry dawnych przeciwników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 08:52 Zajmij się pracą w urzędzie a nie łaź po Internecie. Na pewno jesteś jednym z tych pisuarów którzy za pieniądze podatników nic nie robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan Re: Przedwyborcze gry dawnych przeciwników IP: *.um.lublin.pl / *.um.lublin.pl 20.10.05, 09:40 Studencie co do mojej pracy to bądz pewien że wykonuje ją sumiennie a podatki płace uczciwie. Rozumie że wy platformersi macie sporego kaca po przegranych wyborach i czepiacie się wszystkiego. Co do wykorzystywania pieniędzy podatników to zajmijcie sie swoim podwórkiem (patrz pan Piskorski, tam wlśnie widać jak wy szanujecie podatników). Pracy mam sporo ale zareagować na takie okarżenie w Stosunku do Mulawy musze bo wy jak zwykle mijacie sie z prawdą (patrz sprawa dziadka Danalda Tuska i hospicja warszawskie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezu Re: Przedwyborcze gry dawnych przeciwników IP: *.lublin.mm.pl 20.10.05, 08:52 ..... studenckim oraz alkocholizmu to wielka przesada.... alkoHolizm PS.Powóciłem na forum.Pod innymi pseudo.Czasmi też jako prezu.Jestem już po leczeniu.Trochę pomogło,ale nadal nie wiem kim jestem.Dlatego czasami różnie się podpisuję. -prezu- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gadu Re: Mulawa to alkoholik IP: *.um.lublin.pl / *.um.lublin.pl 20.10.05, 08:55 Co za kraj ?? jak komus sie powodzi to od razu staje sie alkocholikiem !! ps Mulawa Skonczyl studia a ty Studencie????? Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Nie oskarzac ludzi nawet o alkoholizm! 20.10.05, 10:15 ALKOHOLIK - spaliście w szkole? Poczytałam. Nie znam p.Mulawy, ale ataki tego typu powinny byc kasowane przez opiekunów społecznych(?)forum. Każdy moze na forum bezkarnie obrazac drugą osobe, do której ma to czy tamto. A o samych afiszach cisza...Gdzies czytałam, ze to PiS chce bezplatnej nauki jedynie do matury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: locri Re: Za plakat na policję IP: *.um.lublin.pl / *.um.lublin.pl 20.10.05, 08:44 przykro,że prowadzona w taki sposób kampania i przez takie osoby jak Pan Mulawa psują wizerunek PIS-u. A efekt jest wręcz odwrotny od zamierzonego. Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: Za plakat na policję 21.10.05, 09:38 Jasne efekt odwrotny od zamierzonego. Robiliśmy razem z Michałem wszystko żeby PiS nie wygrało kampanii, i nie udało się. Zagłosowali na nas, pech normalnie już nie wiemy co robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG Re: Za plakat na policję IP: *.um.lublin.pl / *.um.lublin.pl 20.10.05, 08:48 Kampania wyborcza powinna byc skupiona na wymianie argumentów a nie na skupianiu sie na poszczegulnych osobach , casus M.MUlawa!!!pozdrowienia dla Krzyska Ł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek w tej wsi lublin i tak wygra kaczynski IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 14:32 Bo tu wiekszosc ludzi jest zacofanych, naiwnych i po prostu glupich. Co kaczynski naopowiada to w to wierza. Tak samo jak lepper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: da29 Re: w tej wsi lublin i tak wygra kaczynski IP: *.chello.pl 20.10.05, 20:36 niestety chyba tak bedzie:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ka. Re: w tej wsi lublin i tak wygra kaczynski IP: *.resetnet.pl 20.10.05, 22:21 na szczescie nie jedna wies lublin decyduje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: w tej wsi lublin i tak wygra kaczynski IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 22:45 Na szczescie na zachodzie zyja ludzie bardziej inteligentni i tam wygra Tusk ze znaczna przewaga, a to nas uratuje przed prezydentura Kaczynskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ka. Re: Za plakat na policję IP: *.resetnet.pl 20.10.05, 22:17 jak dla mnie jasny, ale jutro dowiesz sie sam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azor-donosiciel Re: Za plakat na policję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 01:11 Pali..kot , pije, lajdaczy sie myszy nie lowii tylko wyleguje sie na kanapie i po co komu On! Odpowiedz Link Zgłoś