Dodaj do ulubionych

Weterynarz w Lublinie

17.11.05, 14:24
Kto zna DOBREGO weterynarza z Lublina.Moja Kicia była ciężko chora teraz jest
już prawie zdrowa.Po leczeniu w prywatnej przychodni na Kruczkowskiego
zdecydowałam się na klinikę na ul.Głębokiej.Tam przyjął nas dr Andrzej
Milczak. Czy ktoś z Was leczył swoje "utrapieńcze szczęście" u tego Pana? Mnie
wydał się kompetentny i miły oraz pełen poświęcenia dla Zwierząt.Również inny
Pan doktór - taki siwy wysoki mężczyzna - nazwiska nie znam - bardzo
troskliwie zajął się moją Fistuszką.Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z
Głębokiej?Proszę potraktować moją prośbę poważnie - temat zdrowia mojej Kici
jest dla mnie naprawdę bardzo ważny.Dziękuję za ewentualne ady i opinie.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: Weterynarz w Lublinie IP: *.chello.pl 17.11.05, 14:27
      Watek był - poszukaj w archiwum
      • Gość: qtr Re: Weterynarz w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 17:18
        Byłam prawie wszędzie gdzyż od lat mam różne zwierzęta (psy i koty). Do moich
        złych doświadczeń - czyli bezmyślności lekarzy, przez którą starciłam zwierzaka
        lub został on okaleczony na całe zycie zaliczam centrum małych zwierząt na
        czechowie oraz klinikę na PKWN. Nidy, prznigdy tam nie pójdę chyba ze do
        poleconego doktora.
        Obecnie chodzę z psem do doktora Nowickiego. Przyjmuje on za urzędem dla
        bezrobotnych (nie pamiętam nazwy ulicy). Polecam też klinikę na czubach - tą
        nową przy wiadukcie. Przyjmują tam lekarze młodzi ale kompetentni i widać, że
        naprawdę kochają zwierzęta.
        • 0magda Re: Weterynarz w Lublinie 17.11.05, 21:20
          ja tez polecam tea lecznice na czubach a dokladniej na szmaragodowej
        • Gość: MEDVET Re: Weterynarz w Lublinie IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 17.11.05, 21:33
          Doktora Andrzeja Milczaka mogę polecić każdemu.To nie jest zwykły lekarz, lae
          człowiek-pasjonat. Oprócz tego kompetentny i bardzo kulturalny.
          Zresztą, gdy on ma dyżur, to na małej internie zawsze trzeba czekać w kolejce,
          bo tylu jest pacjentów.

Polecam. Były student doktora Milczaka.
          • Gość: Agava Re: Weterynarz w Lublinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 21:52
            O tak, też polecam doktora Milczaka :)
            • Gość: medvet Re: Weterynarz w Lublinie IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 17.11.05, 22:01
              Widzę, że rozpoczęła się prawdziwa dyskusja na temat lubelskich lekarzy
              weterynarii. Po przestudiowaniu tego wydziału z zamkniętymi oczami mogę
              powiedzieć, że na internie małej dr n. wet. Andrzej Milczak, to człowiek godny
              polecenia. Ewusia 30 pisała też o starszym siwym panu: mógł to być albo doktor
              Szalak albo doktor Miącz. Obaj w porządku.
              Jednak doktor Milczak jest osobą wyjątkową. Sam przychodziłem do niego na
              stażach klinicznych, żeby się czegoś nauczyć. Zawsze tak jest, gdy praca dla
              kogoś jest pasją. Gdy przyjdzie się do dr. Milczaka, to zwierzę jest zbadane
              kompleksowo: USG, EKG, badanie krwi, moczu - wszystko na miejscu.

P.S. Cieszę się, że spotkałem na studiach takiego Nauczyciela.
    • Gość: ssokla Re: Weterynarz w Lublinie IP: *.devs.futuro.pl 17.11.05, 22:11
      A ja polecam lecznicę Azorek na Bolesława śmialego i doktora Przemka Ziębę.
      Ratuje przypadki beznadziejne, poprawia spartaczoną robotę po kolegach po
      fachu. Ma sporo klientów i rozsądne ceny. Jest świetnym chirurgiem i
      profesjonalnie leczy, to jego pasja. Poza tym jest uczciwy. Trafiłam do niego
      po nieprzyjemnych przejściach z doktorek - oszustem (murzyn) z przychodni na
      Niecałej, który z checi zysku wpędziłby moją kicie do grobu, gdybym się w porę
      nie opamiętała i nie wyczuła że on coś kombinuje.

republika.pl/kocia_stronka/lecznica_azorek.html
    • Gość: hmm... Nauczcie sie korzystac z wyszukiwarki...!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 23:12
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=17404241&a=17404241
      Na tym forum naprawde wszystko juz bylo...! Po co mnozyc watki bez potrzeby...?
      • Gość: d Re: Nauczcie sie korzystac z wyszukiwarki...!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 10:14
        No właśnie tez mi sie ten murzyn z niecałej nie podoba.
        Do hmm jak cie nie interesuje to po co wchodzisz??
    • Gość: ewusia30 Re: Weterynarz w Lublinie IP: *.n.net.pl 18.11.05, 13:29
      Kochani,dziękuję za rekomendację dr Andrzeja Milczaka.A więc pierwsze wrażenie
      i przeczucie mnie nie zawiodło! Od dzisiaj będę chodziła tylko do Niego z moją
      Fistuszką.A może ten Pan dr ma gdzieś prywatną praktykę?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka