pepperoni78 13.10.02, 21:26 czy jest jakaś osoba, ktorej nie zaprosilibyście do Lublina?? Jeśli tak, dlaczego?? Przyznam szczerze, że do tej pory nie znalazłem takiej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ryzymalp Re: Persona non grata 13.10.02, 21:28 Persona taka jest mój były narzeczony. Ale tylko z tego powodu, że natychmaist dostał by od tubylców w zęby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: Persona non grata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.02, 23:04 Hm siebie bym nie zaprosil( tak przy okazji, nie jestem z Lublina), czemu?? Bo jakos tak. :}}}}} Pozdr. Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Persona non grata 14.10.02, 01:06 Gość portalu: Mlody napisał(a): > Hm siebie bym nie zaprosil( tak przy okazji, nie jestem z Lublina), czemu?? > Bo jakos tak. > > :}}}}} > > Pozdr. Mlody To ja Cię zapraszam, jesteś sympatyczny a tu tacy ludzie mieszkają:)) Mamo, chwalą nas!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Persona non grata 14.10.02, 06:39 lucy_z napisała: > Gość portalu: Mlody napisał(a): > > > Hm siebie bym nie zaprosil( tak przy okazji, nie jestem z Lublina), czemu > ?? > > Bo jakos tak. > > > > :}}}}} > > > > Pozdr. Mlody > > To ja Cię zapraszam, jesteś sympatyczny a tu tacy ludzie mieszkają:)) > Mamo, chwalą nas!!!;) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: Persona non grata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.02, 08:26 Hm Faciu, nie wiem czy kojarzysz watek o cebularzach, ale........ To jest nie do przelkniecia! Choc byc moze trafilem na cebularza z niezbyt szczesliwego zrodla. Jeszcze raz pozdrawiam. Mlody Odpowiedz Link Zgłoś