nightangel 05.02.06, 15:25 mam takie dosc krepujace pytanie..czy podczas stosunku,w jakis konkretnych pozycjach, czujecie jakby sie wam chcialo siku?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beatrix Re: czy? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 05.02.06, 16:01 tak, szczegolnie gdy mam nogi wysoko na jego ramionach (jakbym robiła siwece:)) ale musze przynac ze to miłe uczucie i nigdy nie popusciłam;) Odpowiedz Link Zgłoś
nightangel Re: czy? 05.02.06, 16:30 nie no oczywiscie nie mowie o popuszczeniu tylko o tym uczuciu, bo juz sie zaczelam martwic ze to tylko ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
mpingo Re: czy? 05.02.06, 17:25 Nocny Aniołku ! Jestem coprawda facet, ale coś na ten temat wiem. To całkiem częste zjawisko u dziewczat. Zwykle mija...z doswiadczeniem i umiejętnością rozluznienia. Nie martw się. Jesli "przed" zrobiłaś siusiu to mozesz byc spokojna. Odpowiedz Link Zgłoś
nightangel Re: czy? 05.02.06, 17:51 wielkie dzieki, bo tak naprawde mi to uczucie srednio odpowiada, ale skoro twierdzisz ze to kwestia rozluznienia to sie postaram rozluznic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpingo Re: czy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 18:22 Koniecznie ! Wolna glowa i radosny nastrój to podstawa. Nie tylko pomaga pozbyć się obaw ale i przeżyć prawdziwą rozkosz. Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: czy? 05.02.06, 18:27 no i najlepiej przed udaniej sie do łózka czy innego miejsca rozkoszy WYSIUSIAC SIE.... wtedy bedzziesz miala pewnosc, jesli nawet bedziesz miala uczucie nacisku na pecherz, ze to tylko mylące uczucie :) i wtedy pewnie sie wyluzujesz i to uczucie przejdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
hoolig_anka Re: czy? 05.02.06, 18:52 a ja czuje nacisk na pecherz i jest to nawet przyjemne:) nawet po wizycie w toalecie lubie tez jak sie kochamy i moj mezczyzna naciska dłonia w moje podbrzusze...mmmmmmmm:) Odpowiedz Link Zgłoś
nightangel Re: czy? 05.02.06, 19:03 ale ja zawsze chodze wczesniej sie zalatwic a to uczucie nadal sie pojawia.. ale rzeczywiscie jak ktos wczesniej napisal to pewno kwestia rozluznienia :) albo wlasnie sprobuje je docenic :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nastka Re: czy? IP: *.pro-internet.pl 05.02.06, 19:32 Tak jak siedze na kibelku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kredka Re: czy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 11:28 To tylko uczucie, ale czasem nam sie naprawde chce siku, jak seks wypadł całkiem sponatnicznie i sie nie zalatwilismy wczesniej :) Mój facet albo ja mówimy po prostu "ide sie załatwić" .. wiem że mało subtelnie, ale jak szczerze :D Odpowiedz Link Zgłoś
biuna Re: czy? 06.02.06, 11:32 U nas po prostu wytępuje słowo 'Przepraszam'. Idziemy załatwić co trzeba i później nadal się kochamy. Przecież związek sie opiera na zaufaniu i szczerości w prozaicznych sytuacjach życiowych czyż nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nightangel Re: czy? 06.02.06, 12:05 ale mi nie chodzi wlasnie o to ze musze isc do lazienki, tylko o to ze tak naprawde mi sie nie chce, a mam takie uczucie jakby mi sie chcialo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: czy? IP: *.lodz.msk.pl 06.02.06, 17:49 to wynika z fizjologii,niektóre kobiety tak mają w czasie stosunku.jest to wiązane z bliskim położeniem pęcherza i dróg rodnych.podczas stosunku może być wywierane parcie na pęcherz,a to się wiąże z tym dziwnym uczuciem.w czasie dużego podniecenia można nad tym nie zapanować,więc lepiej opróżnic pęcherz przed stosunkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnooka25 Re: czy? 06.02.06, 18:18 A czy ktoś z was słyszał o tym że w stanie dużego podniecenia, ani mężczyzna, ani kobieta nie sa w stanie się "wysikać"?? Nie ma takiej fizycznej możliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemm Re: czy? IP: 195.136.99.* 06.02.06, 19:53 Mężczyzna nie da rady oddać moczu przy silnym wyprężeniu członka...taka fizjologiczna blokada...niezależna od jego woli. A kobieta chyba może...nie wiem dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnooka25 Re: czy? 06.02.06, 20:43 Przy silnym podnieceniu- nie może. Fizjologię mamy podobną. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_mark Re: czy? 07.02.06, 09:09 Wiele razy slyszalem ze niby w meskich genitaliach wtedy kanaliki sie przestawiaja i blablabla .. Mezczyzna MOZE sikac kiedy czlonek jest w stanie wzwodu. Aczkolwiek nie jest to miłe odczucie w porownaniu do załatwiania normalnie :) Trzeba po prostu mocno sie wysilic, ale da sie, nic nie jest zablokowane :) Odpowiedz Link Zgłoś