appril 26.11.05, 09:47 Gratulacje pani Beato!!! To cudowne potrojne szczescie :-) Zycze Pani bardzo duzo sily w opiece nad dziewczynkami. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin Re: Trojaczki w Lublinie IP: *.icpnet.pl 26.11.05, 12:25 tez mam trojaczki 3 letnie chetnie pozbede sie wozka do trojaczkow jeden wozek 3 miejsca jak by co to pisac na meila eminen1@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aseq Re: Trojaczki w Lublinie IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 26.11.05, 20:14 Niestety, dziennikarka pisząca ten artykuł nie dopelniła należytej staranności, lubelskie szpitale kliniczne są ośrodkiem referencyjnym przy porodach wielopłodowych i nie jest to tak rzadkie zjawisko w Lublinie. W tym roku przyszły już na świat trojaczki w Lublinie i to pewnie niejedne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Trojaczki w Lublinie IP: *.pronet.lublin.pl 26.11.05, 20:36 Artykuł pełen nieścisłości. Sama znam rodziców trojaczków, które urodziły się w Lbn pod koniec 2004 r. Odpowiedz Link Zgłoś
katiuszka78 ostatnie trojaczki w 2002? to bzdura 29.11.05, 11:41 ostatnie potrójne narodziny w 2002???? to bzdura i nieprawda, jak ja synka urodziłam w maju 2004 na Kraśnickich to za ścianą na położnictwie miałam mamę z trojaczkami właśnie, dlaczego podajecie nieprawdziwe informacje? GRATULACJE PANI BEATO!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aferal.z.po Re: Trojaczki w Lublinie 29.11.05, 15:24 nawet becikowego nie będą miały (to ma wejść od stycznia 2006) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Trojaczki w Lublinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 00:41 jedno sprostowanie, teraz trojaczki rodzą się na jaczewskiego 4-5- krotnie w ciągu roku Odpowiedz Link Zgłoś
aferal.z.po Re: Trojaczki w Lublinie 09.12.05, 00:54 trochę za wcześnie..nie dostaną becikowego... Odpowiedz Link Zgłoś