Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

WĘŻOWA MARYNARA"DZIKOŚĆ SERCA"

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.04.05, 14:23
    Wczoraj mój facet przyjechał z "wyjazdu".Otwieram drzwi....majtki obsunęły mi
    się same po kostki.Mój ukochany facet kupił sobie marynarkę z brązowej skóry
    węża "Mauritius".Przypomina mi w niej troche N.Cage w "Dzikości serca"(to
    szczegół).Wieczorem wyszliśmy na Starówkę napić się czegoś to myśleli że
    jesteśmy obcokrajowcami(było dosć głośno i barman po angielsku powiedział nam
    na ile opiewa nasz rachunek).No ale wracając do marynary...Do niej takie
    fajne ciemne Moschino,koszula w kolorze hum..jakby to powiedzieć...spalonego
    niewyraźnego różu,a miedzy łososiem.No i brązowe buty leciutko zwężające się
    ku czubom.Zakochałam się w Nim od nowa.A już mnie tak wkurzał...(a teraz śpi
    taki piękny i skacowany) :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: miśka Re: WĘŻOWA MARYNARA"DZIKOŚĆ SERCA" IP: *.chello.pl 23.04.05, 14:25
        to jakie ty majtki bez gumki nosisz???
      • Gość: jaaa Re: WĘŻOWA MARYNARA"DZIKOŚĆ SERCA" IP: *.chello.pl 23.04.05, 14:34
        nie ciesz się tak, miałam kiedys podobnego facecika... okazał się potem gejem
        • Gość: NADOBNA Re: WĘŻOWA MARYNARA"DZIKOŚĆ SERCA" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.04.05, 14:45
          Po tylu latach zorientowałabym się:)
          Chociaż czasem chciałabym by napbrał nieco tej pedalskiej wrażliwości:)
          • Gość: hiii Re: WĘŻOWA MARYNARA"DZIKOŚĆ SERCA" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 14:50
            Gość portalu: NADOBNA napisał(a):

> Chociaż czasem chciałabym by napbrał nieco tej pedalskiej wrażliwości:)

podpowiedz mu, że teraz trendy cool jest być metro. A metro w końcu to hetero
            + ... wrażliwość :)))
      • lucy215 Re: WĘŻOWA MARYNARA"DZIKOŚĆ SERCA" 23.04.05, 14:43
        czy twoje uczucia do mężczyzny wzrastaja proporcjonalnie do jego wygladu?
        • Gość: NADOBNA Re: WĘŻOWA MARYNARA"DZIKOŚĆ SERCA" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.04.05, 14:44
          tak.jeszce nie zauwazylas jaki ze mnie pustak?
          • Gość: hiii Re: WĘŻOWA MARYNARA"DZIKOŚĆ SERCA" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 14:51
            Gość portalu: NADOBNA napisał(a):

> tak.jeszce nie zauwazylas jaki ze mnie pustak?

hehe, fajna riposta - pozdrawiam:)
            • Gość: NADOBNA Re: WĘŻOWA MARYNARA"DZIKOŚĆ SERCA" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.04.05, 17:45
              Pozdrawiam i ja:)
            • lucy215 Re: WĘŻOWA MARYNARA"DZIKOŚĆ SERCA" 24.04.05, 09:26
              Gość portalu: hiii napisał(a):
              >hehe, fajna riposta - pozdrawiam:)

ja też się serdecznie uśmiałam.boki zrywać.
              • Gość: NADOBNA Re: WĘŻOWA MARYNARA"DZIKOŚĆ SERCA" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.04.05, 11:35
                Radością jest dla mnie przyprawianie Cię o uśmiech
      • umaa Re: WĘŻOWA MARYNARA"DZIKOŚĆ SERCA" 24.04.05, 20:15
        ups! a ja myslalam ze tylko moj facet tak ma...
        • Gość: ... Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 21:47
          Jak ma?
          Tak że cierpi na brak gustu?
          • umaa Re: 24.04.05, 21:49
            jaki brak gustu?
            ot! troche ekstrawagancji i tyle
      • Gość: nadinka Re: WĘŻOWA MARYNARA"DZIKOŚĆ SERCA" IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 24.04.05, 21:51
        i jest ona zapewne "przejawem jego indywidualizmu i wiary w wolnosc jednostki"

cytat wiadomo skad =)
        • Gość: NADOBNA Re: WĘŻOWA MARYNARA"DZIKOŚĆ SERCA" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.04.05, 22:46
          Przejaw tego że kupuje co Mu się podoba
          • Gość: nadinka a ogladalas "dzikosc serca" ? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 25.04.05, 06:49
            w tym celu Cage owa kurtke z wezowej skorki nosil =D
            • Gość: NADOBNA Re: a ogladalas "dzikosc serca" ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.04.05, 12:27
              Cage dostal ja od stylistow na potrzeby filmu.Moj mężczyzna kupił ją bo Mu się
              podobała.Oboje wyglądają w niej jak wykręceni zboczeńcy.Czyli super.
              • Gość: nadinka Re: a ogladalas "dzikosc serca" ? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 25.04.05, 16:44
                moim zdaniem wygladal jak malomiasteczkowy alfons, ale coz de gustibus ...
                • Gość: NADOBNA Re: a ogladalas "dzikosc serca" ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.04.05, 16:47
                  Pewnie że jak alfons.Ja założę pończochy ze szwem o których w którymś wątku
                  wspomniałam że wyglądam jak dziwka i już macie rozwiązaną zagadkę Nadobnej i
                  jej faceta którego kilka panien nazwało sponsorem
                  • Gość: nadinka Re: a ogladalas "dzikosc serca" ? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 25.04.05, 17:00
                    e tam, ponczochy ze szwem to straszny banal
                    • Gość: NADOBNA Re: a ogladalas "dzikosc serca" ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.04.05, 17:27
                      to wymyśl mi coś niekonwencjonalnego
                      • Gość: nadinka Re: a ogladalas "dzikosc serca" ? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 25.04.05, 17:33
                        nie zartuj, niekonwencjonalny sie jest i tyle =D
                        komu jak komu, ale Tobie nie trzeba tego tlumaczyc =)
                        • Gość: NADOBNA Re: a ogladalas "dzikosc serca" ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.04.05, 18:05
                          Ale chętnie zapoznam się z opinią tłumu
                          • Gość: nadinka Re: a ogladalas "dzikosc serca" ? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 25.04.05, 18:25
                            polecam w takim razie stadion 10-lecia, cos na pewno zaproponuja i zapewne
                            niekonwencjonalnego dosyc, jak mniemam =D
                            • Gość: NADOBNA Re: a ogladalas "dzikosc serca" ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.04.05, 16:55
                              A może kabaretki!!!!:)
      • eirenne Re: WĘŻOWA MARYNARA"DZIKOŚĆ SERCA" 25.04.05, 18:30
        No dobra. skoro dzisiaj tak się udzielam na tym kochanym forum, to i tutaj się
        dopiszę. Raz mi tylko zmiękły nogi, kiedy po barrrdzo miłej nocy mój mężczyzna
        wstał i zaczął się ubierać. Stanął przede mną w rozpiętej koszuli... i trafiło
        mnie, he he. choć koszula była zwykła, nie w wężowy deseń:P Tak oto poczułam na
        sobie siłę stereotypu (bo czyż facet w rozpiętej koszuli nie jest takim
        stereotypem, banałem, itd, itp...)
        :-DDDD
        • Gość: NADOBNA Re: WĘŻOWA MARYNARA"DZIKOŚĆ SERCA" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.04.05, 19:01
          Sam opis fajnie brzmi:)
          • eirenne Re: WĘŻOWA MARYNARA"DZIKOŚĆ SERCA" 25.04.05, 19:21
            I może jeszcze dodam na koniec- mrrrrr...;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka