elle.woods 04.12.05, 10:58 czy jest w Lublinie sklep reserved? z góry dziękuję jeśli ktoś mi odpowie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabriel Re: reserved???? 04.12.05, 11:17 BUhahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha, jest jest, ale w Puławach... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: reserved???? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 04.12.05, 12:51 hehehe. wczoraj bylem w Reserved w Warszawie. Z okazji mikołajek WSZYSTKO 50%, obkupiłem się, a w kolejce stałem półtorej godziny... Ale bylo warto:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: itłozformerly Temat już był IP: *.lublin.mm.pl 04.12.05, 13:13 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=25774466&a=25882253 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LPP Re: Temat już był IP: *.amuz.bydgoszcz.pl 04.12.05, 15:27 LPP Polska informowała już ze otwiera salon RESERVED w Galerii Orkana na wiosne\lato 2006 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peepka Re: Temat już był IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 04.12.05, 15:35 naprawde? super :)oby do wiosne przetrwać... uffff.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: reserved???? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 04.12.05, 21:22 Kunickiego róg Pawiej. Ile można powtarzać Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: reserved???? 04.12.05, 21:49 Ubrania te same co wszędzie, a w największe ich rozmiarówki to ja mogłabym się zmiescić 15 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: reserved???? IP: 195.205.71.* 05.12.05, 10:28 No właśnie, przecież tam mają ubrania Reserved, nie raz widziałam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: reserved???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 07:46 Tania marka. I proszę łaskawie skończyć z reklamą tej firmy na forum GWL. To ciekawe, że ten wątek co pewien czas wraca. Pozdrowienia dla agencji reklamowej ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: reserved???? 05.12.05, 08:00 Reserved to przykład jak sprzedać przeciętne ciuchy w połączeniu z dobrą reklamą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: reserved???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 08:12 No co wy z tym reserved i po dwóch praniach nie nadają się nawet na szmaty do podłogi. Nic tam więcej nie kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: reserved???? 05.12.05, 09:42 Gość portalu: ryża małpa napisał(a): > No co wy z tym reserved i po dwóch praniach nie nadają się nawet na szmaty do > podłogi. > Nic tam więcej nie kupię. Trzeba było nie prać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lite Re: reserved???? IP: *.combidata.com.pl 05.12.05, 09:54 Zgadzam się reserved to bardzo słaba marka Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: reserved???? 05.12.05, 10:05 Zakompleksieni Lublinianjie ida jak w dym za blichtrem obcobrzmiacej nazwy... Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: reserved???? 05.12.05, 10:57 Taka garderobiana ikea ... pochód chińskiej jakości w połączeniu ze sprytnym marketingiem. Oczywiście na upartego da się znaleźć w tym sklepie coś rozsądnego (w mojej szafie też gości ta marka), ale raczej w filiach typu outlet, bo standardowe ceny przewyższają rzeczywistą wartość tych ubrań. Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: reserved???? 05.12.05, 12:26 zo_h napisał: > ... pochód chińskiej jakości CO masz do chińskiej jakości? :) Używam chińskiej myszki, klawiatury i chińskiego monitora od ponad roku i wszystko chodzi należycie. Wogóle, spora część rzeczy w mieszkaniu pochodzi z Chin:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: reserved???? IP: *.chello.pl 05.12.05, 16:41 Top Secret - ubrania szyte w Chinach, aczkolwiek zdarzają sie egzemplarze przyzwoite /tylko cenowo zawyżone/ Odpowiedz Link Zgłoś
elle.woods Re: reserved???? 06.12.05, 10:39 wiecie co, parę dni temu nawet mi nie przyszło na myśl zastanwiać się nad tą firmą a już napewno podniecać się nią, zadałam pytanie bo dostałam w prezencie bluzkę reserved i wydała mi się fajna i to była zwykła ciekawość bo skojarzyłam sobie że widziałam wiele lasek z reklamówkami tej firmy :) nie wiedziałam że to aż taki halo:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś