Dodaj do ulubionych

Dziękuję forumce

08.10.23, 15:23
...która w jednym z wątków modowych poleciła mi sklep Carry. Parę ładnych lat nie byłam w większym centrum handlowym i zupełnie zapomniałam, że kiedyś często go odwiedzałam. Dodatkowy plus (jak dla mnie) jest w tym, że to polski sklep. Każdemu, kto szuka alternatywy dla Greenpointa, Medicine, Reserved itp. - polecam gorąco 😀
Obserwuj wątek
    • ayelen40 Re: Dziękuję forumce 08.10.23, 19:33
      Naprawdę szyją w Polsce?
      • wisniowy_sad Re: Dziękuję forumce 08.10.23, 20:02
        ayelen40 napisała:

> Naprawdę szyją w Polsce?

Nie wiem gdzie szyją, od lat tam nie kupowałam, ale zawsze firma z polskim kapitałem wyróżnia się in plus od Haemów i innych Zar, których nie lubię za masowość. Zresztą coraz częściej mam ochotę na niemodne w danym sezonie kolory i kroje, których u w/w nie uświadczysz... Inna forumka rzuciła jakąś nazwą niemieckiej strony, stroje mają ciekawe, ale nie moje rozmiary i ceny takie, że za jedną sztukę odzieży mam buty zimowe w Vitkacu...
    • pepsi.only Re: Dziękuję forumce 08.10.23, 19:55
      Uważaj z jakością jest słabiutko,
      -od dawna do Carry nie zaglądałam, a w ubiegłym tygodniu kupiłam dżinsy. Po całym dniu noszenia patrzę, a tam nogawka krótsza od drugiej o 1cm. Nie oddaję, nie reklamuję, bo jednak są b.wygodne, a w tym rozmiarze to była ostatnia sztuka. (przerobię, albo podwinę, wizualnie i tak tego nie widać, najgorzej, że ja wiem i skupiam się na tej wadzie)
      • wisniowy_sad Re: Dziękuję forumce 08.10.23, 20:05
        pepsi.only napisała:

> Uważaj z jakością jest słabiutko,
        > -od dawna do Carry nie zaglądałam, a w ubiegłym tygodniu kupiłam dżinsy. Po cał
        > ym dniu noszenia patrzę, a tam nogawka krótsza od drugiej o 1cm. Nie oddaję, ni
        > e reklamuję, bo jednak są b.wygodne, a w tym rozmiarze to była ostatnia sztuka.
        > (przerobię, albo podwinę, wizualnie i tak tego nie widać, najgorzej, że ja wie
        > m i skupiam się na tej wadzie)
        >

Spodni tam nie zamawiałam i nie zamierzam, mam nadzieję że płaszcz będzie ok, cudów i tak się nie spodziewam bo doskonale wiem, jak jest teraz z sieciówkami.
        • aqua48 Re: Dziękuję forumce 09.10.23, 11:04
          Mam z Carry kolejną kurtkę zimową i jestem bardzo zadowolona z jakości. W zeszłym roku gdy szukałam czegoś ciepłego to był jedyny sklep w którym kurtki były dobrze skrojone i w dużym wyborze rozmiarów i kolorów..a obeszłam kilka galerii.
    • klaramara33 Re: Dziękuję forumce 08.10.23, 20:09
      Mnie ten sklep nie zachwyca, dużo z poliestru. Brak ecoaware . Z tych co wymienilas wolę Reserved, no ale dobrze, że znalazłaś swój sklep.
      • wisniowy_sad Re: Dziękuję forumce 08.10.23, 21:04
        klaramara33 napisała:

> Mnie ten sklep nie zachwyca, dużo z poliestru. Brak ecoaware . Z tych co wymien
        > ilas wolę Reserved, no ale dobrze, że znalazłaś swój sklep.

Mnie przeważnie tamtejsze kurtki ujęły, trudno, żeby kurtki były z bawełny, taki już ich urok. Ładne kolory, takie żywe. Inne "moje" sklepy mają jw tym sezonie jakies smętne beże i brązy, a jeśli żółty, to brudny. więc odpuściłam, bo w ogóle w tym nie wyglądam ładnie.
      • afro.ninja Re: Dziękuję forumce 09.10.23, 11:02
        Na męskim i dziecięcym dziale porządna bawełna. Czasami są tam dobre wyprzedaże. Spodnie za 19.90, kiedyś bylo minus 50 od głównej ceny.
    • afro.ninja Re: Dziękuję forumce 09.10.23, 10:59
      Mąż tam dużo kupuje, uwazam, ze jakość jest bardzo ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka