Gość: qq IP: *.wronki.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 18:28 Jak myslicie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polishAM Re: ORBIS 20,30 PLN -> trzymać czy sprzedać IP: *.24.154.125.Dial1.Weehawken1.Level3.net 08.07.03, 21:14 Jestem w posiadaniu 4 tysięcy sztuk tych akcji od około półtora roku, o czym zresztą dokładnie informowałem w megawątku o PeKaO SA (za rok 130, za dwa 260...). Ponieważ wyraźnie weszliśmy na hossę na parkiecie, nie pozbywałbym się tych akcji do ceny 31 lub 32 złote za sztukę. Czekam na opinię innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq ORBIS 20,30 PLN -> trzymać czy sprzedać IP: *.wronki.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 23:02 Sadzisz ze uzyskaja taka cene? Teraz maja najwyzszy kurs od roku.Ja podchodze do tego w ten sposobe ze niedawno zakupili siec hoteli a do tego teraz jest sezon wakacyjny wiec cena do konca wakacji bedzie rosnac (chyba).Czy dobrze do tego podchodze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: ORBIS 20,30 PLN -> trzymać czy sprzedać IP: *.tnt33.ewr3.da.uu.net 21.08.03, 09:00 Ja sadze, ze polska gielde czeka dluga fala wzrostowa. Z krotkimi spadkami i zastojami. Ten wzrost zaczal sie juz w pazdzierniku 2001 roku i zanim sie zakonczy czeka nas wiele przyjemnych chwil i wypchanych kieszeni. W okresie wzrostu gieldy nalezy ubrac sie w cierpliwosc. Orbis jest w tej chwili niekwestionowanym liderem na polskim rynku w hotelach klasy sredniogwiazdkowej. Tam wlasnie nalezy byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hossa Re: ORBIS 20,30 PLN -> trzymać czy sprzedać IP: 213.173.201.* 22.08.03, 09:45 mamy mocny trend wzrostowy , sprzedaz akcji w tej chwili to duży błąd , moze za pół roku moze za rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: ORBIS 20,30 PLN -> trzymać czy sprzedać IP: *.tnt34.ewr3.da.uu.net 29.08.03, 18:31 Absolutnie sie zgadzam. Hossa zabawila na dluzej i nic jej nie zatrzyma przez rok. Poprawiam sie. Nie sprzedam akcji Orbisu zanim nie osiagna one ceny 40 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gekko Re: ORBIS 20,30 PLN -> trzymać czy sprzedać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.03, 17:57 Gość portalu: qq napisał(a): > Sadzisz ze uzyskaja taka cene? Teraz maja najwyzszy kurs od roku.Ja podchodze > do tego w ten sposobe ze niedawno zakupili siec hoteli a do tego teraz jest > sezon wakacyjny wiec cena do konca wakacji bedzie rosnac (chyba).Czy dobrze do > tego podchodze?? Masz racje marianku.Trzymaj orbis do konca wakacji.A pozniej kup na jesien Prochnik,bo plaszcze jesienia beda sie dobrze sprzedawac hehehehe...... Odpowiedz Link Zgłoś