bejbi76 05.01.06, 22:09 moze ktos mi podac adresy komisow dla dzieci gdzie jest duzy wybor ubranek do chrztu sw.,mam chrzest w styczniu i musze cos kupic ,a wiem ze tam jest taniej pozatym szkoda kupowac na jeden raz.Dziekuje i Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viola75 Re: komis dzieciecy 05.01.06, 23:13 A jakie ubranko Cię interesuje? Ja mam do sprzedania białe ubranko dla chłopca - rozmiar 68. Wstawiłam w komis, jutro zadzwonię i się zapytam czy jeszcze jest bo się długo nie dowiadywałam. Jeżeli Cię interesuje daj znać na maila violkaa@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusia Re: komis dzieciecy IP: *.it-net.pl 06.01.06, 08:30 Zobacz na Allegro...tam napewno coś znajdziesz! A co do komisów, to jest na 1-go Maja w bramie na deptaku (chyba CYPISEK) i na Tumidajskiego na Kalinie obok przedszkola! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: komis dzieciecy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 10:50 Dwa komisy sa na Zana, w tej częsci przy Kraśnickiej.Jedne w takim nowym pawilonie tuż przy skrzyżowaniu a drugi dalej, w domkach. W obu kupy ciuszków leżą więc i na chrzest tez cos pewnie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś