Dodaj do ulubionych

VII LO Lublin - szukam ludzi

19.01.06, 21:00
witam wszystkich serdecznie. poszukuje ludzi z VII LO w Lublinie. chcialabym
sie skontaktowac z niektorymi nauczycielami, ktorzy mnie kiedys uczyli, a na
stronie internetowe nie ma ani jednego maila. naawet do dyrektora Wagnera.
poza tym jestem ciekawa czy ucza ci sami nauczyciele. to byly moje 4
wspaniale lata w tej szkole, mimo ze duzo broilam.....
pozdrawiam wszystkich
Obserwuj wątek
    • frrancuzeczka Re: VII LO Lublin - szukam ludzi 19.01.06, 21:52
      Hej, ja jestem absolwentką tej szkoły!
      • kurnik11 Re: VII LO Lublin - szukam ludzi 19.01.06, 22:12
        No, ja też jestem absolwentem tej szkoły, ale mniej szczęśliwym. Może jednak
        posłużę jakąś informacją.
        • Gość: efad4d Re: VII LO Lublin - szukam ludzi IP: *.it-net.pl 19.01.06, 22:16
          i ja
          • kurnik11 Re: VII LO Lublin - szukam ludzi 19.01.06, 22:21
            O, to ciekawe.
    • Gość: m77 Re: VII LO Lublin - szukam ludzi IP: *.it-net.pl 19.01.06, 23:46
      ja też
      • Gość: monika Re: VII LO Lublin - szukam ludzi IP: *.dial.usertools.net 20.01.06, 11:31
        Ja tez! Rocznik 92- 96
        • franczeska1981 Re: VII LO Lublin - szukam ludzi 15.02.06, 19:00
          witam, ja jestem z rocznika 1996-2000, mam strasznie duzo wspomnien zwiazanych
          z ta szkola. najmilsze wspomnienia, jak i najmilsi ludzie to nauczyciel fizyki,
          chemi no i wymagajaca pani z angielskiego. chcialam nawiazac kontakt z
          nauczycielami, ale na stronie internetowej 7LO, nie ma ani jednego e-maila.
          powinni rozbudowac ta stronke!!!.....pozdrawiam wszystkich absolwentow jak i
          tych, ktorzy dalej sie ucza.
          PS. moze jest ktos z mojego rocznika?
          • Gość: efad Re: VII LO Lublin - szukam ludzi IP: *.it-net.pl 16.02.06, 10:57
            maili nie ma chyba z wiadomych powowdów :)
    • Gość: gość Re: VII LO Lublin - szukam ludzi IP: *.resetnet.pl 15.02.06, 19:20
      A może znajdzie się jakiś staruszek - staruszka z lat 85 - 89?:) Ciekawa
      jestem, co się teraz dzieje z panią od rosyjskiego?
      • Gość: Mojeza Re: VII LO Lublin - szukam ludzi IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.02.06, 23:34
        Staruszek, ale z lat 80-83. Pierwsza klasa koedukacyjna w historii tego LO.
        Pani od rosyjskiego... ciekaw jestem czy chodzi Ci o pania z tzn 'wrodzonym
        akcetem'? Niestety nie wiem, przyznam sie ze nie interesowalem sie zbytnio
        losami nauczycieli tego LO.
    • olabs Re: VII LO Lublin - szukam ludzi 16.02.06, 00:31
      ja - matura w 1993 roku.
      • olabs Re: VII LO Lublin - szukam ludzi 16.02.06, 00:33
        rocznik 89-93
        • Gość: efad Re: VII LO Lublin - szukam ludzi IP: *.it-net.pl 16.02.06, 10:55
          jamatura cos 95, 96, a moze 94 - nie chce mi sie liczyc ani szukac swiadectwa,
          dziwna troche to byla szkola , troche odrzut spoleczny , ktory nie podostawal
          sie gdzie indziej , z nauczycieli pamietam dzojstika- dumnego jak paw ze swojego
          kolorowego monitora, dyrektora- małpe, nachlanego czubiego na maturze w komisji
          , ktory czytal kurier lubelski, młodego angliste z kompleksami , ktory wyzywal
          sie na barankach, ze dwa razy pisano o nim w kurierze, raz w zwiazku ze smiercia
          mojej kolezanki z klasy na imprezie konczacej 4 klase a raz potem , misiowata
          chyba od chemii , ktora zachowywala sie jak nawdychana oparów jakiejs
          substancji, trampka od wuefu, a takze p. Kalinowsiego od polskiego - wlasnie
          taki powinien byc kazdy nauczyciel polskiego, potem rzecznika prezydenta lublina
          , teraz urzedu miejskiego - czasem w tv
          • franczeska1981 Re: VII LO Lublin - szukam ludzi 22.02.06, 07:28
            pan Czubara tez mnie uczyl. mimo ze mialam z NIm spiecia i kilka jedynek z
            logiki, to go lubilam. co do reszty to nie znam. ja natomiast wspominam z
            niesmakiem pania z niemieckiego i historiiiiiii..........horrorrrrrrrrrrrr.....
            ano i dzojstika tez pamietam....raz musialam go gonic pod brame krakowska aby
            mnie spytal bo grozila mi 2.....okazalo sie ze sobie tylko ze mna pogrywal i na
            swiadectwie mialam 4. ale kilka nocek nie spalam uczac sie podstaw
            informatyki.....hi hi
          • Gość: kinia Re: VII LO Lublin - szukam ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 10:43
            wspomnień czar... na samo wspomnienie o angliście mam ciarki na plecach..
          • piszdoagi Re: VII LO Lublin - szukam ludzi 15.03.06, 20:15
            hej, mielismy wtedy po 19 la
          • piszdoagi Re: VII LO Lublin - szukam ludzi 15.03.06, 20:17
            Hej, co slychac? to byl 94.
    • elbeen Re: VII LO Lublin - szukam ludzi 22.02.06, 16:05
      "młody anglista" już nie jest taki młody, ale nadal "straszy" :), Czubara
      również dalej uczy, choć już powoli się chłopina sypie, ogólnie ta szkoła to
      jeden wielki relax, polecam każdemu :))
    • Gość: Amy Re: VII LO Lublin - szukam ludzi IP: *.it-net.pl 22.02.06, 18:11
      Ja jestem obecnie w 2 klasie ; Czubara mnie akurat uczy, i główny nasz zarzut
      to to że on nie wie chyba czego nas uczy (cytat : "ja nie wiem co wam dyktuję
      ale to znaczy że jestem wyżej na szczeblu od was bo ja nie wiem ale mogę
      sprawdzić, a wy nie wiecie jak wam nie powiem!")wogóle troche dziwny facet.
      Pani od fizyki bardzo sympatyczna, pani wychowawczyni również, denerwuje mnie
      tylko troche katechetka z jej rasistowskimi poglądami ale najlepszy jest Pan
      Łuźniak, który podyktował nam pytania...i odpowiedzi na jutrzejszy test xD
    • Gość: % Re: VII LO Lublin - szukam ludzi IP: *.n.net.pl 22.02.06, 20:23
      87-91
      • Gość: Amy Re: VII LO Lublin - szukam ludzi IP: *.it-net.pl 27.02.06, 09:56
        Nie oni mnie nie uczą...co do pana od Matematyki faktycznie dalej ciekawie sie
        ubiera ;D Pani stropkowej nie znam...czego uczyła?
    • r1monki Re: VII LO Lublin - szukam ludzi 22.02.06, 23:26
      91-95

ciekaw jestem czy Czubara nadal ma dosc niekonwencjonalne upodobania w
      zakresie swojego ubioru
      • franczeska1981 do Amy 26.02.06, 19:37
        czesc Amy, fajnie spotkac kogos kto sie uczy w 7-mce. mam pytanie, czy uczy Cie
        moze fizyki Pan Pilat a chemista jest Pan Sobczak. jesli tak odpisz prosze....
        • astra161 Re: do Amy 26.02.06, 21:23
          A Stropkowa? jeszcze żyje?uczyła polskiego "za moich czasów"no krwi mi napsuła
          do dziś mam ciarki na jej wspomnienie.
    • Gość: cezar Re: VII LO Lublin - szukam ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 00:37
      sobczak mnie uczy i jest zajebistym chemikiem (nauczycielem)
      • franczeska1981 czesc Cezar 04.03.06, 16:51
        mam mala prosbe, jak bedziesz na nastepnej lekcji chemii to pozdrow Sobczaka od
        Franki. rocznik 1996-2000. niestety nie ma mnie w Polsce i nie moge sie z NIm
        skontaktowac wiec jasli bedzie chcial to niech napisze e-maila na
        franczeska1981@gazeta.pl, dziekuje slicznie i pozdrawiam
    • Gość: nnk59 Re: VII LO Lublin - szukam ludzi IP: *.pronet.lublin.pl 09.03.06, 21:29
      Hej franczeska, jaki profil kończyłaś??
      • Gość: kinia Re: VII LO Lublin - szukam ludzi IP: *.lublin.mm.pl 09.03.06, 23:57
        humanistyczny
        • Gość: nnk59 Re: VII LO Lublin - szukam ludzi IP: *.pronet.lublin.pl 10.03.06, 17:12
          ja w tym samym czasie (96-01) mat-fiz
          • franczeska1981 Re: VII LO Lublin - szukam ludzi 20.03.06, 05:43
            ja bylam w klasie o profilu niemieckim...ludzie super....jezyk do bani...
            • Gość: xxx Re: VII LO Lublin - szukam ludzi IP: *.in.lublin.pl / *.in.lublin.pl 21.03.06, 13:00
              ja w tamtym roku miałem mature, ostatnio wpadłem do szkoly z kolega a sobczak z
              tekstem: "szkoda ze tak wczesnie przyszliscie jeszcze lekcje mam, moze na jakies
              piwko by sie skoczyło" ogólnie to on, dżojstik, kasperski i Jurek od Historii
              [nowy] to tylko siedza w perełce i chlaja ;]

młody anglista to chyba Bukowski sqr*y... nienawidze jak psa chodziaz mnei nie
              uczył na szczescie ;]

Jest jeszcze ta od Chemi Kasprzak, która podobno a zostac od przyszłego roku
              dyrektorem szkoły, bo Bogdan odchodzi :/ Wspołczuje wszystkim tym ludziom co
              tetraz beda szli do 7 :p
              • Gość: ja Re: VII LO Lublin - szukam ludzi IP: *.it-net.pl 21.03.06, 13:15
                jak to odchodzi!!
                • Gość: xxx Re: VII LO Lublin - szukam ludzi IP: *.in.lublin.pl / *.in.lublin.pl 21.03.06, 23:07
                  No odchodzi na emeryture :(
                  • Gość: ja Re: VII LO Lublin - szukam ludzi IP: *.it-net.pl 22.03.06, 07:15
                    mam nadzieję ze jednak nie, chyba jest zbyt aktywny na emeryta, no i szkoda by
                    bylo...
              • fakara Re: VII LO Lublin - szukam ludzi 25.03.06, 14:02
                kasprzak dyrektorka??!!! straszne!! zrobi sie oboz koncentracynjy. a tak sobie
                cenilam luz tej szkoly i to, ze wieksza uwage zwracano na wyniki w nauce i
                umiejetnosci, niz na drobne wybryki... teraz dziewczyny beda musialy do szkoly
                chodzic w burkach, zeby p. kasprzak nie gorszyc....
    • Gość: Miła Re: VII LO Lublin -rusycystka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 13:53
      Czy ktos może wie, co się dzieje z rusycystką - Elżbietą Hetmańską?
      • Gość: monika Re: VII LO Lublin -rusycystka IP: *.dial.usertools.net 23.03.06, 17:37
        Ja konczylam profil z rozszerzonym angielskim w 1996. Bukowski to byl koszmar.
        Zyje za granica i posluguje sie dobrym angielskim choc nie sadze, ze to jego
        zasluga.
    • gosia_t Re: VII LO Lublin - szukam ludzi 24.03.06, 07:23
      Jestem rowniez absolwentka tej szkoly. Mature zdawalam w 1997.
    • gosia_t Re: VII LO Lublin - szukam ludzi 24.03.06, 07:24
      No i kliknelam za szybko. Co stalo sie z Karen nauczycielka angielskiego z
      Irlandii, moze ktos wie?
      • bozenar1 Re: VII LO Lublin - szukam ludzi 26.03.06, 22:55
        Karen chyba wyjechala do Irlandii,ucyla moja corke<bukowski zreszta
        tez,narzekali na niego ale angielskiego to on jednak nauczyl,stawial duzo
        jedynek ale potem meczyl tak a zsie gosciu poprawil/chyba ze sam nie chcial/.
        • Gość: GOSC Re: VII LO Lublin - szukam ludzi IP: *.spray.net.pl 27.03.06, 20:20
          mat-fiz, matura w 96, anglik byl niezly, i taka mloda od chemii.. wyszla za
          katechete, nie pamietam nazwiska... po 3 latach nie pamietala naszych twarzy i
          nazwisk.. czy matmy uczy jeszcze czarnota?
        • zuzaeb Re: VII LO Lublin - szukam ludzi 23.04.06, 20:01
          Karen uczyła w collegu w Puławach i chyba nadal tam uczy :), matura w 96r,
          Bukowskiego wspominam baaardzo dobrze :)))) Karen jeszcze lepiej, polonistkę i
          wychowawczynię panią S. brrr, nie wspominam za fajnie, ogólnie szkoła taka
          sobie
    • Gość: m77 Re: VII LO Lublin - szukam ludzi IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.03.06, 20:47
      matura 1996 to były czasy!!!
      • Gość: aga Re: VII LO Lublin - szukam ludzi IP: *.spray.net.pl 27.03.06, 20:54
        ja tez mat-fiz ale dwa lata wczesniej, matura w 94 :) wtedy tez sie duzo
        dzialo. w 98 wyjechalam z lublina i stracilam kontakt ze znajomymi :(
      • Gość: monika Re: VII LO Lublin - szukam ludzi IP: *.adsl.usertools.net 28.03.06, 06:18
        U mnie tez matura w 96, profil z rozszerzonym angielskim.
    • Gość: auni Re: VII LO Lublin - szukam ludzi IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 27.03.06, 21:01
      Matura ´87 w klasie humanistycznej:)
      Fantastyczne wspomnienia super atmosfery... ale niestety pamieci do nazwisk u
      mnie brak:(
      No i minelo juz strasznie duzo czasu:)
      Szulakam VII-ki przez google i nie moge znalezc ich strony www, moglabys podac
      link?
      • Gość: ja Re: VII LO Lublin - szukam ludzi IP: *.it-net.pl 27.03.06, 21:09
        7lo.pl/
        Ale mizernie z aktualizacją, niestety.
        • Gość: aga Re: VII LO Lublin - szukam ludzi IP: *.spray.net.pl 27.03.06, 21:21
          aktualnosci dot pazdziernika ubieglego roku, szkoda ze nie ma ksiegi gosci,
          absolwenci mogliby tu pogadac
          • franczeska1981 Re: VII LO Lublin - szukam ludzi 28.03.06, 05:11
            zgadzam sie, to bylby super pomysl.....
            co do angielskiego to uczyla mnie Zbiciak. nie wiem czy jeszcze tam pracuje.
            tez mialam z Nia przejscia. w 1 klasie mnie zagrozila, wzywala rodzicow...itd.
            ale sprawila, ze stalam sie ambitna i postanowilam jej udowodnic, ze nie jestem
            glupia......mature z anglika zdalam na 5....a co?
            niech sie zdziwi.....hi hi.....bo my z 7LO, jestesmy madrzy...tylko preferujemy
            imprezki....hi hi
            pozdrawiam wszystkiech
        • Gość: auni Re: VII LO Lublin - szukam ludzi IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 28.03.06, 17:04
          Dzieki za linka!
          W Swieta przyjezdzam do L. i naszla mnie ogromna ochota na odwiedzenie jednej z
          nauczycielek!
          ...chyba sie wybiore w stare progi:):):)
    • Gość: xyz Re: VII LO Lublin - szukam ludzi IP: *.chello.pl 23.04.06, 15:53
      Obecnie uczymy się w 7L.O. Nie ważne w jakiej klasie ale troche wiadomości
      mamy :) --> Czubara - "Ona czai na jeża" i "Nie ważne czy rozumiecie ważne że
      wam o tym powiedziałem" - teksty z ubiegłego tygodnia :)
      Szanowny Dariusz Bukowski --> Tak jak męczył naście lat temu, katuje i teraz.
      Ale szacuneczek jest - świetny nauczyciel.
      Ploteczka news - Zostanie najprawdopodobniej dyrektorem od przyszłego roku.
      Lepszy o wiele on niż Kasprzakowa (ku... <
      • Gość: ef'67 Re: VII LO Lublin - szukam ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 19:45
        ... niedawno był zjazd absolwentów, jest CD ze zdjęciami - mocno niekompletne,
        kubek i czapeczka - wiecie że VII LO to dawne Urszulanki, czyli jedno z trzech
        żeńskich liceów w Lublinie (były jeszcze Kanoniczki i Unia)...?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka