sk_11 24.01.06, 11:13 Jak się ma podpisywanie kontraktów lekarzy w koncu 2005roku ,a nagrodami dla Dyrektorów tego funduszu przyznanych w tym roku 3mln. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hala Re: Narodowy Fundusz Zdrowia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 19:50 Brakuje mi słów jak ciągle słyszę w mediach o nieustannym braku pieniędzy na leczenie, sprzęt medyczny czy refundacje leków. Należy zadac sobie pytanie, gdzie wędrują nasze pieniądze? Oczywiście w bardzo przyzwoite zarobki urzędników z Narodowego Funduszu Zdrowia. Pomijam już "kosmiczne" sumy dyrektorów. Ciekawa jestem tylko czy to prawda, że zwykły urzędas w NFZ zarabia 2000 i więcej netto.Biorąc pod uwagę ilość pracujących osób w każdym z wojewódzkich oddziałów nie trudno przeliczyć jakie to są sumy. Jeżeli kwoty te są prawdą to chyba sami przyznacie, że to "rozbój w biały dzień". Jestem ciekawa waszych komentarzy na ten temat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Narodowy Fundurz Zdrowia 31.01.06, 20:47 A kto wymyślił kretyństwo pt.NFZ? Tow Ł····÷·÷>÷ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Narodowy Fundurz Zdrowia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 15:47 A kto obiecał zlikwidować NFZ -....PIS!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś