Dodaj do ulubionych

150 mln zł w plecy-obwodnicy nie będzie-brawo PIS!

25.01.06, 12:45
14 milionów na lotnisko do przodu, 150 milionów na obwodnicę do tyłu. No to mamy pierwszy sukces PiS! Brawo, wszyscy kupmy sobie samoloty i obowodnica faktycznie nie będzie potrzebna...!
Więcej:
kurierlubelski.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=22670&mode=thread&order=0&thold=0
Obserwuj wątek
    • Gość: kinia Re: 150 mln zł w plecy-obwodnicy nie będzie-brawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 12:50
      i wybudujemy schrony przeciwlotnicze bo jak zaczną sprowadzać złomy z zachodu to aż strach pomyśleć co sie bedzie działo.....
    • tajnos.agentos Re: 150 mln zł w plecy-obwodnicy nie będzie-brawo 25.01.06, 12:56
      ...Albo łyżwy lub piłki do siatki, bo właśnie ostatecznie zamykają
      niedokończone, stałe, kryte, i działające od 20 lat lodowisko na "Globusie",
      dając w zamian tymczasowe odkryte i 3 razy mniejsze lodowisko w centralnym
      punkcie miasta (czyli - i tak w końcu skazane na zagładę). Brawo, brawo...
      A jak tam lotniska, pomniki, kopce i fontanny?:D
      • tajemnica.poliszynela Re: 150 mln zł w plecy-obwodnicy nie będzie-brawo 25.01.06, 12:57
        Wszyscy kupimy sobie łyżwy, Pruszon zrobi na jezdniach lodowisko i tak o to będzemy się transportować.
        • Gość: kinia Re: 150 mln zł w plecy-obwodnicy nie będzie-brawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 13:00
          miałam wspomnieć o kosztach "lodowych jezdni" ale przypomniałam sobie, że przecież pruszon ma gest.
      • Gość: kinia Re: 150 mln zł w plecy-obwodnicy nie będzie-brawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 12:58
        o kurczątko! to już sobie pojeździłam:(
        • tajemnica.poliszynela Re: 150 mln zł w plecy-obwodnicy nie będzie-brawo 26.01.06, 00:42
          Gość portalu: kinia napisał(a):

> o kurczątko! to już sobie pojeździłam:(

o kaczątko!:)))
    • Gość: pis stop Re: 150 mln zł w plecy-obwodnicy nie będzie-brawo IP: *.it-net.pl 25.01.06, 13:42
      wszystko wina pisu!!!
      • Gość: antytroll TROLLE ROZMAWIAJĄ SAMI ZE SOBĄ. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 13:55
        TROLLE ZADYMIARZE NIE MACIE JUŻ O CZYM SAMI ZE SOBĄ ROZMAWIAĆ?????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka