Dodaj do ulubionych

link muzyczny

28.09.04, 19:28
http;//music.orthodoxy.ru/songs/
Obserwuj wątek
    • maaax Re: link muzyczny 28.09.04, 19:29
      music.orthodoxy.ru/songs/
    • qubraq Re: link muzyczny 28.09.04, 20:03
      Co trzeba zrobić żeby je można było posłuchać?
      Andrzej
      • maaax Re: link muzyczny 28.09.04, 21:13
        pesni.voskres.ru/
        wejdz wyzej- to po rosyjsku-kliknij na jakis tytul i potem na to niebieskie -to
        bedzie plik mp3- musisz miec zainstalowany programik do odsluchiwania tychze
        pzdr.Jerzy
        • maaax Re: link muzyczny- errata 28.09.04, 21:15
          mp3 albo (czesciej) RealAudio-bez zapisu-tylko do odtwarzania jednorazoego
          • szut Re: link muzyczny- errata 29.09.04, 07:06
            Pliki RealAudio (*.rm) da sie zapisac i mozna z dysku odsluchiwac.
            • maaax Re: link muzyczny- errata 29.09.04, 09:10
              OK -racja,tylko trzeba miec...
        • qubraq Re: link muzyczny 29.09.04, 21:58
          maaax napisał:

> pesni.voskres.ru/
          > wejdz wyzej- to po rosyjsku-kliknij na jakis tytul i potem na to niebieskie -
          to
          >
          > bedzie plik mp3- musisz miec zainstalowany programik do odsluchiwania tychze
          > pzdr.Jerzy

Dzięki wszedłem jak tylko skończyłem autoryzację rozpoczętego w sierpniu
          instalowania nowego Winampa.
          A.
        • nitka3 Re: link muzyczny 01.10.04, 22:57
          Co robić?Jak wchodze na te strone to jest ona dla mnie cała nieczytelna!!
          wyłacznie węzyki i kropki z przecinkami(inne rosyjskie strony ładnie mi sie
          otwieraja z cyrylica)Cos powinnam zrobic ze swoim kompem?Czegos mi brakuje?
          Gapa jestem?
          Poradź Maaaxie!Zdazało mi sie to tez przy sciagnietych plikach mp3...musze
          temu zaradzic!Dlaczego tak jest?Co zrobic aby było dobrze?Pozdrowienia-Nitka
          • stefan4 Re: link muzyczny 01.10.04, 23:44
            nitka3:
            > Co robić?Jak wchodze na te strone to jest ona dla mnie cała nieczytelna!!
            > wyłacznie węzyki i kropki z przecinkami(inne rosyjskie strony ładnie mi sie
            > otwieraja z cyrylica)

Czy chodzi Ci o witrynkę pesni.voskres.ru/ ? Wydaje mi się, że ona nie
            ma sama w sobie ustawionego sposobu kodowania cyrylicy a odbiega od standardu
            iso-8859-5, dlatego Twoja przeglądarka być może się zmyliła.

Wejdż na nią i potem ustaw ręcznie kodowanie Windows-1251. U mnie trzeba w tym
            celu przejść przez guziki View -> Encoding -> Cyrillic -> Windows-1251 . Nie
            wiem, jak te słowa brzmią na Twojej przeglądarce, ale myślę, że powinny jakoś
            podobnie. Zdaje mi się, że majkrosoft lubi tłumaczyć ,,View'' na ,,Widok''.

- Stefan

www.ipipan.gda.pl/~stefan/Irak
            • nitka3 Re: link muzyczny 01.10.04, 23:56
              STEFAN!!!Nadzwyczajne!!od razu zadziałało!!!Jak widac komp jest w porządku,a to
              ja jestem gapa!!!Oj nie pierwszy to raz,ale skad miałam wiedziec dopóki nie
              zapytałam??Wielkie Dzięki!!!-Nitka
          • qubraq Re: link muzyczny 02.10.04, 09:47
            nitka3 napisała:

> Co robić?Jak wchodze na te strone to jest ona dla mnie cała nieczytelna!!
            > wyłacznie węzyki i kropki z przecinkami(inne rosyjskie strony ładnie mi sie
            > otwieraja z cyrylica)Cos powinnam zrobic ze swoim kompem?Czegos mi brakuje?
            > Gapa jestem?

Ja Ci od razu odpisałem ale wiesz, jaka gapa jestem! - akurat Ilona wróciła z
            teatru i ja zapomniałem kliknąć "wyślij"! Po północy Ilona sie pyta: "cos masz
            niewysłanego?"
    • qubraq Re: link muzyczny, proba. 29.09.04, 18:14
      Dzięki, spróbuję.
      A.
    • 3axap Re: link muzyczny 03.10.04, 19:39
      link, gdzie mozna znalesc i troche sobie posluchac kazdego rosyjskiego
      wykonawce:delit.net/music/artist_list_rus.phtml?chr=Í&page=1
      • shanti Re: link muzyczny 03.10.04, 22:07
        dzieki- ale np. takiego Zvezdinskogo nietu
        • 3axap Re: link muzyczny 06.10.04, 00:26
          akurat nie zaluje o tym bo nie lubie Zvezdinskogo smile
Inne wątki na temat: