maaax 28.09.04, 19:28 http;//music.orthodoxy.ru/songs/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qubraq Re: link muzyczny 28.09.04, 20:03 Co trzeba zrobić żeby je można było posłuchać? Andrzej Odpowiedz Link
maaax Re: link muzyczny 28.09.04, 21:13 pesni.voskres.ru/ wejdz wyzej- to po rosyjsku-kliknij na jakis tytul i potem na to niebieskie -to bedzie plik mp3- musisz miec zainstalowany programik do odsluchiwania tychze pzdr.Jerzy Odpowiedz Link
maaax Re: link muzyczny- errata 28.09.04, 21:15 mp3 albo (czesciej) RealAudio-bez zapisu-tylko do odtwarzania jednorazoego Odpowiedz Link
szut Re: link muzyczny- errata 29.09.04, 07:06 Pliki RealAudio (*.rm) da sie zapisac i mozna z dysku odsluchiwac. Odpowiedz Link
qubraq Re: link muzyczny 29.09.04, 21:58 maaax napisał: > pesni.voskres.ru/ > wejdz wyzej- to po rosyjsku-kliknij na jakis tytul i potem na to niebieskie - to > > bedzie plik mp3- musisz miec zainstalowany programik do odsluchiwania tychze > pzdr.Jerzy Dzięki wszedłem jak tylko skończyłem autoryzację rozpoczętego w sierpniu instalowania nowego Winampa. A. Odpowiedz Link
nitka3 Re: link muzyczny 01.10.04, 22:57 Co robić?Jak wchodze na te strone to jest ona dla mnie cała nieczytelna!! wyłacznie węzyki i kropki z przecinkami(inne rosyjskie strony ładnie mi sie otwieraja z cyrylica)Cos powinnam zrobic ze swoim kompem?Czegos mi brakuje? Gapa jestem? Poradź Maaaxie!Zdazało mi sie to tez przy sciagnietych plikach mp3...musze temu zaradzic!Dlaczego tak jest?Co zrobic aby było dobrze?Pozdrowienia-Nitka Odpowiedz Link
stefan4 Re: link muzyczny 01.10.04, 23:44 nitka3: > Co robić?Jak wchodze na te strone to jest ona dla mnie cała nieczytelna!! > wyłacznie węzyki i kropki z przecinkami(inne rosyjskie strony ładnie mi sie > otwieraja z cyrylica) Czy chodzi Ci o witrynkę pesni.voskres.ru/ ? Wydaje mi się, że ona nie ma sama w sobie ustawionego sposobu kodowania cyrylicy a odbiega od standardu iso-8859-5, dlatego Twoja przeglądarka być może się zmyliła. Wejdż na nią i potem ustaw ręcznie kodowanie Windows-1251. U mnie trzeba w tym celu przejść przez guziki View -> Encoding -> Cyrillic -> Windows-1251 . Nie wiem, jak te słowa brzmią na Twojej przeglądarce, ale myślę, że powinny jakoś podobnie. Zdaje mi się, że majkrosoft lubi tłumaczyć ,,View'' na ,,Widok''. - Stefan www.ipipan.gda.pl/~stefan/Irak Odpowiedz Link
nitka3 Re: link muzyczny 01.10.04, 23:56 STEFAN!!!Nadzwyczajne!!od razu zadziałało!!!Jak widac komp jest w porządku,a to ja jestem gapa!!!Oj nie pierwszy to raz,ale skad miałam wiedziec dopóki nie zapytałam??Wielkie Dzięki!!!-Nitka Odpowiedz Link
qubraq Re: link muzyczny 02.10.04, 09:47 nitka3 napisała: > Co robić?Jak wchodze na te strone to jest ona dla mnie cała nieczytelna!! > wyłacznie węzyki i kropki z przecinkami(inne rosyjskie strony ładnie mi sie > otwieraja z cyrylica)Cos powinnam zrobic ze swoim kompem?Czegos mi brakuje? > Gapa jestem? Ja Ci od razu odpisałem ale wiesz, jaka gapa jestem! - akurat Ilona wróciła z teatru i ja zapomniałem kliknąć "wyślij"! Po północy Ilona sie pyta: "cos masz niewysłanego?" Odpowiedz Link
3axap Re: link muzyczny 03.10.04, 19:39 link, gdzie mozna znalesc i troche sobie posluchac kazdego rosyjskiego wykonawce:delit.net/music/artist_list_rus.phtml?chr=Í&page=1 Odpowiedz Link
3axap Re: link muzyczny 06.10.04, 00:26 akurat nie zaluje o tym bo nie lubie Zvezdinskogo Odpowiedz Link