Gość: heliotrop Re: ,.,., " Czarny sen,.,.., IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.06, 18:43 Mnich toruński,Lepper,Giertych,Kaczyński - ubrani w sutanny ,moherowe berety, z maczugami w dłoniach ..... Odpowiedz Link Zgłoś
sonnenkinder Re: ,.,., " Czarny sen,.,.., 02.02.06, 18:48 Szkoda, ze w zapowidziach o IV nie mowili, ze bedzie to Rzeczy Pospolita pod zaborem. "Prawicowa" intetigencyja wymiera, zostaja tylko popluczyny. Smutne, ze przyszlo nam doczekac takich czasow. Odpowiedz Link Zgłoś
isab Czy ktoś wciąż jeszcze wierzy w PiS? 02.02.06, 19:06 Ciągle? Ciągle... bo ja nie wierzyłam, a i tak czuję się, jakby ktoś tu zrobił sobie ze mnie, z nas wszystkich CZARNY, CZARNY ŻART... :( smutno... Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Czy ktoś wciąż jeszcze wierzy w PiS? 02.02.06, 19:18 Bić pianę to umiecie wszyscy! Do roboty NIETOTY! A miał PiS wyjście, gdy przez parę miesięcy słyszał głos od PO tylko NIEEEE?! Forma protestu i opozycji PO będzie teraz potrzebna i może wreszcie się na coś oni się przydadzą, kiedy oszołoma Giertycha i Leppera trzeba będzie przegłosować. Zamysł nie jest zły. Trochę pomyślcie. Ja jeszcze wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
isab Re: Czy ktoś wciąż jeszcze wierzy w PiS? 02.02.06, 19:20 Do roboty? Przecież PiS lubi dawać rybę, a nie wędkę... Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Czy ktoś wciąż jeszcze wierzy w PiS? 02.02.06, 19:22 Pierwszą "rybkę" poparła PO... ka rozum do rozumu??? A skutki..mamy. Smacznego nam wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
isab Re: Czy ktoś wciąż jeszcze wierzy w PiS? 02.02.06, 19:28 A czy ja mówię, że jestem fanką PO? I gratuluję sposobu argumentacji z rodzaju "a oni są jeszcze gorsi!", bo to wcale nie znaczy, że wy jesteście OK. Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: ,.,., " Czarny sen,.,.., 02.02.06, 19:12 Ktoś głosował na ten czarny sen ... ma ten ktoś uśmiech na twarzy? Jak ma to podziwiam poczucie humoru. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
sonnenkinder Re: ,.,., " Czarny sen,.,.., 02.02.06, 19:14 A teraz zacznie sie becikowe, seniorkowe, wozeczkowe, kosciolkowe aby uszczesliwic caly zgorzknialy, zabiedzony, pozbawiony horyzotnow elektorat pisowcow, lprleppperowcow. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: ,.,., " Czarny sen,.,.., 02.02.06, 19:33 Ciupazka nie rozrabiaj tu, mało Ci strony zakopianskiej? Lepper Giertych i obu Kaczynskich a nad nimi św. Rydzyk. Dożylismy takich czasów, ze wkrótce będziemy prosic o azyl na Białorusi! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., " Czarny sen,.,.., 02.02.06, 19:40 Hehe... Ruszyłam Was, to dobrze!!! Do boju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: ,.,., " Czarny sen,.,.., 02.02.06, 19:43 Póki ciupazka żyje to jest nadzieja.Parę szklanek góralskiej herbatki i wykopiemy leperów i inne elementy Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ,.,., " Czarny sen ",.,., 02.02.06, 19:51 Tu i teraz na moją ciupagę możecie liczyć..., ale ciupazka ma dwa końce, i moze mnie się też "obliznąć". Nawet treści nie dano mi w poście wpisać, tylko wartko wyciupażono. Ba przywołano mnie na swoje miejsce! Nacjonaliści! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam. Re: Brawo Pis -SO- LPR!!!!! IP: *.242.232.200.Dial1.Seattle1.Level3.net 02.02.06, 23:47 Podpisanie porozumienia to wielki dzien dla Polski. Koniec monopolu dla gospodarczych sabotazystow, a przy okazji stronniczym mediom dostalo sie po ''nosie'' gdzie od dawna im sie to nalezalo!! Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: Brawo Pis -SO- LPR!!!!! 02.02.06, 23:54 W końcu Łukaszenko niedaleko mieszka. Jest się od kogo uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
isab Re: Brawo Pis -SO- LPR!!!!! 03.02.06, 10:23 Gość portalu: Adam. napisał(a): a przy okazji stronniczym mediom dostalo sie po ''nosie' > ' gdzie od dawna im sie > to nalezalo!! to rydzykowa jest bezstronność?... bożesz.... świat na głowie stoi Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Brawo Pis -SO- LPR!!!!! 03.02.06, 10:31 Co do tej głowy to jesteś optymistą,gdzie ona jest? Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: ,.,., " Czarny sen,.,.., 02.02.06, 20:41 zo_h napisał: > Ktoś głosował na ten czarny sen ... ma ten ktoś uśmiech na twarzy? > > Jak ma to podziwiam poczucie humoru. > > :/ Są w Polsce berety które mają uśmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: ,.,., " Czarny sen,.,.., 02.02.06, 20:49 Powiadasz taki grymas ... został po rydzu? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: ,.,., " Czarny sen,.,.., IP: *.it-net.pl 02.02.06, 20:56 Śmiej sie z nami!!!Bo jest z czego i kogo! Sami z siebie się śmiejcie też! Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: ,.,., " Czarny sen,.,.., 02.02.06, 21:08 Katoland przechodzi w Rydzoland. Z czego tu się śmiać? Jest gorzej niż tragicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: ,.,., " Czarny sen,.,.., 02.02.06, 23:41 Ciupazka masz rację,obywatele głosowali i mają co chcieli Odpowiedz Link Zgłoś
sonnenkinder Podobno... 02.02.06, 23:44 Na olimpiade w Tyrunie nasza reprezentacja bedzie podpsisywana jak Catholand, a przy niej logo flagi bialo czerwonej z czarnym krzyzem. Tak zalecila ptasia brac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupazkom precz Re: ,.,., " Czarny sen,.,.., IP: *.cable.ubr13.edin.blueyonder.co.uk 03.02.06, 00:01 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=29908575&a=29964628 buhahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupazkom precz Re: ,.,., " Czarny sen,.,.., IP: *.cable.ubr13.edin.blueyonder.co.uk 03.02.06, 00:03 szkoda klawiatury na takich jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupazkom precz Re: ,.,., " Czarny sen,.,.., IP: *.cable.ubr13.edin.blueyonder.co.uk 03.02.06, 00:09 sam skoncz, proponuje ci zaczac od siebie samego ! Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: ,.,., " Czarny sen,.,.., 03.02.06, 08:12 Polonia wspomaga ojca wszystkich rydzów? A ja głupi myślałem że taka mądrość i światłość nie potrzebuje takiej prostackiej obrony. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś