one9 14.02.06, 07:42 Zapraszamy Mamy! :) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=33035 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blblba Re: Forum dla Mam z Lublina IP: *.pronet.lublin.pl 14.02.06, 10:18 po co zapraszacie, jak później trzeba mieć specjalny dostęp, który i tak później zabieracie. Jak zapraszacie to nie wyrzycajcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anma6 Re: Forum dla Mam z Lublina 14.02.06, 15:14 i tam trzymać One9 --jak nie piszą to wywalać od razu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fasd Re: Forum dla Mam z Lublina IP: *.pronet.lublin.pl 14.02.06, 21:30 bez sensu. Jeśli chcę się dowiedzieć jaki lekarz jest dobry to mam zakładać kolejny nowy wątek? robić jakieś wypowiedzi w stylu: "też tego chciałam się dowiedzieć", "ja też" albo "ja nie", "o, to interesujący temat" itd? Odpowiedz Link Zgłoś
ruiza Re: Forum dla Mam z Lublina 15.02.06, 12:03 a ja w ogóle nie zostałam przyjęta:( Ciekawe dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
gorgolka Re: Forum dla Mam z Lublina 15.02.06, 23:37 hyba nie całkiem rozumiesz istotę forum. O lekarzy mozesz spytać na innych forach a tutaj możesz porozmawiać praktycznie o wszystkim. Nie dziw sie ze dziewczyny szukają ciekawych nowych osób natomiast wykluczają te nudne lub te co nic do powiedzenia nie mają. Przecież w realu też na pewno wolisz ciekawych ludzi z którymi nigdy nie brakuje tematów od nudziarzy nudnych jak flaki z olejem lub milczków i mruków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia3 Re: Forum dla Mam z Lublina IP: 83.168.96.* 15.02.06, 19:55 pozdrawiam mamy img112.imageshack.us/img112/4994/91si.gif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia3 Re: Forum dla Mam z Lublina IP: 83.168.96.* 16.02.06, 19:38 pozdrowienia: img145.imageshack.us/img145/8817/biedronka7ea9ih.gif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monka Re: Forum dla Mam z Lublina IP: *.agagis.com / *.com 15.02.06, 13:09 No i po co zapraszacie, skoro forum jest zamknięte? Rozumiem że jeśli chciałabym o coś spytać, poradzić się czy po prostu poczytać wasze posty i czegoś się nauczyć, to mam prosić o specjalne wpuszczenie, a później czekać czy już mnie wywalicie, czy jeszcze łaskawie nie. Albo otwórzcie forum, albo kiśnijcie dalej w swoim kółku, ot i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama z forum Re: Forum dla Mam z Lublina IP: *.ismedia.pl / *.ismedia.pl 15.02.06, 13:59 Forum wcale nie jest zamknięte, wystarczy sie zalogować.To taka trudność dla ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
one9 Re: Forum dla Mam z Lublina 15.02.06, 14:04 Forum jest zamknięte ze względu na ochronę prywatności- Taki pomysł wyszedł od Dziewczyn. Wstęp mają wszystkie aktywne Mamy /nie te czytające... Warunki dostępu określone są w opisie. Odrzucamy nicki bez postów na innych forach lub Osoby, które nic o sobie nie piszą.... Nie stanowimy zamkniętego kółka, a na forum mamy już 102 Mamy. Gadamy tu o wszystkim i nie ma sensu wpuszczać "kogo popadnie". Dlatego zapraszamy Mamusie, które chcą z nami gadać! :) Nikogo "za bety" nie ciągniemy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaforumowa Re: Forum dla Mam z Lublina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 14:14 "monka" a ty biedaku nie masz sobie gdzie kisnąć i szlag Cie trafia?????? Jest nas 102 i jest super mama z forum Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Forum dla Mam z Lublina 15.02.06, 16:27 bardzo przyjemnie nam się kiśnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaso22 Re: Forum dla Mam z Lublina 17.02.06, 09:24 Coś za szybko mi się wysłało. Automat odrzucił moje zgłoszenie, później się okazało że jestem przyjęta- starałam się aktywnie uczestniczyć na forum- w miarę możliwości dostępu do internetu. Teraz znowu nie mam dostępu- widocznie udzielałam się za mało albo coś innego- co? nie wiem. Czuję się trochę głupio bo nie uprzedzaliście że trzeba wyrobić jakąś normę postów- np 5 dziennie. Ja mam dostęp do komputera dorywczy- zresztą pisałam o tym do One9 jak starałam się o dostęp do forum. Odpowiedz Link Zgłoś
one9 Re: Forum dla Mam z Lublina 17.02.06, 09:40 Lista Matek w celu wyjaśnienia... a-g-n-i-e-sz-k-a ada522 agap24 agenciara1 aggakk agnieszka1302 aisz anatemka anja3333 anka766 anka771 anma6 anula_j aprilia33 arrika artistry1 asieczek.a1 astra161 balba_77 basiek13 beata9628 beata9919 beata_w_1 bella74 bergosia boonia chmurka22 cota danonek6 didi.00 dolores12 doroy1 dysia83 edit.ala eirien ela.szulc emid25 emil.al emilama eska78 ewi.w fridka5 g_kasia gonia.m.74 gorgolka gosia_dt gosiabe2 gosiat ingrid123 inka281 ivakam3 janeczka-nan janeczka79 jusimama1 kania_a kaor karolaus kasiako6 kasiaso22 kasiulek74 katarzynagaska kati1973 kiti5 kocicca73 kulawa.stonka lipa303 lorienn lubeczka m_a_d_a mabak0 magaa29 magda.tar magdaijulia magis1 mailmi mama007 mamaamati mamaja1 mamakapsla mamakoli mamamonika mamand marza19 marzuss megan7 mi_lamaj milenaj9 misia33 monami2 monias3 monika977 monika_oli monjan mrufka4 msto05 nacia26 niania22 one9 piastk rea99 reni14 ruiza ryza_malpa1 setia she7526 siasia_joasia stephania suufka taniat tusia.gru wejkra zabencjusz zuzaeb Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaso22 Re: Forum dla Mam z Lublina 17.02.06, 10:05 Nic już nie rozumiem- rano próbowałam się zalogować i wyskakiwało że nie mam dostępu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fthwt Re: Forum dla Mam z Lublina IP: *.pronet.lublin.pl 17.02.06, 10:14 a teraz ile was jest? 30? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: odpowiadam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 14:30 Z zamkniętymi grupami zazwyczaj jest tak iż same ze sobą czują się dobrze i nikomu nic do tego. Mają one swoje prawa i jak komuś one nie pasują to już jego problem. Ale czytając wątek z zaproszeniem odniosłem wrażenie, że jest dla wszystkich. Tak jednak nie jest. Więc dobrze się stało, że jest sprostowanie, iż forum jest tylko dla aktywnych. Proponuję jeszcze wypisać zasady jakie tam obowiązują i prawa oraz spisać statut forumowy, wnieść opłaty składkowe i zlustrować każdą nową uczestniczkę... :) Tak! Jestem ironiczny!!! I jestem facetem!!! I nie rozumiem tych mam forumowych (zamknięte grupy kojarzą mi się przeważnie z sektami i z Radyjem..) Drogie "wybranki" - co Wam przeszkadza kobieta, która tylko czyta Wasze wątki i nie przeszkadza Wam wypowiadać się ani nie utrudnia pisania na forum???!!! Jesteście naprawdę tak zamknięte w sobie, że nie pozwolicie na czytanie innym kobietom waszych wypowiedzi, pomimo iż wstępnie taka kobieta została zaakceptowana? Czytanie waszych wypowiedzi jest źródłem informacji, więc dlaczego uniemożliwiacie tego innym kobietom? Równie dobrze portal gazety.pl mógłby zlikwidować Wasze forum tylko dlatego, że np. jesteście zbyt zamknięte. Więcej luzu baby!!! I WOLNOŚCI!!! Mam nadzieję, że Wasze dziaciaki będą wiedziały czym jest wolność słowa i nie będą wyznaczać absurdalnych granic do przynależności do grup. Wystarczy już w Polsce haseł typu "kto nie jest z nami ten przeciwko nam!" Mam nadzieję, że takie małe namiastki "władzy" jakie powstały w tym wątku umrą w zalążku. I że zmienicie swoje zasady (choć wydaje mi się, że władzę na Waszym forum dyktuje jedna matka - założycielka). Moja wypowiedź nie ma nic wspólnego z Wami, tym bardziej, że jestem facetem. Lecz muszę zabrać głos w sytuacji "gwałcenia" dostępu do informacji - i nie jest ważne komu jest ograniczony ten dostęp. Istotne jest dla mnie pytanie - dlaczego? A odpowiedź typu - bo przez dwa dni nie udzielałaś się na forum jest łagodnym opieprz..niem i niegodziwym żalem z nutką radości (bo przecież bez ciebie świetnie się dogadujemy..:) A swoją drogą nie spotkałem się na portalu z forum dla facetów typu zamkniętego.. może więc to różnica płci.. chociaż... - NIE! Moja żona nie jest tak ograniczona, moja córka też nie. Już wiem... to WYCHOWANIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absto Re: odpowiadam IP: *.pronet.lublin.pl 17.02.06, 14:53 to nie prawda,że żeby nie wylecieć z forum, to trzeba pisać. Ja mam kilka postów na tym forum i też czasem muszę prosić o "wpuszczenie". Widać, że to za mało. Jest regulamin -to prawda, ale regulamin już nie określa z jaką częstotliwością i ile trzeba pisać. Na szczęście są fora inne o podobnej tematyce, gdzie administratorzy są normali. Odpowiedz Link Zgłoś
one9 Re: odpowiadam 17.02.06, 17:33 :) Chłopie! Dobrze gadasz! Wódki Ci dać! Masz sporo racji i zgadzam się z Tobą w wielu kwestiach! Wszystko da się zrobić /no z małym wyjątkiem: nie da się otworzyć parasola w du...ie! ;)))) No cóż... pora na zmiany???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytająca mama Re: Forum dla Mam z Lublina IP: 62.233.189.* 17.02.06, 15:16 Paranoia. Chętnie czytałam Wasze posty ale sama nie miałam za bardzo czasu żeby pisac, ale teraz to przegiecie z tym forum. Bardzo cenie forum w www.dziecko- info.com choć ostatni cos wolno chodzi, a jest tam nie 100 ale kilka tysiecy mam i nikt nie zabrania byc tylko czytajacą. Śmieszne ale i przykre bo zniechęcacie inne mamy. Jesli dobrze zrozumiałam nie da sie zalogowac tak żeby nie zakładać konta w gazecie.pl ja już konto posiadam i nie potrzeba mi następnego, więc jak sie zalogować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxcv Re: Forum dla Mam z Lublina IP: 83.238.201.* 17.02.06, 16:06 niestety inaczej sie nie da....jak tylko zalozyc konto na gazecie.... ale ja na to patrze inaczej.... z reguly takie "zamkniete fora" umieraja bardzo szybko smiercia naturalna, nawet 100 babek moze sie soba znudzic, a szczegolnie jak posty przewaznie zaklada jedna, gora dwie osoby.... chca niech sie zamykaja.... nie to jedno forum istnieje.... Odpowiedz Link Zgłoś
one9 Re: Forum dla Mam z Lublina 17.02.06, 16:53 Nasze forum różni się od tych innych... bo jak już kiedys pisałam- są tu Mamy tylko z Lublina i okolic. Portal gazeta.pl jest jednym z najczęściej odwiedzanych portali internetowych.. dlatego forum zostało zamknięte na prośbę Mam!!!!! Chciały trochę intymności? To ją mają! To na portal gazety najłatwiej trafić "grzebiąc" w internecie... nie oszukujmy się! Przez pół roku forum widniało jako otwarte... i dopiero po jego zamknięciu - nabrało takiego rozmachu. Kobiety zwierzają się ze swoich problemów, wstawiają zdjęcia, umawiają się na spotkania. Po co ma o tym wiedzieć pół Polski??? Ludzie!!!!!!! Przecież nikt Was tu nie wpycha na siłę. Nie rozumiem tego zamieszania, ale fajnie, że wreszcie coś się tu dzieje!!! :)) Pozdrawiamy i zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absto Re: Forum dla Mam z Lublina IP: *.pronet.lublin.pl 17.02.06, 18:25 to założę forum "mamuśki z Lublina 2" i sprawdzimy jak będzie. Forum rusza jutro i będzie otwarte dla czytających. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Forum dla Mam z Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 15:02 po co będziesz zakładała nowe forum, otwarte forum lubelskie juz isnieje forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=598 tu nikt nie wywala,nie kaze pisać,mozna czytać....tylko co?? bo ruch jakis niewielki,a forum juz "trochę" działa,tak bardzo chcecie otwartego,to czemu tam nie piszecie?? forum zamkniete słuzy do uzyskania różnych informacji,ale takze do blizszego poznania mam,nie kazdego stac na "ekshibicjonizm forumowy";) co do przetrwania forum zamknietego Jestem na forum zamkniętym ,gdzie jest kilkanaście mam,juz ponad rok i dobrze nam we własnym sosie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agn Re: Forum dla Mam z Lublina IP: 62.233.189.* 19.02.06, 13:33 Dzięki ktos za link, nie znałam go, zaraz zaczynam czytać. Odpowiedz Link Zgłoś