Dodaj do ulubionych

Forum dla Mam z Lublina

14.02.06, 07:42

Zapraszamy Mamy! :)
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=33035
Obserwuj wątek
    • Gość: blblba Re: Forum dla Mam z Lublina IP: *.pronet.lublin.pl 14.02.06, 10:18
      po co zapraszacie, jak później trzeba mieć specjalny dostęp, który i tak później
      zabieracie.
      Jak zapraszacie to nie wyrzycajcie!!!
      • anma6 Re: Forum dla Mam z Lublina 14.02.06, 15:14
        i tam trzymać One9 --jak nie piszą to wywalać od razu!!!!!
        • Gość: fasd Re: Forum dla Mam z Lublina IP: *.pronet.lublin.pl 14.02.06, 21:30
          bez sensu. Jeśli chcę się dowiedzieć jaki lekarz jest dobry to mam zakładać
          kolejny nowy wątek? robić jakieś wypowiedzi w stylu: "też tego chciałam się
          dowiedzieć", "ja też" albo "ja nie", "o, to interesujący temat" itd?
          • ruiza Re: Forum dla Mam z Lublina 15.02.06, 12:03
            a ja w ogóle nie zostałam przyjęta:( Ciekawe dlaczego...
            • one9 Re: Forum dla Mam z Lublina 15.02.06, 14:06
              Jesteś przyjęta!!!!
          • gorgolka Re: Forum dla Mam z Lublina 15.02.06, 23:37
            hyba nie całkiem rozumiesz istotę forum.
            O lekarzy mozesz spytać na innych forach a tutaj możesz porozmawiać praktycznie
            o wszystkim. Nie dziw sie ze dziewczyny szukają ciekawych nowych osób natomiast
            wykluczają te nudne lub te co nic do powiedzenia nie mają. Przecież w realu też
            na pewno wolisz ciekawych ludzi z którymi nigdy nie brakuje tematów od
            nudziarzy nudnych jak flaki z olejem lub milczków i mruków
        • Gość: basia3 Re: Forum dla Mam z Lublina IP: 83.168.96.* 15.02.06, 19:55
          pozdrawiam mamy img112.imageshack.us/img112/4994/91si.gif
          • Gość: basia3 Re: Forum dla Mam z Lublina IP: 83.168.96.* 16.02.06, 19:38
            pozdrowienia: img145.imageshack.us/img145/8817/biedronka7ea9ih.gif
    • Gość: Monka Re: Forum dla Mam z Lublina IP: *.agagis.com / *.com 15.02.06, 13:09
      No i po co zapraszacie, skoro forum jest zamknięte? Rozumiem że jeśli chciałabym
      o coś spytać, poradzić się czy po prostu poczytać wasze posty i czegoś się
      nauczyć, to mam prosić o specjalne wpuszczenie, a później czekać czy już mnie
      wywalicie, czy jeszcze łaskawie nie.
      Albo otwórzcie forum, albo kiśnijcie dalej w swoim kółku, ot i tyle.
      • Gość: mama z forum Re: Forum dla Mam z Lublina IP: *.ismedia.pl / *.ismedia.pl 15.02.06, 13:59
        Forum wcale nie jest zamknięte, wystarczy sie zalogować.To taka trudność dla
        ciebie?
      • one9 Re: Forum dla Mam z Lublina 15.02.06, 14:04
        Forum jest zamknięte ze względu na ochronę prywatności- Taki pomysł wyszedł od
        Dziewczyn. Wstęp mają wszystkie aktywne Mamy /nie te czytające... Warunki
        dostępu określone są w opisie. Odrzucamy nicki bez postów na innych forach lub
        Osoby, które nic o sobie nie piszą....
        Nie stanowimy zamkniętego kółka, a na forum mamy już 102 Mamy.
        Gadamy tu o wszystkim i nie ma sensu wpuszczać "kogo popadnie". Dlatego
        zapraszamy Mamusie, które chcą z nami gadać! :)
        Nikogo "za bety" nie ciągniemy....
      • Gość: mamaforumowa Re: Forum dla Mam z Lublina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 14:14
        "monka" a ty biedaku nie masz sobie gdzie kisnąć i szlag Cie trafia??????

Jest nas 102 i jest super

mama z forum
        • anatemka Re: Forum dla Mam z Lublina 15.02.06, 16:27
          bardzo przyjemnie nam się kiśnie:)))
    • kasiaso22 Re: Forum dla Mam z Lublina 17.02.06, 09:18
    • kasiaso22 Re: Forum dla Mam z Lublina 17.02.06, 09:24
      Coś za szybko mi się wysłało. Automat odrzucił moje zgłoszenie, później się
      okazało że jestem przyjęta- starałam się aktywnie uczestniczyć na forum- w
      miarę możliwości dostępu do internetu. Teraz znowu nie mam dostępu- widocznie
      udzielałam się za mało albo coś innego- co? nie wiem. Czuję się trochę głupio
      bo nie uprzedzaliście że trzeba wyrobić jakąś normę postów- np 5 dziennie. Ja
      mam dostęp do komputera dorywczy- zresztą pisałam o tym do One9 jak starałam
      się o dostęp do forum.
      • one9 Re: Forum dla Mam z Lublina 17.02.06, 09:40
        Lista Matek w celu wyjaśnienia...
        a-g-n-i-e-sz-k-a
        ada522
        agap24
        agenciara1
        aggakk
        agnieszka1302
        aisz
        anatemka
        anja3333
        anka766
        anka771
        anma6
        anula_j
        aprilia33
        arrika
        artistry1
        asieczek.a1
        astra161
        balba_77
        basiek13
        beata9628
        beata9919
        beata_w_1
        bella74
        bergosia
        boonia
        chmurka22
        cota
        danonek6
        didi.00
        dolores12
        doroy1
        dysia83
        edit.ala
        eirien
        ela.szulc
        emid25
        emil.al
        emilama
        eska78
        ewi.w
        fridka5
        g_kasia
        gonia.m.74
        gorgolka
        gosia_dt
        gosiabe2
        gosiat
        ingrid123
        inka281
        ivakam3
        janeczka-nan
        janeczka79
        jusimama1
        kania_a
        kaor
        karolaus
        kasiako6
        kasiaso22
        kasiulek74
        katarzynagaska
        kati1973
        kiti5
        kocicca73
        kulawa.stonka
        lipa303
        lorienn
        lubeczka
        m_a_d_a
        mabak0
        magaa29
        magda.tar
        magdaijulia
        magis1
        mailmi
        mama007
        mamaamati
        mamaja1
        mamakapsla
        mamakoli
        mamamonika
        mamand
        marza19
        marzuss
        megan7
        mi_lamaj
        milenaj9
        misia33
        monami2
        monias3
        monika977
        monika_oli
        monjan
        mrufka4
        msto05
        nacia26
        niania22
        one9
        piastk
        rea99
        reni14
        ruiza
        ryza_malpa1
        setia
        she7526
        siasia_joasia
        stephania
        suufka
        taniat
        tusia.gru
        wejkra
        zabencjusz
        zuzaeb

• kasiaso22 Re: Forum dla Mam z Lublina 17.02.06, 10:05
          Nic już nie rozumiem- rano próbowałam się zalogować i wyskakiwało że nie mam
          dostępu.
        • Gość: fthwt Re: Forum dla Mam z Lublina IP: *.pronet.lublin.pl 17.02.06, 10:14
          a teraz ile was jest? 30?
          • anma6 odpowiadam 17.02.06, 12:27
            około 100 nas jest
            • Gość: obserwator Re: odpowiadam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 14:30
              Z zamkniętymi grupami zazwyczaj jest tak iż same ze sobą czują się dobrze i nikomu nic do tego. Mają one swoje prawa i jak komuś one nie pasują to już jego problem. Ale czytając wątek z zaproszeniem odniosłem wrażenie, że jest dla wszystkich. Tak jednak nie jest. Więc dobrze się stało, że jest sprostowanie, iż forum jest tylko dla aktywnych. Proponuję jeszcze wypisać zasady jakie tam obowiązują i prawa oraz spisać statut forumowy, wnieść opłaty składkowe i zlustrować każdą nową uczestniczkę... :) Tak! Jestem ironiczny!!! I jestem facetem!!! I nie rozumiem tych mam forumowych (zamknięte grupy kojarzą mi się przeważnie z sektami i z Radyjem..) Drogie "wybranki" - co Wam przeszkadza kobieta, która tylko czyta Wasze wątki i nie przeszkadza Wam wypowiadać się ani nie utrudnia pisania na forum???!!! Jesteście naprawdę tak zamknięte w sobie, że nie pozwolicie na czytanie innym kobietom waszych wypowiedzi, pomimo iż wstępnie taka kobieta została zaakceptowana? Czytanie waszych wypowiedzi jest źródłem informacji, więc dlaczego uniemożliwiacie tego innym kobietom? Równie dobrze portal gazety.pl mógłby zlikwidować Wasze forum tylko dlatego, że np. jesteście zbyt zamknięte. Więcej luzu baby!!! I WOLNOŚCI!!!
              Mam nadzieję, że Wasze dziaciaki będą wiedziały czym jest wolność słowa i nie będą wyznaczać absurdalnych granic do przynależności do grup.
              Wystarczy już w Polsce haseł typu "kto nie jest z nami ten przeciwko nam!"
              Mam nadzieję, że takie małe namiastki "władzy" jakie powstały w tym wątku umrą w zalążku. I że zmienicie swoje zasady (choć wydaje mi się, że władzę na Waszym forum dyktuje jedna matka - założycielka).
              Moja wypowiedź nie ma nic wspólnego z Wami, tym bardziej, że jestem facetem. Lecz muszę zabrać głos w sytuacji "gwałcenia" dostępu do informacji - i nie jest ważne komu jest ograniczony ten dostęp. Istotne jest dla mnie pytanie - dlaczego? A odpowiedź typu - bo przez dwa dni nie udzielałaś się na forum jest łagodnym opieprz..niem i niegodziwym żalem z nutką radości (bo przecież bez ciebie świetnie się dogadujemy..:)
              A swoją drogą nie spotkałem się na portalu z forum dla facetów typu zamkniętego.. może więc to różnica płci.. chociaż... - NIE! Moja żona nie jest tak ograniczona, moja córka też nie. Już wiem... to WYCHOWANIE!!!
              • Gość: absto Re: odpowiadam IP: *.pronet.lublin.pl 17.02.06, 14:53
                to nie prawda,że żeby nie wylecieć z forum, to trzeba pisać. Ja mam kilka postów
                na tym forum i też czasem muszę prosić o "wpuszczenie". Widać, że to za mało.
                Jest regulamin -to prawda, ale regulamin już nie określa z jaką częstotliwością
                i ile trzeba pisać. Na szczęście są fora inne o podobnej tematyce, gdzie
                administratorzy są normali.
              • one9 Re: odpowiadam 17.02.06, 17:33
                :) Chłopie! Dobrze gadasz! Wódki Ci dać!
                Masz sporo racji i zgadzam się z Tobą w wielu kwestiach!
                Wszystko da się zrobić /no z małym wyjątkiem: nie da się otworzyć parasola w
                du...ie! ;))))
                No cóż... pora na zmiany????

• Gość: czytająca mama Re: Forum dla Mam z Lublina IP: 62.233.189.* 17.02.06, 15:16
      Paranoia. Chętnie czytałam Wasze posty ale sama nie miałam za bardzo czasu żeby
      pisac, ale teraz to przegiecie z tym forum. Bardzo cenie forum w www.dziecko-
      info.com choć ostatni cos wolno chodzi, a jest tam nie 100 ale kilka tysiecy
      mam i nikt nie zabrania byc tylko czytajacą. Śmieszne ale i przykre bo
      zniechęcacie inne mamy. Jesli dobrze zrozumiałam nie da sie zalogowac tak żeby
      nie zakładać konta w gazecie.pl ja już konto posiadam i nie potrzeba mi
      następnego, więc jak sie zalogować?
      • Gość: zxcv Re: Forum dla Mam z Lublina IP: 83.238.201.* 17.02.06, 16:06
        niestety inaczej sie nie da....jak tylko zalozyc konto na gazecie....

ale ja na to patrze inaczej....
        z reguly takie "zamkniete fora" umieraja bardzo szybko smiercia naturalna,
        nawet 100 babek moze sie soba znudzic, a szczegolnie jak posty przewaznie
        zaklada jedna, gora dwie osoby....

chca niech sie zamykaja....

nie to jedno forum istnieje....
        • one9 Re: Forum dla Mam z Lublina 17.02.06, 16:53
          Nasze forum różni się od tych innych... bo jak już kiedys pisałam- są tu Mamy
          tylko z Lublina i okolic.
          Portal gazeta.pl jest jednym z najczęściej odwiedzanych portali internetowych..
          dlatego forum zostało zamknięte na prośbę Mam!!!!! Chciały trochę intymności?
          To ją mają!
          To na portal gazety najłatwiej trafić "grzebiąc" w internecie... nie
          oszukujmy się!
          Przez pół roku forum widniało jako otwarte... i dopiero po jego zamknięciu -
          nabrało takiego rozmachu.
          Kobiety zwierzają się ze swoich problemów, wstawiają zdjęcia, umawiają się na
          spotkania. Po co ma o tym wiedzieć pół Polski???
          Ludzie!!!!!!! Przecież nikt Was tu nie wpycha na siłę. Nie rozumiem tego
          zamieszania, ale fajnie, że wreszcie coś się tu dzieje!!! :))
          Pozdrawiamy i zapraszamy!

• Gość: absto Re: Forum dla Mam z Lublina IP: *.pronet.lublin.pl 17.02.06, 18:25
            to założę forum "mamuśki z Lublina 2" i sprawdzimy jak będzie. Forum rusza jutro
            i będzie otwarte dla czytających.
            • Gość: ktos Re: Forum dla Mam z Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 15:02
              po co będziesz zakładała nowe forum,
              otwarte forum lubelskie juz isnieje
              forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=598
              tu nikt nie wywala,nie kaze pisać,mozna czytać....tylko co??
              bo ruch jakis niewielki,a forum juz "trochę" działa,tak bardzo chcecie
              otwartego,to czemu tam nie piszecie??

forum zamkniete słuzy do uzyskania różnych informacji,ale takze do blizszego
              poznania mam,nie kazdego stac na "ekshibicjonizm forumowy";)

co do przetrwania forum zamknietego
              Jestem na forum zamkniętym ,gdzie jest kilkanaście mam,juz ponad rok i dobrze
              nam we własnym sosie..
              • Gość: agn Re: Forum dla Mam z Lublina IP: 62.233.189.* 19.02.06, 13:33
                Dzięki ktos za link, nie znałam go, zaraz zaczynam czytać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka