Gość: km IP: *.pronet.lublin.pl 02.12.02, 21:15 Myśle, że z tego podatku pieniedzy spokojnie wystarczy na odprawy dla zarzadu miasta i ekwiwalenty urlopowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dociek Re: Psy reperują budżet IP: proxy / 195.116.167.* 03.12.02, 07:24 Nie można wprowadzić "podatku od czerwonych", ale zawsze można od psów. Pytanie: - z jakiej formacji pochodzi poseł A. Zawisza, który do posłów lewej strony sejmu zwrócił się nie tak dawno, cyt.:"małczat' sobaki!"? Zatem kolega poseł "wskazał właściwą" drogę Pruszkowskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzik Re: Psy reperują budżet IP: 80.50.17.* 03.12.02, 08:11 toz sie z rana wnerwilam:((( Podatek podniesc to potrafia a gdzie ja mam z nim na spacery chodzic jak wszedzie tabliczki z zakazew wyprowadzania psow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paveua Re: Psy reperują budżet IP: spc:* / 126.17.26.* 03.12.02, 09:00 Pewnie byłoby inaczej, gdyby właściciele psów sprzątali kupki po swoich ulubieńcach. Zakaz wyprowadzania wprowadzono pewnie dlatego, że większość przyblokowych trawników (a i chodników) była bardziej za przeproszeniem obesrana niż wydmy w Łebie. Byłem w USA i troszkę sobie popracowałem na przystani dla luksusowych jachtów. I tam ludzie przypływający na swoich łódkach wartych kilkaset tysięcy dolarów ze swoimi pieskami sprzątali po nich bez żadnego zażenowania i korona im z głowy nie spadła. pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Psy reperują budżet IP: 212.182.117.* 03.12.02, 11:42 proponuje jeszcze podatek od posiadania dziecka, matki, meza, kota, chomika, itp. Czy zlodziejstwo ma swoje granice? Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: Psy reperują budżet 03.12.02, 15:47 i inni też pomogą załatać dziurę w budżecie!!! hmmm tylko pytanie kto!!! Pruszkowski poczuł się prezydentem pełną gębą bo przecież naród go wybrał!!!! Sam go nie popierałem i nie poprę do końca swoich dni!!! Obiecuję!!! Drogi obcięte (o ile dobrze pamiętam o jakieś 4mln złotych) reszta też, to ku... gdzie te pieniądze pójdą. na wycieczki krajoznawcze???? Wszak Jędruś jeszcze w wielu krajach , a może do Arcybiskupa??? Wszak Pan P dostał namaszczenie od radia z twarzą więc musi lenno zapłacić!!!! To teraz bedą płacić po 50 pln za psiaka emerytki i emeryci słuchający ojca Rydzyka!!! Tak żeście k... wybrali to płacićcie. Tak się wybawia naród spod nie woli. Tylko kogo ja sie pytam!!! Pozdrawiam!!! :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mb Re: Psy reperują budżet IP: 212.182.117.* 03.12.02, 11:45 prezydent Pruszkowski-ale wybralismy!!!A co z bezrobotnymi, niech wyrzuca psa na bruk, bo w schroniskach warunki doskonale no i miejsca tez duzo, cha cha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Psy reperują budżet IP: 213.17.177.* 03.12.02, 15:37 Amoże ktoś z tych idiotów na górze zastanowiłby się, że tak duża podwyżka przyniesie więcej szkód niż korzyści. Dla mojego psa 50 zł to dwumiesięczne wyżywienie. Wniosek jest jeden: Właściciele psów szukajcie znajomych rencistów lub starszych osób i płaćcie w najgorszym wypadku połowę!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seler Re: Psy reperują budżet IP: *.it-net.pl 03.12.02, 16:21 Przestańcie ujadac, masz psa to płać, masz dzieci, ponoś konsekwencje, masz pszczoły masz miód, mawsz dzieci , masz smród, masz psy to szczekaj razem z nimi i niestety płać podatek od psa, zaszczep go, zbieraj kupy po nim twoja wola, i przestań narzekać. Jak cię nie stać, ograniczaj się do tego , na co cię stać. Przestańcie socjalistycznie jojczeć, paranoja, więcej czworonogom poświęcacie uwagi niż problemom, które są istotne. Odpowiedz Link Zgłoś