Dodaj do ulubionych

Proszę o opinie

11.03.06, 20:02
Witam serdecznie pochodze z Mazur mam pytanie co do gości z tej stronki
www.arkadia24.pl/ kupiłem na allegro myszke i nie mam przesyłki od 4
tygodni brak informacji telefony nie są odbierane może ktoś podać pare zdań o
nich. Zbrzydło mi czekać lecz dokonałem wpłaty na konto. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: mdła_dama opinia :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 08:16
      szczerze mówiąc, to w życiu o nich nie słyszałam, dziwi mnie zupełny brak [na
      ich stronie] numeru telefonu stacjonarnego, albo chociaż takowego adresu.
      jeżeli na stronie internetowej nie ma takich danych, to ja wogóle rezygnuję z
      jakichkolwiek zakupów. jasne, że one nie dają 100% pewności, ale to już zawsze
      coś. pozdrawiam,

ps. a może ktoś słyszał o arkadii24, a ja po prostu nie miałam przyjemności?
    • Gość: prezu spam? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 08:30
      Jesteś z Mazur?To dlaczego pytasz na stronie lubelskiej?
      • empi Re: spam? 12.03.06, 08:37
        > Jesteś z Mazur?To dlaczego pytasz na stronie lubelskiej?
        pseudo prezu, bo to firma ma być lubelska.
        pzdr.
    • Gość: prezu Re: Proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 08:47
      Dzięki za wyjaśnienia.Teraz dopiero dopatrzyłem się,że to firma z Lublina.Ciekawy jestem,że firma otrzymała zgodę RM na używanie logo LUblina.O ilemi wiadomo,taga zgoda wydawana jest przez sesję RM (lubdziałającego w jej imieniu prezydenta)
      • pbd2 To teraz miasta mają "loga"??? 12.03.06, 16:23
        Takie coś z koziołkiem (w przypadku Lublina) albo z syrenką (w przypadku
        Warszawy) to się od wieków po polsku nazywa "herb", a nie "logo". Piszę może
        złośliwie, ale denerwuje mnie wlewanie się nowomowy korporacyjnej na tereny,
        które powinny być od niej wolne.
        A co do meritum - w takie kupowanie na odległość zawsze wiąże się z pewnym
        ryzykiem. Mój ojciec zamówił sobie elektryczną tzw. "kaśkę" do podłogi w
        sklepie telewizyjnym. Miała dotrzeć po trzech tygodniach, nie dotarła nawet po
        dwóch miesiącach. Zadzwonił w końcu do tej firmy i tam mu miła panienka
        powiedziała, że "może będzie za miesiąc najdalej". Oczywiście się wściekł i
        wycofał zamówienie.
        Osobiście wolę kupować w realu.
        Pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka