marchefka9 13.03.06, 19:35 2 dni temu autokar wiozący grupę młodzieży izraelskiej, wyjeżdzając z obozu na Majdanku, została obrzucony jajami. W Polsce nie ma antysemityzmu? Co czuli młodzi Izraelczycy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pbd2 Re: Jajami w Żydów 13.03.06, 19:56 Brak słów. I my chcemy promować Lublin za granicą... I my chcemy być postrzegani jako naród gościnny (!!!) i tolerancyjny! Ręce opadają. Idiotów u nas nie brakuje, choć z drugiej strony może dobrze, że to były tylko jajka, a nie np. kamienie... Ale dokąd to nas prowadzi? Nie wiem, co oni mogli czuć, gdy rzucano w nich tymi jajami tylko dlatego, że są Żydami, i wolałbym nigdy nie znaleźć się w takiej sytuacji, żeby we mnie gdzieś za granicą ktoś czymś rzucał tylko dlatego, że jestem Polakiem. Wstyd - i to w mieście, gdzie prawie połowa mieszkańców była kiedyś narodowości żydowskiej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: austriak2 O wiele gorsze świnie są w Krakowie niż w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 19:18 Tam, w Krakowie, w przeciwieństwie na każdym rogu słychać ciemniacko-antysemickie rozmówki - nic dziwnego - nie ma gorszego parcha i bydlaka w Polsce niż Krakus! (co się uważa za coś lepszego od całej Polski!) Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: Jajami w Żydów 13.03.06, 19:57 Eee tam. To jeszcze nic. Dziś nasz Pierwszy Kaczor pojechał do żołenierzy mając na samochodzie flagę Monako/Indonezji. Kompromitacja każdego dnia. I to ma być prezydent? No ja się pytam! Odpowiedz Link Zgłoś
joolz Re: Jajami w Żydów 13.03.06, 20:03 Smutne, że takie rzeczy w naszym kraju mają miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yarek Re: Jajami w Żydów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 20:04 Chciałbym, zeby ktos potwierdzil te informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: % Re: Jajami w Żydów IP: *.n.net.pl 13.03.06, 21:05 Kit walisz marchefka,taki "incydent"opisałby kurier ,dziennik ,że o NYT nie wspomnę Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_eysmont [...] 13.03.06, 21:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joaśka Uwaga opiekunowie forum! IP: *.lublin.mm.pl 13.03.06, 21:32 Nie chcę bronic hrabiów, ale skoro masz taki nick ,to Ci zwrócę uwagż,że po polsku pisze się: obrzucać, chamski, neorasistowskich. Dużych liter nie używasz, ale to inna sprawa. Twoja opinia o Hitlerze jest skandaliczna i dziwię się,ze opiekunowie forum nie skasowali tego Twego idiotyzmu. (J.Barska) Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Uwaga opiekunowie forum! DZIĘKI! 13.03.06, 21:46 Gość portalu: joaśka napisał(a): > Nie chcę bronic hrabiów, ale skoro masz taki nick ,to Ci zwrócę uwagż,że po > polsku pisze się: obrzucać, chamski, neorasistowskich. Dużych liter nie > używasz, ale to inna sprawa. Twoja opinia o Hitlerze jest skandaliczna i dziwię > > się,ze opiekunowie forum nie skasowali tego Twego idiotyzmu. (J.Barska) ================Dziękuję za błyskawiczną reakcję! Odpowiedz Link Zgłoś
junior.senior Re: Jajami w Żydów 13.03.06, 21:49 Prośba od Rzeszowian - nauczcie swych zacofanych mieszkancow aby nie wchodzili na nasze porządne forum z tekstami typu "kastrowac pedałów", "zabić żydów" - i lubelskie IP. Skoro jesteście buraczanym cofniętym miastem (Kongresówka), to siedźcie na swoim zawszonyn jak lubelskie dzieci forum a nie wchodźcie na nasze - miasta Rzeszowa. To tyle ode mnie - pozdro najbiedniejszy region EU :) Odpowiedz Link Zgłoś
4gwiazdki Re: Jajami w Żydów 14.03.06, 16:24 Nikt sobie nie wybiera narodowości jak również nikt nie wybiera sobie rodziców.Również dzieci nie powinny odpowiadać za swoich rodziców. W tym naszym katolickim społeczeństwie jest wielu rasistów,antysemitów.Typowo po katolicku. Zastanawiam się,cóż winni są ci młodzi ludzie z Izraela,że potraktowano ich jajkami.Kto jest w stanie odpowiedzieć?Ja nie znajduję żadnej sensownej odpowiedzi. Nasi polscy ( i nie tylko) katolicy czczą Chrystusa który był Żydem,czczą jego matkę-też Żydówkę.Nasi katolicy modlą się do świętych",których wielu wywodziło się od Żydów.O co więc chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronia Re: Jajami w Żydów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 16:49 Jeśli ten icydent istotnie miał miejsce,to istotnie o katolickim kraju świadczy bardzo źle. Ale jak tu mieć pretensje do jaichś dresiarzy (albo to była młodzież weszpolska z młodzieżówką elpeerowską),skoro radio rządowe (rydzyjko) stale podsyca nienawiść do Żydów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Jajami w Żydów IP: *.lublin.enterpol.pl 15.03.06, 20:59 4gwiazdki napisał: > W tym naszym katolickim społeczeństwie jest wielu rasistów,antysemitów.Typowo p o katolicku. dlaczego typowo po katolicku? Wśród muzułumanów nie ma antysemitów? Odpowiedz Link Zgłoś
4gwiazdki Re: Jajami w Żydów 15.03.06, 21:07 Istotnie ,tak napisałem.A informację zaczerpnąłem z pewnego radia katolickiego,które szerzy nienawiść do ludzi o poglądach lewicowych,ateistów.A w szczególności do Żydów. Proponuję od czasu do czasu posłuchać tych pawdziwie katolickich audycji.Zapewniam,że to ciekawe wypowiedzi ojczulków prowadzących oraz wszelkiego rodzaju bereciarzy (zarówno tych z antenką jak i moherowych.A najgorsi są ci,którzy noszą moherowe berety z anenką.Widziałem kilku księży w beretach z antenką) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: power Re: Jajami w Żydów IP: *.speed / *.speed-net.pl 14.03.06, 18:28 ciekawe, że Ci z Mosadu co ochraniają wycieczki naszych granatami nie obrzucili:D Odpowiedz Link Zgłoś
bruner4 Re: Jajami w Żydów 14.03.06, 18:37 Wcześniej juz był przypadek ataku na Żydów zwiedzajacych Majdanek.Podchmieleni młodzieńcy, prawdopodobnie prawicowe łysole, zaatakowali turystów, interweniowała policja. Nic dziwnego że po takich incydentach mamy opinie antysemitów.Dla nich Majdanek jest podobnym miejscem jak dla nas Katyń,ale nas tam chyba jeszcze tak nie traktują. Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Jajami w Żydów 14.03.06, 18:39 Jest mi wstyd - zwyczajnie, po ludzku wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumcajs Kto tu jest tolerancyjny.. IP: 62.233.189.* 14.03.06, 19:29 Właściwie na podstawie tego mozna wysnuc prosty i zaskakujacy dla niektórych wniosek że Rosjanie sa bardziej tolerancyjni niż my. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy turysta Wielcy mi "turyści" co żadnej kasy nie zostawiają! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 19:16 "Turyści" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: austriak2 A co czują młodzi Palestyńczycy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 19:13 Zastanowiłeś się kiedyś nad tym? Odpowiedz Link Zgłoś
bruner4 Re: A co czują młodzi Palestyńczycy? 15.03.06, 19:20 Chyba nie chcesz powiedzieć ze Majdanek był miejscem konfliktu palestyńsko- izraelskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stop homofobii Nikt w nikogo nie rzucał jajkami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 19:44 Odezwał się pierwszy rzecznik interesów izraela w Lublinie. A poza tym cały ten post to jedna pierdoła i kłamstwo, nikt w nikogo nie rzucał jajkami. O wiele gorszym problemem w Polsce jest homofobia, co pokazały ostatnie wydarzenia w Poznaniu. Jeśli w kogoś rzucano to w Kaczuszki w Berlinie. Oczywiście Rzydów to nie obchodzi - dla nich jedyną formą rasizmu jest antysemityzm, który przecież KAŻDY polski goj wyssał z mlekiem matki. Poza tym nic dla nich nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Mussolini [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 19:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bruner4 Re: Nikt w nikogo nie rzucał jajkami. 15.03.06, 19:49 A Żydów pisze sie przez "Ż" :). Broniłbym też tolerancji w stosunku do innych gdyby w nich u nas czymś rzucano. Odpowiedz Link Zgłoś
bruner4 Re: Nikt w nikogo nie rzucał jajkami. 15.03.06, 19:50 Co się tyczy gejów , inteligencie jeden, to zauważ w innych postach że też jestem przeciw homofobii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A twoja orientacja A twoja orientacja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 22:17 Tylko że jeszcze nie przyznałeś się do twojego gayostwa! Kiedy to zrobisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
bruner4 Re: A twoja orientacja? 15.03.06, 23:05 Nie bardzo wiem co to ma do rzeczy, ale powiem ci że kiedyś równie rozgarniety osobnik w innym wątku tez mnie o to spytał, wtedy mu odpowiedziałem, poszukaj sobie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciocia Stejsi Re: A twoja orientacja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 23:45 Wszystkich nazywasz "nierozgarniętymi". Cóż, typowe dla wyborców "partii inteligenckiej" za każdym razem rozbijającej ząbki o próg wyborczy (co za antysemityzm, nie głosować na UW-oli!). Tylko ty jesteś inteligentna. Odpowiedz Link Zgłoś
bruner4 Re: A twoja orientacja? 16.03.06, 00:04 Nie wszystkich tak nazywam, tylko tych którzy nie majac nic innego do powiedzenia pytaja o takie rzeczy.Gdyby byli rozgarnięci mówiliby na temat. Innym typem zachowania podobnych tępaków są wyzwiska które stosuja nie majac juz innych argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
grant156 Re: A twoja orientacja? 16.03.06, 00:21 Ciekawe jakiej ty jesteś orientacji, jeśli nawet tej właściwej to muszę ci powiedzieć że na KUL-u są specjaliści którzy ci ją potrafia zmienić, i wtedy ty mozesz zostać gejem :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Izrael=RPA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 12:51 Bredzisz bezczelnie. Palestyńczycy nie mogą sobie jeździć na zagraniczne wycieczuszki - bo siedzą zamknięci przez żydów za drutem kolczastym, bez prądu i wody pitnej w tych bantustanach. Odpowiedz Link Zgłoś
bruner4 Re: Izrael=RPA! 16.03.06, 18:24 Nie wiesz chyba o czym gadasz, poczytaj najpierw w jakich krajach są obozy uchodzców palestyńskich i kto w nich może odcinać prąd, zakładać druty kolczaste itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak IZRAEL>RPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 18:27 Twój syjonistyczny cynizm przekracza wszelkie granice: ciekawe Z CZYJEGO powodu tam są. A przeczytałeś o ŚMIERDZIUCHACH ENERDOWSKICH co rzucały kamieniamio w Polaków, czytałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
bruner4 Re: IZRAEL>RPA 16.03.06, 18:35 Twoja nieznajomość faktów dotycząca tego konfliktu sprawia że dyskusja z toba na ten temat nie ma sensu. Polecam zapoznanie się z deklaracja ONZ dotyczacą podziału Palestyny na państwa izraelskie i palestyńskie z 1948 i reakcjami na nią Palestyńczyków i państw arabskich.Gdyby reakcje były inne państwo palestyńskie dawno by już istniało. A co do byłego NRD to chcesz żeby i u nas takie chamstwo było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Prostest do kanclerza Kapusty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 18:55 Do chwili obecnej nie odpowiedziałeś mi DLACZEGO pasztet Mazowiecki nie wystosował noty dyplomatycznej ani żadnego oficjalnego protestu do kanclerza KAPUSTY. Odpowiedz Link Zgłoś
bruner4 Re: Prostest do kanclerza Kapusty 16.03.06, 19:41 Strasznie jestes niesamodzielny w myśleniu Polaku, przypuszczam że nie wystosował tej noty dlatego ze takie obrzucanie kamieniami jest wybrykiem chuligańskim nie majacym nic wspólnego z poparciem danego państwa. Trudno jest bowiem winić państwo że nie jest w stanie na całym swoim terytorium zapobiec przypadkom chuligaństwa i bandytyzmu. Myślę że równiez z tego samego powodu Izrael tez nie wystosował żadnej noty.Kapujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Brzydule najbardziej się boją gwałtu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 18:32 Zresztą zdarzyło mi się parę razy być pilotem żydofilskiej wycieczki z Niemiec po Majdanku. Za mną siedziało jedno takie krzywonose PASKUDZTWO, szmaciucha, co wrzasnęła że"w przeciwieństwie do Polski, w Niemczech nie boi się wychodzić na ulicę". Na odpowiedź że w ŚMIERDZIUCHOWSKO-NAZISTOWKIM ENERDÓWKU jest niebezpiecznie a nie w Polsce, w ogóle nie reagowało! CÓŻ, SZKOŁA POGARDY DLA POLSKI. I w dodatku ta żydóweczka śliczna udawała że po polsku nie mówi! Mazowicki i Bielecki jeszcze odpowiedzą za przepraszanie Niemców w imieniu Polaków i za nie reagowanie na obrzucanie Polaków kamieniami. Odpowiedz Link Zgłoś
bruner4 a moze jej nie o gwałt chodziło.. 16.03.06, 18:43 Dziwne że ktoś kto nie zna historii może zostać pilotem wycieczek zwiedzających Majdanek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Pilot to co innego niż przewodnik. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 18:53 No chyba że w lubelskich "biurach podróży" co nie chcą płacić za miejscowego przewodnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Naród wybrany=naród nadludzi. Proste? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 18:57 Jak w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: a moze jej nie o gwałt chodziło.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 19:05 Widać było że szmata bez powodu nie nawidzi Polaków i Polski, zresztą jeśli ktoś udaje że po polsku nie mówi, to co tu gadać? Odpowiedz Link Zgłoś
shawman Re: Jajami w Żydów 15.03.06, 19:27 Idioci znajdą się wszędzie. Ale nie wysuwałbym też pochopnych wniosków - to, że polski autokar został raz opluty przez kiboli we Lwowie, nie oznacza, że to jest miasto antypolskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obżydzony aj waj giewałt ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 20:34 nie rób jaj ! Te informacje są tak samo prawdziwe jak to że w czasie kolokaustu zgineło 6 milionów żydów. Nie muszę dodawać, że większość z nich zgładzili polscy antysemici sporadycznie wspierani przez najbardziej zwyrodniałych hitlerowców. Shalom ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajwaj jaja nie byly koszerne??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 08:33 :[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Kiedy w Polaków śmierdziuchy enerdowskie rzucały? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 12:48 Kiedy cegłami rzucano w polskie auta w zabździałum NRD na początku lat 90-ych wasz rząd proszwabski Mazowieckiego i Bieleckiego nie reagował jednym słowem, wiele osób zginęło i co? Mazowiecki przepraszał Niemców za "polskie zbrodnie" na nich dokonane. Przecież należało pieprznąć ostro w Szkopciuchów śmierdzących! Zgrupować wojska nad granicą i zamordować paru skinoli! Odpowiedz Link Zgłoś