Dodaj do ulubionych

Jajami w Żydów

13.03.06, 19:35
2 dni temu autokar wiozący grupę młodzieży izraelskiej, wyjeżdzając z obozu na
Majdanku, została obrzucony jajami.
W Polsce nie ma antysemityzmu?
Co czuli młodzi Izraelczycy?
Obserwuj wątek
    • pbd2 Re: Jajami w Żydów 13.03.06, 19:56
      Brak słów. I my chcemy promować Lublin za granicą... I my chcemy być
      postrzegani jako naród gościnny (!!!) i tolerancyjny! Ręce opadają.
      Idiotów u nas nie brakuje, choć z drugiej strony może dobrze, że to były tylko
      jajka, a nie np. kamienie... Ale dokąd to nas prowadzi?
      Nie wiem, co oni mogli czuć, gdy rzucano w nich tymi jajami tylko dlatego, że
      są Żydami, i wolałbym nigdy nie znaleźć się w takiej sytuacji, żeby we mnie
      gdzieś za granicą ktoś czymś rzucał tylko dlatego, że jestem Polakiem.
      Wstyd - i to w mieście, gdzie prawie połowa mieszkańców była kiedyś narodowości
      żydowskiej!!!
      • Gość: austriak2 O wiele gorsze świnie są w Krakowie niż w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 19:18
        Tam, w Krakowie, w przeciwieństwie na każdym rogu słychać
        ciemniacko-antysemickie rozmówki - nic dziwnego - nie ma gorszego parcha i
        bydlaka w Polsce niż Krakus! (co się uważa za coś lepszego od całej Polski!)
    • mali_bu Re: Jajami w Żydów 13.03.06, 19:57
      Eee tam. To jeszcze nic.
      Dziś nasz Pierwszy Kaczor pojechał do żołenierzy mając na samochodzie flagę
      Monako/Indonezji. Kompromitacja każdego dnia. I to ma być prezydent? No ja się
      pytam!
      • joolz Re: Jajami w Żydów 13.03.06, 20:03
        Smutne, że takie rzeczy w naszym kraju mają miejsce.
    • Gość: yarek Re: Jajami w Żydów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 20:04
      Chciałbym, zeby ktos potwierdzil te informacje.
    • Gość: % Re: Jajami w Żydów IP: *.n.net.pl 13.03.06, 21:05
      Kit walisz marchefka,taki "incydent"opisałby kurier ,dziennik ,że o NYT nie wspomnę
    • hrabia_eysmont [...] 13.03.06, 21:17
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: joaśka Uwaga opiekunowie forum! IP: *.lublin.mm.pl 13.03.06, 21:32
        Nie chcę bronic hrabiów, ale skoro masz taki nick ,to Ci zwrócę uwagż,że po
        polsku pisze się: obrzucać, chamski, neorasistowskich. Dużych liter nie
        używasz, ale to inna sprawa. Twoja opinia o Hitlerze jest skandaliczna i dziwię
        się,ze opiekunowie forum nie skasowali tego Twego idiotyzmu. (J.Barska)
        • joannabarska Re: Uwaga opiekunowie forum! DZIĘKI! 13.03.06, 21:46
          Gość portalu: joaśka napisał(a):

> Nie chcę bronic hrabiów, ale skoro masz taki nick ,to Ci zwrócę uwagż,że po
          > polsku pisze się: obrzucać, chamski, neorasistowskich. Dużych liter nie
          > używasz, ale to inna sprawa. Twoja opinia o Hitlerze jest skandaliczna i
          dziwię
          >
          > się,ze opiekunowie forum nie skasowali tego Twego idiotyzmu. (J.Barska)

================Dziękuję za błyskawiczną reakcję!
    • junior.senior Re: Jajami w Żydów 13.03.06, 21:49
      Prośba od Rzeszowian - nauczcie swych zacofanych mieszkancow aby nie wchodzili
      na nasze porządne forum z tekstami typu "kastrowac pedałów", "zabić żydów" - i
      lubelskie IP. Skoro jesteście buraczanym cofniętym miastem (Kongresówka), to
      siedźcie na swoim zawszonyn jak lubelskie dzieci forum a nie wchodźcie na
      nasze - miasta Rzeszowa. To tyle ode mnie - pozdro najbiedniejszy region EU :)
    • 4gwiazdki Re: Jajami w Żydów 14.03.06, 16:24
      Nikt sobie nie wybiera narodowości jak również nikt nie wybiera sobie rodziców.Również dzieci nie powinny odpowiadać za swoich rodziców.
      W tym naszym katolickim społeczeństwie jest wielu rasistów,antysemitów.Typowo po katolicku.
      Zastanawiam się,cóż winni są ci młodzi ludzie z Izraela,że potraktowano ich jajkami.Kto jest w stanie odpowiedzieć?Ja nie znajduję żadnej sensownej odpowiedzi.
      Nasi polscy ( i nie tylko) katolicy czczą Chrystusa który był Żydem,czczą jego matkę-też Żydówkę.Nasi katolicy modlą się do świętych",których wielu wywodziło się od Żydów.O co więc chodzi?
      • Gość: bronia Re: Jajami w Żydów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 16:49
        Jeśli ten icydent istotnie miał miejsce,to istotnie o katolickim kraju świadczy bardzo źle.
        Ale jak tu mieć pretensje do jaichś dresiarzy (albo to była młodzież weszpolska z młodzieżówką elpeerowską),skoro radio rządowe (rydzyjko) stale podsyca nienawiść do Żydów.
      • Gość: aron Re: Jajami w Żydów IP: *.lublin.enterpol.pl 15.03.06, 20:59
        4gwiazdki napisał:

> W tym naszym katolickim społeczeństwie jest wielu rasistów,antysemitów.Typowo
        p o katolicku.

dlaczego typowo po katolicku? Wśród muzułumanów nie ma antysemitów?
        • 4gwiazdki Re: Jajami w Żydów 15.03.06, 21:07
          Istotnie ,tak napisałem.A informację zaczerpnąłem z pewnego radia katolickiego,które szerzy nienawiść do ludzi o poglądach lewicowych,ateistów.A w szczególności do Żydów.
          Proponuję od czasu do czasu posłuchać tych pawdziwie katolickich audycji.Zapewniam,że to ciekawe wypowiedzi ojczulków prowadzących oraz wszelkiego rodzaju bereciarzy (zarówno tych z antenką jak i moherowych.A najgorsi są ci,którzy noszą moherowe berety z anenką.Widziałem kilku księży w beretach z antenką)
    • Gość: power Re: Jajami w Żydów IP: *.speed / *.speed-net.pl 14.03.06, 18:28
      ciekawe, że Ci z Mosadu co ochraniają wycieczki naszych granatami nie obrzucili:D
      • bruner4 Re: Jajami w Żydów 14.03.06, 18:37
        Wcześniej juz był przypadek ataku na Żydów zwiedzajacych Majdanek.Podchmieleni
        młodzieńcy, prawdopodobnie prawicowe łysole, zaatakowali turystów,
        interweniowała policja. Nic dziwnego że po takich incydentach mamy opinie
        antysemitów.Dla nich Majdanek jest podobnym miejscem jak dla nas Katyń,ale nas
        tam chyba jeszcze tak nie traktują.
        • folkatka Re: Jajami w Żydów 14.03.06, 18:39
          Jest mi wstyd - zwyczajnie, po ludzku wstyd.
        • Gość: rumcajs Kto tu jest tolerancyjny.. IP: 62.233.189.* 14.03.06, 19:29
          Właściwie na podstawie tego mozna wysnuc prosty i zaskakujacy dla niektórych
          wniosek że Rosjanie sa bardziej tolerancyjni niż my.
        • Gość: Prawdziwy turysta Wielcy mi "turyści" co żadnej kasy nie zostawiają! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 19:16
          "Turyści"
    • Gość: austriak2 A co czują młodzi Palestyńczycy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 19:13
      Zastanowiłeś się kiedyś nad tym?
      • bruner4 Re: A co czują młodzi Palestyńczycy? 15.03.06, 19:20
        Chyba nie chcesz powiedzieć ze Majdanek był miejscem konfliktu palestyńsko-
        izraelskiego?
        • Gość: Stop homofobii Nikt w nikogo nie rzucał jajkami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 19:44
          Odezwał się pierwszy rzecznik interesów izraela w Lublinie. A poza tym cały ten
          post to jedna pierdoła i kłamstwo, nikt w nikogo nie rzucał jajkami. O wiele
          gorszym problemem w Polsce jest homofobia, co pokazały ostatnie wydarzenia w
          Poznaniu. Jeśli w kogoś rzucano to w Kaczuszki w Berlinie. Oczywiście Rzydów to
          nie obchodzi - dla nich jedyną formą rasizmu jest antysemityzm, który przecież
          KAŻDY polski goj wyssał z mlekiem matki. Poza tym nic dla nich nie istnieje.
          • Gość: A. Mussolini [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 19:47
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • bruner4 Re: Nikt w nikogo nie rzucał jajkami. 15.03.06, 19:49
            A Żydów pisze sie przez "Ż" :). Broniłbym też tolerancji w stosunku do innych
            gdyby w nich u nas czymś rzucano.
          • bruner4 Re: Nikt w nikogo nie rzucał jajkami. 15.03.06, 19:50
            Co się tyczy gejów , inteligencie jeden, to zauważ w innych postach że też
            jestem przeciw homofobii.
            • Gość: A twoja orientacja A twoja orientacja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 22:17
              Tylko że jeszcze nie przyznałeś się do twojego gayostwa! Kiedy to zrobisz???
              • bruner4 Re: A twoja orientacja? 15.03.06, 23:05
                Nie bardzo wiem co to ma do rzeczy, ale powiem ci że kiedyś równie rozgarniety
                osobnik w innym wątku tez mnie o to spytał, wtedy mu odpowiedziałem, poszukaj
                sobie na forum.
                • Gość: Ciocia Stejsi Re: A twoja orientacja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 23:45
                  Wszystkich nazywasz "nierozgarniętymi". Cóż, typowe dla wyborców "partii
                  inteligenckiej" za każdym razem rozbijającej ząbki o próg wyborczy (co za
                  antysemityzm, nie głosować na UW-oli!). Tylko ty jesteś inteligentna.
                  • bruner4 Re: A twoja orientacja? 16.03.06, 00:04
                    Nie wszystkich tak nazywam, tylko tych którzy nie majac nic innego do
                    powiedzenia pytaja o takie rzeczy.Gdyby byli rozgarnięci mówiliby na temat.
                    Innym typem zachowania podobnych tępaków są wyzwiska które stosuja nie majac
                    juz innych argumentów.
              • grant156 Re: A twoja orientacja? 16.03.06, 00:21
                Ciekawe jakiej ty jesteś orientacji, jeśli nawet tej właściwej to muszę ci
                powiedzieć że na KUL-u są specjaliści którzy ci ją potrafia zmienić, i wtedy ty
                mozesz zostać gejem :).
        • Gość: Polak Izrael=RPA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 12:51
          Bredzisz bezczelnie. Palestyńczycy nie mogą sobie jeździć na zagraniczne
          wycieczuszki - bo siedzą zamknięci przez żydów za drutem kolczastym, bez prądu i
          wody pitnej w tych bantustanach.
          • Gość: rumcajs Izrael=RPA!; ale wymyślił IP: 62.233.189.* 16.03.06, 18:01
            bzdury
          • bruner4 Re: Izrael=RPA! 16.03.06, 18:24
            Nie wiesz chyba o czym gadasz, poczytaj najpierw w jakich krajach są obozy
            uchodzców palestyńskich i kto w nich może odcinać prąd, zakładać druty
            kolczaste itp.
            • Gość: Polak IZRAEL>RPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 18:27
              Twój syjonistyczny cynizm przekracza wszelkie granice: ciekawe Z CZYJEGO powodu
              tam są. A przeczytałeś o ŚMIERDZIUCHACH ENERDOWSKICH co rzucały kamieniamio w
              Polaków, czytałeś?
              • bruner4 Re: IZRAEL>RPA 16.03.06, 18:35
                Twoja nieznajomość faktów dotycząca tego konfliktu sprawia że dyskusja z toba
                na ten temat nie ma sensu. Polecam zapoznanie się z deklaracja ONZ dotyczacą
                podziału Palestyny na państwa izraelskie i palestyńskie z 1948 i reakcjami na
                nią Palestyńczyków i państw arabskich.Gdyby reakcje były inne państwo
                palestyńskie dawno by już istniało.
                A co do byłego NRD to chcesz żeby i u nas takie chamstwo było?
                • Gość: Polak Prostest do kanclerza Kapusty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 18:55
                  Do chwili obecnej nie odpowiedziałeś mi DLACZEGO pasztet Mazowiecki nie
                  wystosował noty dyplomatycznej ani żadnego oficjalnego protestu do kanclerza
                  KAPUSTY.
                  • bruner4 Re: Prostest do kanclerza Kapusty 16.03.06, 19:41
                    Strasznie jestes niesamodzielny w myśleniu Polaku, przypuszczam że nie
                    wystosował tej noty dlatego ze takie obrzucanie kamieniami jest wybrykiem
                    chuligańskim nie majacym nic wspólnego z poparciem danego państwa. Trudno jest
                    bowiem winić państwo że nie jest w stanie na całym swoim terytorium zapobiec
                    przypadkom chuligaństwa i bandytyzmu.
                    Myślę że równiez z tego samego powodu Izrael tez nie wystosował żadnej
                    noty.Kapujesz?
            • Gość: Polak Brzydule najbardziej się boją gwałtu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 18:32
              Zresztą zdarzyło mi się parę razy być pilotem żydofilskiej wycieczki z Niemiec
              po Majdanku. Za mną siedziało jedno takie krzywonose PASKUDZTWO, szmaciucha, co
              wrzasnęła że"w przeciwieństwie do Polski, w Niemczech nie boi się wychodzić na
              ulicę". Na odpowiedź że w ŚMIERDZIUCHOWSKO-NAZISTOWKIM ENERDÓWKU jest
              niebezpiecznie a nie w Polsce, w ogóle nie reagowało! CÓŻ, SZKOŁA POGARDY DLA
              POLSKI. I w dodatku ta żydóweczka śliczna udawała że po polsku nie mówi!
              Mazowicki i Bielecki jeszcze odpowiedzą za przepraszanie Niemców w imieniu
              Polaków i za nie reagowanie na obrzucanie Polaków kamieniami.
              • bruner4 a moze jej nie o gwałt chodziło.. 16.03.06, 18:43
                Dziwne że ktoś kto nie zna historii może zostać pilotem wycieczek zwiedzających
                Majdanek.
                • Gość: Polak Pilot to co innego niż przewodnik. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 18:53
                  No chyba że w lubelskich "biurach podróży" co nie chcą płacić za miejscowego
                  przewodnika.
                • Gość: Polak Naród wybrany=naród nadludzi. Proste? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 18:57
                  Jak w temacie.
                • Gość: Polak Re: a moze jej nie o gwałt chodziło.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 19:05
                  Widać było że szmata bez powodu nie nawidzi Polaków i Polski, zresztą jeśli ktoś
                  udaje że po polsku nie mówi, to co tu gadać?
    • shawman Re: Jajami w Żydów 15.03.06, 19:27
      Idioci znajdą się wszędzie. Ale nie wysuwałbym też pochopnych wniosków - to, że
      polski autokar został raz opluty przez kiboli we Lwowie, nie oznacza, że to jest
      miasto antypolskie.
    • Gość: obżydzony aj waj giewałt ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 20:34
      nie rób jaj ! Te informacje są tak samo prawdziwe jak to że w czasie kolokaustu
      zgineło 6 milionów żydów. Nie muszę dodawać, że większość z nich zgładzili
      polscy antysemici sporadycznie wspierani przez najbardziej zwyrodniałych
      hitlerowców. Shalom !
    • Gość: ajwaj jaja nie byly koszerne??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 08:33
      :[
    • Gość: Polak Kiedy w Polaków śmierdziuchy enerdowskie rzucały? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 12:48
      Kiedy cegłami rzucano w polskie auta w zabździałum NRD na początku lat 90-ych
      wasz rząd proszwabski Mazowieckiego i Bieleckiego nie reagował jednym słowem,
      wiele osób zginęło i co? Mazowiecki przepraszał Niemców za "polskie zbrodnie" na
      nich dokonane. Przecież należało pieprznąć ostro w Szkopciuchów śmierdzących!
      Zgrupować wojska nad granicą i zamordować paru skinoli!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka