dominikaw1 24.03.06, 12:50 ika trzymaj sie! hanka jestem z wami myslami. z rzymu dominika wronikowska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Re: Kim jest Weronika Samolińska IP: *.localdomain / 195.117.155.* 24.03.06, 15:50 A z Gdańska Ewa i Piotr z Szymonem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Weronika Samolińska wielkim czlowiekiem jest. IP: *.lodz.mm.pl 24.03.06, 16:18 A z Łodzi Paul z Chuck'iem Norrisem. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folkatka Re: Weronika Samolińska wielkim czlowiekiem jest. IP: *.torun.mm.pl 24.03.06, 20:29 A z Torunia Folkatka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joaśka Re: Weronika Samolińska wielkim czlowiekiem jest. IP: *.lublin.mm.pl 24.03.06, 20:42 Czy sa jakies wiezi rodzinne między nią a Samolinskim (nie pamiętam imienia), działaczem "Solidarnosci" w Lublinie z r.1981? I bodaj jej rzecznikiem prasowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samoliński Re: Weronika Samolińska wielkim czlowiekiem jest. IP: *.nat.dsuj.pl 24.03.06, 21:35 Tak, jest jego córką. Na imię miał Wojciech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joaska Re: Weronika Samolińska ... IP: *.lublin.mm.pl 25.03.06, 12:39 M i a ł na imię? Zmienił je? Umarł? Więcej precyzji w słowach, nie mniej dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joaska Bez przesady! IP: *.lublin.mm.pl 24.03.06, 20:43 Ale z tym "wielkim człowiekiem" to nie przesadzajmy! Znaj proporcje,mocium panie! Odpowiedz Link Zgłoś
fakara Re: Aska, cicho bo sie wyda....;-} n/t 26.03.06, 16:55 blogoslawni, ktorzy, nie majac nic do powiedzenia, nie ubieraja tego w slowa. pomysl o tym paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Fakara, ty juz po kanonizacji? IP: *.lodz.mm.pl 27.03.06, 08:19 ...wedle formuly "blogoslawieni ubodzy duchem...". Nie musisz nad tym myslec, To zakrawalo by za szczegole okrucienstwo. Wedle zasady, bede konsekwentny...coz, spier...j;-}. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniołak Re: Fakara, ty juz po kanonizacji? IP: *.marwit.gliwice.pl 27.03.06, 13:02 Ale - do nich należy Królestwo Niebieskie. Czyli nie kanonizacja, tylko intronizacja. A jeśli już się upieramy przy terminologii kościelnej, to beatyfikacja. Precyzji ciut. A przy okazji dziękuję za poprawienie humoru. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Fakara, ty juz po kanonizacji? IP: *.lodz.mm.pl 27.03.06, 14:39 Gość portalu: Aniołak napisał(a): > Ale - do nich należy Królestwo Niebieskie. Niestety....i te zielone pastwiska....;-}. > Czyli nie kanonizacja, tylko intronizacja. > A jeśli już się upieramy przy terminologii kościelnej, to beatyfikacja. Przepraszam, nie mam nic na usprawiedliwienie (wliczajac w to "nic" jakosc partnerow w dyskusji), beatyfikacja oczywiscie. > Precyzji ciut. Przyznaje, co raz ciezej o nią (precyzje) na tym forum. > A przy okazji dziękuję za poprawienie humoru. Do uslug, jak zawsze;-}. > Pozdrawiam! Uszanawiam! Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Fakara, ty juz po kanonizacji? IP: 148.81.188.* 06.04.06, 00:47 napisz jeszcze raz cos takiego do mojej siostry to cie znajde frajerze! a to nie jest cytat z Bibli zlotko? problemy ze znajomoscia literatury? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Witam szanownych forumowiczow....;-} IP: *.lodz.mm.pl 12.04.06, 10:04 Gość portalu: kasia napisał(a): > napisz jeszcze raz cos takiego do mojej siostry to cie znajde frajerze! Łódz, ulica Limanowskiego. Jak sie zdecydujesz podam ci wiecej informacji pie..na cioto...;-}. A moze wolisz zebym ja cie poszukal? Zle trafiles synu alkoholika z dziedzicznym wodoglowiem, zle bardzo. > a to nie jest cytat z Bibli zlotko? Nie, z dupy. >problemy ze znajomoscia literatury? Zaczna sie u ciebie jak polamie ci nogi w kolanach. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś