Dodaj do ulubionych

telewizja lublin

21.04.06, 19:33
Nie sądzicie, że nasza tv lublin jest...fatalna...czy ktoś znalazł program,
który by wam sie podobał (no moze poza "Ocalić od zapomnienia"). Ja właśnie
obejrzałam "Przeglądarke kulturalną: i jestem jak zwykle lekko zażenowana,
czyżby w Lublinie nie było ludzi, którzy umieja coś fajnego zrobić i
poprowadzić w telewizji? a może wykorzystaliby w końcu potencjał tego miasta
studenckiego....
Obserwuj wątek
    • reader.a Re: telewizja lublin 21.04.06, 19:40
      A ja uważam że akurat Przglądarka kulturalna to jeden z niewielu plusów w tym
      worku minusów.
      A dziś w Panoramie było łączenie na żywo! Postęp techniczny wkońcu dotarł na
      Raabego!
    • Gość: lubelak Re: telewizja lublin IP: *.pronet.lublin.pl 21.04.06, 20:41
      Przeglądarka to fajny pomysł- przy wykonaniu siada...
      • Gość: yhj Re: telewizja lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 22:06
        poziom panoramy jest taki sam jak kuriera
    • Gość: bronia Re: telewizja lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 23:07
      Luelska TV nie jest taka zła.Bardzo mi się podoba koncert życzeń od co najmniej 2-ch lat nadawane są e same piosenki w wykonaniu pogrobowców.Najbardzej podobają mi się piosenki w wykonaniu niezapomnianego M.Fogga.
      Lubelski koncert życzeń jest jest super!!!!!Przy okazji za darmo reklamowane są lubelskie lokale rozrywkowe.
      • Gość: ef Re: telewizja lublin IP: *.it-net.pl 21.04.06, 23:14
        a jakie nowe studio ma panorama!!!! cudne,ale wsrod tych biedaków nie ma chyba
        jednak choć jednego, ktory wyczytałby w najpospolitszym akademickim podreczniku
        gdzie , ze nie powinno obrazu dzielic sie rowno na dwoje :)
        • Gość: e Re: telewizja lublin IP: *.it-net.pl 21.04.06, 23:17
          sory za skaldnie - nietrzezwosc :)
          • Gość: Mirr Re: telewizja lublin IP: *.aon.edu.pl 21.04.06, 23:35
            ludzie przecież mieszkacie na kresach Polski w tym zascianku, więc się nie
            spodziewajcie cudów Można konkurowac z Białymstokiem, albo Suwałkami....
            • halevi Re: telewizja lublin 22.04.06, 17:15
              to w woroszyłowce tak was uczyli?
        • Gość: idzi Re: telewizja lublin IP: *.it-net.pl 22.04.06, 18:03
          A jedna pani to podobno w stanie wojennym prowadziła jeszcze panoramę...
    • smalltownboy Re: telewizja lublin 22.04.06, 21:30
      Nie oglądam TVPublicznej i jestem zadowolony. Oglądając telewizyjną trójkę,
      niezależnie czy z Rzeszowa czy Lublina można popaść w depresję.
      • Gość: Jorik Re: telewizja lublin IP: *.pl / *.enterpol.pl 23.04.06, 12:43
        A Panorama Lubelska to już samo dno.Czy w tym miescie nic ciekawego się nie
        wydarza?Czy tylko wiecznie Żydziński i inny klecha coś pokropił?I te żenujące
        występy pseudo kółek gospodyń wiejskich?Albo gdzie posiali i co
        skosili.Dno.Zupełnie to samo co w PRL-u.I ci sami drętwi prezenterzy.
        • Gość: bronia Re: telewizja lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.06, 13:59
          A wejdź na www urzędu mista.Przeważnie znajdziesz tam "ogłoszenia parafialne".
          Niestety,ale "chcieliśmy" końkordat więc mamy.Chcieliśmy kaczystan-również on jest.Jeszcze trochę,to prezydentem miasta będzie ktoś w czarnej sukni,a wojewoda dla rangi swego stanowiska będzie nosił dodatkowo purpurową myckę.
        • Gość: fini Re: telewizja lublin IP: *.pronet.lublin.pl 23.04.06, 21:03
          Kalicki jest super- wcale nie drętwy!
          • Gość: zamosciak Re: telewizja lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 18:48
            Telewizja Lublin to jednak dno, brak polotu, u nich chyba swiat sie zatrzymal w
            latach 70 tych.
            • Gość: maciej Re: telewizja lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 20:13
              ktos słusznie zauważył ,że TV Lublin to taki kurier na szklanym ekranie..
              poziom poniżej dna
              • Gość: ja nowy szef tv lublin IP: *.it-net.pl 25.04.06, 22:01
                Karman szefem - zmieni się na ciekawiej?
                • bu2m Re: nowy szef tv lublin 25.04.06, 22:50
                  Wątpie. On od lat związany jest z TVL więc zmian raczej być nie powinno.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka