Gość: tango10 IP: *.umcs.lublin.pl 18.01.03, 12:23 Jeśli tak jak i ja masz ochotę nauczyć się lepiej tańczyć (a nie tylko monotonnie podrygiwać), a przy okazji tancząc odstresowywać się po pracy? napisz tu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ronja Re: ludzie pracy! choćmy potańczyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.03, 12:36 Hmmmmm, a może przed tymi rowerowymi spotkaniami umówimy się na jakims kursie tańca?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tango10 Re: ludzie pracy! choćmy potańczyć IP: *.umcs.lublin.pl 18.01.03, 12:40 Rowerowymi? można się umówić problem w tym, że na nauce brakuje mężczyzn, mężczyzni nie lubią tańczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: ludzie pracy! choćmy potańczyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.03, 12:45 Rowerowymi, bo na grudniowym spotkaniu forum lubelskiego obmyslilismy, ze na wiosnę spotykamy się na rowerowej wycieczce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tango10 Re: ludzie pracy! choćmy potańczyć IP: *.umcs.lublin.pl 18.01.03, 12:51 Pedałowanie to nie taniec .... ale OK, to nic, tu też się pracuje stopami i głową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: ludzie pracy! choćmy potańczyć IP: 4.2.* / *.lublin.mm.pl 18.01.03, 15:37 Ronja, ale ja nie mam kondycji i po 5 km mi dupa odpada . Żadnych roqwerów i wysiłków. ja sie nie zapisuje!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: ludzie pracy! choćmy potańczyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.03, 17:38 Ryża, nie bojaj, to tylko jedna z opcji:) Wedle przepisu Kaśki: na 40 zapisanych osób na starcie zjawia się 5...:) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: ludzie pracy! choćmy potańczyć 18.01.03, 22:58 Ryża, a może masz samochód?? Podejrzewam, że na 20 osób, które zadeklarowały udział w rowerówce pojawi się 10 z czego 5 z jakichś przyczyn nie będzie chciało jechać rowerem ;) Trzebaby jeszcze znaleźć jakiegoś niepijącego jelenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: ludzie pracy! choćmy potańczyć 19.01.03, 00:51 Protestuję!. Ja lubię tańczyć, a jak wynika z moich postów, każdy wyjątek kompromituje regułę:-)) Co prawda na rowerze wyglądam jak świnia skacząca przez płot, ale dla dobra ogółu i żeby nasze gwiazdy miały dobry ubaw to się poświęcę. A jak jeszcze wezmę Ryżą na ramę to już w ogóle będzie cyrk. Żeby pogodzić zainteresowanych proponuję dowolnym środkiem lokomocji(rower, autko, koń(tak tak Ronju:-)), dojechać na potańcówkę. I wszyscy będą zadowoleni:-)))))- - Każdy wyjątek kompromituje regułę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: ludzie pracy! choćmy potańczyć IP: 4.2.* / *.lublin.mm.pl 19.01.03, 11:12 Najlepiej mi wychodzi chodzenie na piechotę.Autka niestety nie posiadam, niepijące tyż nie jestem, ani tymbardzej jelenieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: ludzie pracy! choćmy potańczyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.03, 13:23 Słuchajcie Sakrby, możemy zrobić oddzielnie wyjazd autobusowo-pociągowy poza Lublin (np. co 2 tydzień Wyborcza urządza zwiedzanie miejscowości podlubelskich, trwa to pół soboty mniej więcej, myslę, że gdybyśmy sięz nią wybrali, to by o nas potem pisali....;)))), a oddzielnie rowerowy piknik:) Odpowiedz Link Zgłoś