Gość: paveua IP: *.zapora / 126.17.26.* 21.01.03, 20:00 Hejka! Kto z Was grywa w sckrabelka na serwerze Cronix? Jakby potrzebował ktoś sparring-partnera to się polecam :) Wtajemniczonych pytam o ranki. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lodbrok Re: scrabble na cronixie 22.01.03, 00:09 Grywałem a jakże. Ale odkąd wprowadzili opłaty to zrezygnowałem. Ponoć można dostać darmowe kody, wiesz coś na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paveua Re: scrabble na cronixie IP: *.zapora / 126.17.26.* 22.01.03, 12:11 Hej! Faktycznie czasem dają kody do grania na tydzień - na samym początku były kody sponsorowane przez Faxe, ale aktywacja była jednorazowa i działała tylko do 15go stycznia. No i nowi gracze dostają kod na tydzień. A z drugiej strony - nie jest to jeszcze tak najdrożej :) 9pln + vat za miesiąc - taniej niż inne narkotyki :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: scrabble na cronixie 22.01.03, 12:20 9 + wata to daje ponad 10 pln / miesiąc co sie równa 120 pln - rocznie ja w to nie wchodze poprostu mój nałóg został wykastrowany ;) Pozdrawiam!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: scrabble na cronixie 22.01.03, 13:01 jetbang napisał: > ja w to nie wchodze poprostu mój nałóg został wykastrowany ;) > > Pozdrawiam!!! :) Uwielbiałam tę wirtualną grę w scrabble... ale niestety z braku nawet takich funduszy jak 9 zł + wata... mój nałóg został tylko realny... Szkoda, że nie mieszkam w Lublinie, moglibyśmy zorganizować spotkania forumowo-scrabblowe... Pozdrawiam rena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grendel Re: scrabble na cronixie IP: *.swit.futuro.pl / *.swit.futuro.pl 22.01.03, 22:09 A nie próbowaliście grać na www.kurnik.pl ? Tam można to robić za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paveua Re: scrabble na cronixie IP: *.zapora / 126.17.26.* 23.01.03, 15:36 No na kurniku też się da, tylko że literaki to nie to samo co stary skrabelek. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś