Dodaj do ulubionych

scrabble na cronixie

IP: *.zapora / 126.17.26.* 21.01.03, 20:00
Hejka!
Kto z Was grywa w sckrabelka na serwerze Cronix? Jakby potrzebował ktoś
sparring-partnera to się polecam :)
Wtajemniczonych pytam o ranki.
pzdr
Obserwuj wątek
    • lodbrok Re: scrabble na cronixie 22.01.03, 00:09
      Grywałem a jakże. Ale odkąd wprowadzili opłaty to zrezygnowałem. Ponoć można
      dostać darmowe kody, wiesz coś na ten temat?
      • Gość: paveua Re: scrabble na cronixie IP: *.zapora / 126.17.26.* 22.01.03, 12:11
        Hej!
        Faktycznie czasem dają kody do grania na tydzień - na samym początku były kody
        sponsorowane przez Faxe, ale aktywacja była jednorazowa i działała tylko do
        15go stycznia. No i nowi gracze dostają kod na tydzień. A z drugiej strony -
        nie jest to jeszcze tak najdrożej :) 9pln + vat za miesiąc - taniej niż inne
        narkotyki :)

pozdr
        • jetbang Re: scrabble na cronixie 22.01.03, 12:20
          9 + wata
          to daje ponad 10 pln / miesiąc
          co sie równa 120 pln - rocznie

ja w to nie wchodze poprostu mój nałóg został wykastrowany ;)

Pozdrawiam!!! :)
          • rena_gd Re: scrabble na cronixie 22.01.03, 13:01
            jetbang napisał:

> ja w to nie wchodze poprostu mój nałóg został wykastrowany ;)
            >
            > Pozdrawiam!!! :)

Uwielbiałam tę wirtualną grę w scrabble... ale niestety z braku nawet takich
            funduszy jak 9 zł + wata... mój nałóg został tylko realny... Szkoda, że nie
            mieszkam w Lublinie, moglibyśmy zorganizować spotkania forumowo-scrabblowe...

Pozdrawiam
            rena
            • Gość: Grendel Re: scrabble na cronixie IP: *.swit.futuro.pl / *.swit.futuro.pl 22.01.03, 22:09
              A nie próbowaliście grać na www.kurnik.pl ? Tam można to robić za darmo.
              • Gość: paveua Re: scrabble na cronixie IP: *.zapora / 126.17.26.* 23.01.03, 15:36
                No na kurniku też się da, tylko że literaki to nie to samo co stary skrabelek.

pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka