04.10.16, 21:01
Kto lubi grać i umi? A kto gra na mieście? Polećcie jakieś miejsca gdzie w Warszawie można pograć i spotkać się?
Obserwuj wątek
    • nowel1 Re: scrabble 04.10.16, 21:31
      Uwielbiam, lata całe grałam na zagraj.pl. Pamiętam, że tam ludzie skrzykiwali się na spotkania w mieście, ale sama nigdy nie dołączyłam.
    • a.va Re: scrabble 04.10.16, 21:34
      Lubię, ale nawet nie wiedzialam, że można pograć na mieście.
    • morgen_stern Re: scrabble 04.10.16, 22:00
      Ja gram od wielu lat, obecnie już tylko na zagraj.pl. Uwielbiam!
      Z graniem na żywo jest jeden problem - akceptacja słów. Na zagraju system sam sprawdza w słowniku scrabblowym, a na żywca musisz się wykłócać smile
      • ira_08 Re: scrabble 04.10.16, 22:09
        Jakie tam wykłócać? Jak ktoś Cię sprawdza, to odpalasz słownik i tam masz informację, czy dopuszczalne w grach smile
        • morgen_stern Re: scrabble 04.10.16, 22:17
          No tak, zapomniałam o możliwości sprawdzenia w necie smile kiedy zaczynałam nie było tak prosto wink niemniej przez internet gra toczy się szybciej i sprawniej.
    • klamkas Re: scrabble 04.10.16, 22:18
      My!
      • niu13 Re: scrabble 04.10.16, 22:33
        na onecie to się grało jakieś 15 lat temu! Teraz oszustwa powszechne, sprawdzenia na słowniku, serwer pada, to już nie to samo. My z mężem doszliśmy już do tego etapu, że zagralibyśmy w szerszym gronie. Może coś znajdę na stronie federacji to dam znać
        • klamkas Re: scrabble 04.10.16, 22:35
          Nie lubię wersji online. Na szczęście mamy wśród znajomych miłośników scrabble i planszówek, córka też jest coraz lepsza w te klocki. Fajnie, jesień i zima to idealny czas na wieczorne spotkania z grami i grzańcami big_grin.
        • morgen_stern Re: scrabble 04.10.16, 22:43
          Owszem, są oszuści, ale to można wyczuć, nie gram z takimi. Po tylu latach mam grono stałych graczy, z którymi zawsze gram i wiem, że nie kombinują. Serwer też już się uspokoił, nie pamiętam kiedy ostatnio było os nie tak. No i to już od dawna nie jest na onecie.
          • niu13 Re: scrabble 04.10.16, 23:10
            tak, teraz jest na zagraj.pl a ja mam wielki sentyment do onetu na którym zarywałam noce
    • agni71 Re: scrabble 04.10.16, 22:53
      Lubię, mam nawet wersję lux angielską z drewnianymi kafelkami i większą planszą smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka