12.06.06, 22:03
Niedawno na forach o zwierzętach pojawiły się osoby zainteresowane adopcją większej ilości kociąt/szczeniąt. Osoby te interesują
się przede wszystkim wiekiem i masą zwierzęcia - inne cechy, jak np. kolor czy charakter są dla nich niestotne, ponieważ zwierzęta
przeznacza się na karmę dla węży lub na "mięso armatnie" dla psów szkolonych do walk. Należy dokładnie sprawdzać potencjalych
opiekunów - wspomniane osoby mogą świetnie udawać troskę i serce dla zwierzaków. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=32076958&v=2&s=0
forum.miau.pl/viewtopic.php?t=44891
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10264&w=43404608&a=43423091
Obserwuj wątek
    • Gość: idzi Re: Makabra! IP: *.it-net.pl 12.06.06, 22:20
      Nieładnie. Ale z drugiej strony wąż coś musi wszamać czasem...
      • Gość: Ami Re: Makabra! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 07:09
        Ale może dostawać martwe (ostatecznie żywe, brrr...) myszy, szczury, kurczaki,
        nie musi jeść-polować na koty i psy
        • Gość: Jorik Re: Makabra? IP: *.pl / *.enterpol.pl 13.06.06, 18:21
          Właśnie koty się do tego tylko nadają.Wcale mnie to nie dziwi i sam
          popieram.Wokoło pałęta się dużo bezpańskich kotów.Przynajmniej na coś się
          przydadzą.Mogę pomóc łapać.
          • isab Re: Makabra? 13.06.06, 20:48
            Troszkę więcej widać duszy w przytulającym się kotku, niż w urodzonym
            zmiennocieplnym zabójcy..... Jak można mówić, że nic dziwnego, że tak się robi?!
            • Gość: LLL04 Re: Makabra? zbyt dobra pamiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 20:54
              pamietam z pierwszego pobytu w ZOOw Oliwie jak w terrarium siedział wąż i mała
              kaczuszka , która czekała na smierc
              • Gość: Jarema Re: Makabra? zbyt dobra pamiec IP: *.pl / *.enterpol.pl 14.06.06, 16:34
                Ale kotów akurat mamy w nadmiarze.Zamiast truć i topić możemy dać jako karmę dla
                węża.Jestem za.
                • Gość: H Re: Makabra? zbyt dobra pamiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:28
                  Takich jak ty też mamy w nadmiarze. Idź do węży dobrowolnie.
                  Takie zwierzaki jak koty, potrafią sobie regulować populację, chyba że durni
                  ludzie je rozmnażają bez sensu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka