Gość: gościo IP: *.it-net.pl 16.06.06, 22:15 Czy ktoś coś wie na temat wypadku busa w Lublinie? W TVN24 podają że zginęła jedna osoba. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bu2m Re: Wypadek busa 17.06.06, 10:34 To nieprawda. Busy nigdy nie mają wypadków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Wypadek busa IP: *.pl / *.enterpol.pl 18.06.06, 21:04 wypadek był z winy kierowcy matiza który zajechał drogę busowi. W busie nikt nie zginął, są osoby ranne bez zagrożenia życia. Większość zaraz wyszła ze szpitala. Szkoda że dla niektórych psychicznych jest to okazja do ataku na busy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kadafi Re: Wypadek busa IP: *.dashnet.lublin.pl 19.06.06, 07:35 Gość portalu: aron napisał(a): > wypadek był z winy kierowcy matiza który zajechał drogę busowi. W busie nikt > nie zginął, są osoby ranne bez zagrożenia życia. Większość zaraz wyszła ze > szpitala. > > Szkoda że dla niektórych psychicznych jest to okazja do ataku na busy. skoro inny psychiczny chciałby dac Sprintery na linii 57 to sie nie dziw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Wypadek busa IP: *.pl / *.enterpol.pl 19.06.06, 15:29 Gość portalu: Kadafi napisał(a): > skoro inny psychiczny chciałby dac Sprintery na linii 57 to sie nie dziw tak wiem, lepsze są Ikarusy z normą 6 osób na metr kwadratowy, pełne żuli, złodziei i bandytów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutzek Heniek !!! Ty paskudny łgarzu !!! IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 19.06.06, 17:21 >wypadek był z winy kierowcy matiza który zajechał drogę busowi. W busie nikt >nie zginął, są osoby ranne bez zagrożenia życia. Większość zaraz wyszła ze >szpitala. Dlaczego łżesz jak pies? Wypadek z udziałem busa? To niemożliwe. Pewnie media z "układu" puściły kaczkę, a Ty teraz powielasz te łgarstwa. Przypominam Ci, że Matizy mogą wjeżdżać tylko pod warszawskie tramwaje. Pod lubelskie busy na pewno by nie wpadły. Nie przeszkadza Ci Twoja bigoteryjność by tak paskudnie nas tu okłamywać? >Szkoda że dla niektórych psychicznych jest to okazja do ataku na busy. Jakiego ataku? Klnę się na życie mojego kota, że nie uwierzyłem, by lubelski bus był uczestnikiem wypadku. To po prostu niemożliwe !!! buziak w czółko dla kłamczucha lutzek Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Heniek !!! Ty paskudny łgarzu !!! 19.06.06, 20:10 hrabio wypadki busów się zdarzają choć rzadziej niż warszawskich tramwajów, ale w ogromnej większości nie są z winy busa, tak jak ten. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutzek Ktoś niechybnie podszywa się pod Henuśka !!! IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 19.06.06, 21:12 >hrabio WYPADKI BUSÓW SIĘ ZDARZAJĄ choć rzadziej niż warszawskich tramwajów, ale >w ogromnej większości nie są z winy busa, tak jak ten. Tych parszywych oszczerstw NIGDY, PRZENIGDY nie napisałby nasz ukochany, wioskowy Heniek. Obrzydliwy klonie... precz !!!!!!!! Nikt tu jak żyw na tym Forum w wypadki lubelskich busów nie wierzy, więc Twoja krecia robota jest psu na budę. nie pozdrawiam wstrętnego podszywacza lutzek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Ktoś niechybnie podszywa się pod Henuśka !!! IP: *.pl / *.enterpol.pl 19.06.06, 22:57 hrabia widzę dziś nie wziął leków... oj... nawet arystokracja ma takie dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutzek A wiesz, że na swój sposób Cię lubię? IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 20.06.06, 00:03 Nikt mnie nie jest w stanie tak rozbawić jak Ty :) całusek lutzek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: A wiesz, że na swój sposób Cię lubię? IP: *.pl / *.enterpol.pl 20.06.06, 15:41 ale bez wzajemności. Mnie też hrabia czasami rozbawia. Ciekawi mnie też czy hrabia już odbył stosunek homoseksualny czy nadal jest ciemnogrodzianinem, co to tylko z kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutzek Henio podrywacz? :) IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 20.06.06, 22:41 >Mnie też hrabia czasami rozbawia. Ciekawi mnie też czy hrabia już odbył >stosunek homoseksualny czy nadal jest ciemnogrodzianinem, co to tylko z >kobietą. Jak Cię swędzi pupa, to daj znać, zardzimy coś na to :) lutzek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron a IP: *.pl / *.enterpol.pl 21.06.06, 06:51 mnie nic nie swędzi myślę że to właśnie hrabia musi udowodnić swoją europejskość. Z kobietą byle cham współżyć potrafi. Dziś prawdziwy europejczyk uprawia seks z mężczyzną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutzek Czysta pupa Henia :) IP: *.escom.net.pl 21.06.06, 19:39 >mnie nic nie swędzi To umyłeś ją? :) No aż nie chce mi się wierzyć, że na wsi nauczyli Cię myć dupę :) (wybacz tę dosadność) lutzek Odpowiedz Link Zgłoś