marcopolo14 20.06.06, 10:19 Prawdopodobnie wczoraj, w siedzibie SLD, blisko 30 ugrupowań politycznych i społecznych podpisało porozumienie o utworzeniu koalicji na wybory samorządowe. Czy to prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leniak Re: LEWICA idzie RAZEM do wyborów ! 20.06.06, 11:54 że do wyborów idzie mówisz.. no to sobie pochodzi... ale co tam spacery ponoć dodają zdrowia... hi hi (nie wiem tylko czy spacery z SLD? - można pogadać o kolorkach skarpetek?) 30 ugrupowań to zapewne razem z PiS i Samoobroną co to mają ten swój ludzki profil - swoją drogą nie wiedziałem nawet że tyle tych ugrupowań jest... ciekawostka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rak Re: LEWICA idzie RAZEM do wyborów ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 12:31 Nie wierzę żeby Sierakowska się tak poniżyła i przyszła po prośbie do Kurczuka. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: LEWICA idzie RAZEM do wyborów ! 20.06.06, 13:37 bo i oco miałaby Grzesia prosić? np. Grzesiu od etyki specu daj mi posadkę w LPC-u? wszak wiadomo rzecz to święta Grześ chce fuchę prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
shawman Re: LEWICA idzie RAZEM do wyborów ! 20.06.06, 15:01 'Prawdopodobnie'? Zazwyczaj partie polityczne, by zaistnieć w mediach, chwalą się takimi wydarzeniami. Czyżby SLD takich koalicjantów sobie dobrało, że musi trzymać ich w tajemnicy? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: LEWICA idzie RAZEM do wyborów ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 18:04 No właśnie. Kto jest w tej lewicowej koalicji. Pewnie partia Borowskiego i Sierakowskiej, Unia Pracy, związki zawodowe. Ale dlaczego bez rozgłosu. Coś tu nie rozumiem. Może jednak to porozumienie to blef ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludowiec Re: LEWICA idzie RAZEM do wyborów ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 18:19 A ZSL Podkańskiego?Oni jeszcze bardziej lewicowi niż d.PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chart Re: LEWICA idzie RAZEM do wyborów ! IP: *.resetnet.pl 21.06.06, 09:30 www.kurier.lublin.pl/modules.php? op=modload&name=News&file=article&sid=27105 Lewicowa koalicja bez SdPL nie ma większego sensu. Niestety, Kurczuk zna swoje atuty (teren) i słabości potencjalnego koalicjanta (sprawa Szydłowskiego). Doskonale też wie, że czas działa na jego korzyść. Oczywiście mały szantażyk w rodzaju samodzielnej listy socjaldemokratycznej w wyborach do rady miasta wokół Sierakowskiej mógłby trochę SLD ostudzić, ale do podjęcia takiej decyzji potrzebne są jaja. Może się też tak zdarzyć, że dla iluzorycznego zwycięstwa Sierakowskiej w Lublinie SdPL zgodzi się oddać mandatowe miejsca na listach do sejmiku. I oto zapewne SLD chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: LEWICA idzie RAZEM do wyborów ! 21.06.06, 09:36 A kogo to obchodzi,co te lewaki robią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Re: LEWICA idzie RAZEM do wyborów ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 09:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc. Re Zlodziejska lewica idzie razem IP: *.an3.sfo17.da.uu.net 21.06.06, 18:59 do wyborow. Na co oni nam potrzebni, chyba po to by dalej krasc korumpowac i niszczyc Polske!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rolnik sam w dolin zbrodnicza pzpr. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 16:58 Do Patriotow. Kto mi poda nazwisko faceta z UMCS-u, ktory przemawial na stadionie "Lublinianki" na Wieniawie, w lipcu 1976 roku. Chodzi oczywiscie o tzw. "potepienie Radomia" jak to wtedy pisali w "sztandarze ludu" (obecnie "dziennik wschodni"). Rolnik sam w dolinie. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: zbrodnicza pzpr. 25.06.06, 19:18 jakbym wiedział podałbym ale miałem wtedy 4 lata i pojęcia nie mam a z nowym tematem jest tak kliknij tekst "+ rozpocznij nowy wątek" na tym pasku gdzie jest "sortuj według" i takie okienko z wyborem tyle że po prawej stronie, napisz post i wyślij jak zwykły tylko nie zapomnij wpisać tematu... ale wiedz że nie popieram twojej tendencji do lustracji wszystkich i wszystkiego nadal. Odpowiedz Link Zgłoś