ziedrzec 06.02.03, 14:45 Postanowiwszy zaberkować lubelskie forum niniejszym wołam: BEREK!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziedrzec Re: * * * BEREK !!! * * * 06.02.03, 14:52 A za ofiarę wybieram... PEPPERONIEGOOO!! Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: * * * BEREK !!! * * * 06.02.03, 15:10 Peppe nie wiem czy wiesz, ale ganiasz...:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: * * * BEREK !!! * * * IP: 212.182.27.* 06.02.03, 15:44 Może Peppe goni w piętkę z indeksem? Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: * * * BEREK !!! * * * 06.02.03, 18:07 Hm, Peppe nie jest wstanie nikogo dogonic, ja zwialem do łódki, Ziedrzec wskoczyl do jeziora, ryza na drzewo, lucy_z uciekla nie widomo gdzie, inni sie pochowali, Peppe zas lata za wszystkimi a dogonic nikogo nie moze. Wokol tylko slychac: Nas nie dogoniet, nas nie dogoniet... pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone jak bym chciala to bym miala ;] (ntxt) 06.02.03, 18:23 hm` napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: * * * BEREK !!! * * * 06.02.03, 19:40 hm` napisał: lucy_z uciekla nie wiadomo gdzie, > Nie wiadomo gdzie??? Przecież w kinie byłam...w kinie w Lublinie...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: * * * BEREK !!! * * * 06.02.03, 21:47 Jak sobie wyobrażę takiego berka w realu, kiedy cały dzień ludzie biegaja w tę i wew tę, a łapiący nie wie, że łapie i po kilku dobach wreszcie się zorientuje, że ma łapać...:)))) W ogóle, można by co takich rzadziej się pojawiających wyznaczać i obstawiać, kiedy się ta osoba zorientuje, że łapie i czy w ogóle...;) Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Kochaj mnie!!! ;] (nt) 07.02.03, 07:29 Zanim eor kogoś złapie to minie z tydzień..:-) Tak rzadko się pojawia.. Odpowiedz Link Zgłoś
eor Eor zlapal!!!!!!!!!! 07.02.03, 11:39 lodbrok napisał: > Zanim eor kogoś złapie to minie z tydzień..:-) Tak rzadko się pojawia.. Hehehehe.... myslicie, ze Eor taki powolny? Oto najwiekszy sekret wszystkich osiolkow - wbrew pozorom szybciutko truchtac potrafia. A teraz do dziela. Kogo by tu zlapac.... wyliczamy: ene due rike fake (nie wiem czy tak sie pisze, ale tak sie czyta, a skoro tak sie czyta, to dlaczego wlasciwie fake? fuj, fuj....) torbe (ciekawe) burbe (???!) usme smake (dziewiate smake jest ponoc jeszcze lepsze) deus, deus kosmateus (no comment) i morele baks (tu bzdura: moreli w peweksie nigdy nie bylo i z pewnoscia nie kosztowalyby baksa!) No, dobra, wyliczylem i wyszlo mi ze teraz gania..... ANIA..... nie ma Ani? No, to Vanilka gania. BEREK (co wlasciwie znaczy ten berek?) Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec beerek 07.02.03, 13:28 eor napisał: > BEREK (co wlasciwie znaczy ten berek?) to znaczy, że ten, kto przez tydzień jest berkiem i o tym nie wie, na najbliższym forumowym spotkaniu stawia wszystkim obecnym forumowiczom po browarku BEEREK :-) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: beerek 07.02.03, 14:42 O berka pytalem w ramach zagadek etymologicznych..... No, beerek to rozumiem. Beret tez bym zrozumial, choc nie wiem dlaczego mialbym kogos wlasnym pieknym berecikiem obdarzac (samodzielnie wykonalem antenke!!!). Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Re: beerek 10.02.03, 08:01 No, ciekawe, czy Vanilka się zreflektuje - 7 została zabeerkowana, a 14 mija termin. Szykuje się bania za Vaniljowe piniendze :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
vanilja Uffffff, dzięki, Eor!!!........... 12.02.03, 14:43 ziedrzec napisał: > No, ciekawe, czy Vanilka się zreflektuje - 7 została zabeerkowana, a 14 mija > termin. > Szykuje się bania za Vaniljowe piniendze :-)))) Zawsze czujna Vanilja melduje, że....... Uśmiechniętakaśka!!!! BEREK!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś