niech_zyje_mloda_para Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! 18.08.06, 23:35 Pamietaj Kto mieczem wojuje od miecza ginie :-) Wszystkiego Najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
kalinek111 Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! 18.08.06, 23:42 - Mamo, mamo wychodzę za maż. Znalazłam takiego faceta jak tata. - I czego ty chcesz dziecko ode mnie? Współczucia?! Odpowiedz Link Zgłoś
kalinek111 Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! 18.08.06, 23:43 Maż zwraca się do żony: -Zrób mi herbatę. Żona na to: -A magiczny zwrot? Na co odpowiada mąż: - HOKUS POKUS STARA KU...WO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm.. Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 23:44 Ktory wieczor spedzaja przy kompie? Panienski, czy kawalerski? Ale niech im.. najlepszego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TATAR Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.106.19.* 18.08.06, 23:49 i pamiętaj Maćku.... masz żonę z Rwjowca wiec musisz o nią dobrze dbrć :-) jeszcze raz... wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niech_zyje_mloda_para Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! 18.08.06, 23:57 Gość portalu: TATAR napisał(a): > i pamiętaj Maćku.... masz żonę z Rwjowca wiec musisz o nią dobrze dbrć :-) > jeszcze raz... wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!! Nie ważne że z Rejowca ważne że ma czym oddychać :-) - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TATAR Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.106.19.* 18.08.06, 23:47 nie koledze lecz Przyjacielowi, nie wszystkiego dobrego lecz wszystkiego NAJLEPSZEGO nie zwyczajnie lecz SZCZERZE zyczy TATAR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda M. Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 23:52 Wszystkiego naj najlepszego na nowej drodze życia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinek111 Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! 18.08.06, 23:56 Skwarkowie postanowili pójść do opery. Kiedyś w końcu trzeba... Ubrali się odświętnie w garnitur i suknie wieczorowa. Ustawili się po bilety w kolejce pod kasą. Przed nimi gość zamawia: - Tristan i Izolda. Dwa poproszę... Skwarek jest następny: - Maciek i Gosia. Dla nas tez dwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 83.14.92.* 19.08.06, 13:35 Oj Kalinek widzę że wieczór kawalerski był ostry :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
niech_zyje_mloda_para Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! 18.08.06, 23:55 I to mi się podoba 100 lat młodej Parze ps. Juz skończyłeś ? :=) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1 jaki znowu maciek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 22:30 kto to jest i kto go zna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stecu Re: jaki znowu maciek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 13:33 jak widać zna go dużo ludzi, a Ty mozesz mu tylko pozazdrościć... jest czego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niech_zyje_mloda_para Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! 18.08.06, 23:59 Gość portalu: TATAR napisał(a): > nie koledze lecz Przyjacielowi, nie wszystkiego dobrego lecz wszystkiego > NAJLEPSZEGO nie zwyczajnie lecz SZCZERZE zyczy TATAR I ja ci wszystkiego najlepszego życzę i duzo dzieci ale najlepiej chłopaków bo inaczej bedziesz musiał uważać na powyższego autora :-) Odpowiedz Link Zgłoś
niech_zyje_mloda_para Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! 18.08.06, 23:54 No Maćku dzisaj cięzko pracujemy na Twoje szczęście!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lublin.mm.pl 19.08.06, 09:36 Przepraszam,ale jaki Maciek? Znam jednego, ale on żonaty. Rozwiódł sie i nowy ślub? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stecu Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 10:03 Nie, to ten drugi Maciek jest:) Ten nasz kolega:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stempien Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pronet.lublin.pl 19.08.06, 10:33 Jeeeeju chłopaki ale dajecie po nocy... Wstaję sobie na luzie i wiedziałam że coś znajdę na temat Macka w TAKIM DNIU hehe. Duuuuuuuuuuuuzo szczęścia Paro Młoda! Odpowiedz Link Zgłoś
anna.a.stepien Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! 19.08.06, 10:53 baj de łej, wiecie ze w "naszej kulturze" trochę chmurki i deszcz w dniu ślubu przynoszą szczęscie Młodej Parze? Odrobinę pokropieni będziecie sie kochać i przytulac i wspierac przez całe zycie. Chociaz będzie tak na 100% bez względu na pogodę i inne tzw. okolicznosci przyrody...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 19.08.06, 12:04 Wyszstkiego najlepszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stecu Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 13:21 jeszcze raz Maćku w ostatnich godzinach Twojej "wolności" wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinek111 Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! 18.08.06, 23:56 Powracającego późnym wieczorem do domu męża wita żona z wałkiem. - Ty łajdaku, masz na twarzy szminkę! - To nie szminka, to krew. Potrącił mnie samochód. - No... masz szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinek111 Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! 19.08.06, 00:02 Jaka jest różnica między szczeniakiem a panem młodym? Po roku pies wciąż się cieszy jak wracasz do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łepek Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pronet.lublin.pl 19.08.06, 01:08 Wszystkiego naj, naj, naj lepszego na zupełnie nowej, czasami wyboistej (ale tylko czasami) drodze życia. Trwajcie w szczęściu i miłości na zawsze. POzdrawiam Łepek Odpowiedz Link Zgłoś
kalinek111 Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! 19.08.06, 00:04 Gosia mówi do swego męża Maćka: - Ty Maciek zostaliśmy zaproszeni na bal maskowy. - Ja nie idę, bo nie mam się za co przebrać - Najlepiej nie pij - nikt cię nie pozna! Odpowiedz Link Zgłoś
kalinek111 Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! 19.08.06, 00:07 Córka wraca do domu z zakupami z supermarketu i mówi do matki: - Mamo, na warzywach widziałam dziś przepiękne ogórki! Miały chyba z osiem centymetrów grubości (pokazuje "fi" dłońmi) i - co najmniej pół metra długości (rozkłada ręce na pół metra). Na to jej stara, głucha babcia, która była przy rozmowie: - Ooo. to jakiś ładny kawaler! Żeby cię ino chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinek111 Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! 19.08.06, 00:08 Złoto próbuje się ogniem, kobietę złotem, a mężczyznę kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pronet.lublin.pl 19.08.06, 01:00 Witam, życzę Wam, żebyście nigdy się sobą nie znudzili. POzdrawiam młodą (za kilkanaście godzin) parę Odpowiedz Link Zgłoś
kalinek111 Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! 18.08.06, 23:58 Skwarek przychodzi do domu w rocznice swojego ślubu. Od progu wita go żona informując, ze ma dla niego niespodziankę. Zawiązała mu oczy i zaprowadziła do pokoju, po czym sama poszła do kuchni. W pewnym momencie Skwarek puścił baka. Korzystając z nieobecności żony zaczął rozpędzać śmierdzące powietrze trzymanym w ręku bukietem kwiatów. Po chwili wraca żona i zdejmuje Maćkowi opaskę z oczu. Rzeczywiście czekała na niego niespodzianka - cały pokój gości, którzy przyszli z okazji rocznicy... Odpowiedz Link Zgłoś
kalinek111 Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! 18.08.06, 23:58 - Panie sierżancie, przed pięciu dniami żona zniknęła mi z mieszkania. - Dlaczego dopiero dziś pan to zgłasza? - Nie wierzyłem szczęściu! Odpowiedz Link Zgłoś
kalinek111 Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! 19.08.06, 00:00 Maż Skwarek od innej o czwartej nad ranem. Zapala światło i widzi żonę z wałkiem w ręce. - Zwariowałaś! O czwartej rano pierogi robisz?! Odpowiedz Link Zgłoś
kalinek111 Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! 19.08.06, 00:01 Młodzi małżonkowie zasiadają do pierwszego obiadu który jest debiutem kulinarnym żony. - A czym kochanie nadziewałaś tego pieczonego kurczaka pyta Skwarek? - Jak to nadziewałam. Przecież nie był w środku pusty...odpowiedziała Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
kalinek111 Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! 19.08.06, 00:11 W maleńkiej obrączce uczuć świat cały, Miłość, obowiązek, wzniosłe ideały. Maleńka obrączka, a znaczy tak wiele... Na całe życie włożona w kościele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej S. Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pronet.lublin.pl 19.08.06, 00:20 Młodej parze Boże stróż, Życie z najpiękniejszych róż! Dużo szczęścia, własnej chatki, I tytułu mamy, tatki. Byście mieli tyle dziatek, Ile razem macie latek. Małe grube i pyskate niech pilnują swego tatę, by nie zamknął ich na kłódkę, sam nie poszedł zaś na wódkę Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życzy Andrzej S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kres Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pronet.lublin.pl 19.08.06, 00:35 Nikt nas Maćku dzisiaj nie wyprzedzi :-) Kochamy WAS Nie żyją Nam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caviar Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 00:39 - Mężu, musimy kupić nową szafę. - Ale przecież ta stara jest całkiem dobra!? - Ale ma już zupełnie wydeptane dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caviar Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 00:36 pewne małzeństwo umówiło się że bedą uprawiali seks w dni w których nazwie jest litera r on do niej podczas obiadu: - kochanie jaki mamy dziś dzień ona: - niedzierla Maćku, dziś piatrek, jutro sobotra, a po jutrze niedzierla... do roboty, wykończymy wszystkie regiony ilościa Młodych Demokratów a tak przy okazji Peatz też do roboty najlepije od poniedziarlku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pronet.lublin.pl 19.08.06, 00:45 W piatek nic nie rób bo może wyjść jakis przygłup Lepiej odpoczywaj przed innymi dniami tygodnia chociaż rób co chcesz taki napewno ci nie wyjdzie bo to co jest to musiała byc jakaś krzyżówka poparzonego kota ze żmiją w łatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caviar Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 00:42 Jedzie Arab na wielbłądzie już trzeci dzień, obok niego ledwo biegnie żona, widać ze już nie daje rady. W pewnym momencie Arab zatrzymuje się i mówi do żony: - Wracaj do domu i przynieś flamaster Żona patrzy na niego zdumiona, no, ale przecież nie zaprotestuje... Minęło 6 dni żona, ledwo rusza nogami, skrajnie wycieńczona wraca z flamastrem. Podaje go mężowi, na co on: -Namaluj mi na plecach szachownice! Żona patrzy na niego jak na wariata, ale bez szemrania wykonała polecenie. Gdy już skończyła mąż do niej: - A teraz podrap mnie w C4! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caviar Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 00:43 Żona wraca do domu i widzi na drzwiach kartkę. Czyta: NA SPRZEDAŻ - ŻONA. OSTATNIO MAŁO UŻYWANA. CENA 360 ZŁ. INFORMACJA W TYM DOMU. Małżonka robi mężowi karczemną awanturę: - Nawet nie mam pretensji, że chcesz się mnie pozbyć, ale za takie grosze? Skąd wziąłeś cenę. - Prosta matematyka - odpowiada mąż - 80 kg mięsa po 2 zł daje 160 plus złota obrączka - 200. Razem 360. Następnego dnia mąż wraca z pracy i widzi na drzwiach kartkę napisaną przez żonę: PILNIE SPRZEDAM MĘŻA. OSTATNIO NIEWIELE UŻYWANY. CENA 0,67 ZŁ. INFORMACJA W TYM DOMU. Tym razem awanturę robi mąż. - To ja cię wyceniłem na 360 zł, a ty mnie za jakieś marne grosze sprzedajesz? - Już ci tłumaczę - odpowiedziała dumna żona - dwa jajka po 32 to daje 64 grosze plus 10 cm rurki za 3. Razem 67 groszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caviar Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 00:44 Żona do męża: - Kochanie, powiedz mi coś słodkiego... - Nie teraz, jestem zajęty. - Kochanie, no powiedz mi coś słodkiego... - Naprawdę, teraz nie mam czasu. - Ale kochanie, chociaż jedno słówko... - Miód, cholera i odpier... się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caviar Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 00:47 Od wielu miesięcy patrzyła jak się męczy. Codziennie do późna przesiadywał w garażu. Podziwiała go za jego cierpliwość - nigdy się nie skarżył, a wręcz starał się zawsze wyglądać na zadowolonego z siebie i swojego samochodu. Ale jej kobieca intuicja podpowiadała, że to wszystko jest wymuszone i sztuczne. Wydawało jej się, że patrzy z zazdrością na sąsiadów i znajomych jeżdżących autami z salonu, siedzących wieczorami przy grillu z rodziną... gdy on znów rozbierał silnik... Pewnej nocy, gdy pracował do późna w garażu podjęła ostateczną decyzję... Wszystko miała dokładnie zaplanowane. Okazja pojawiła się, gdy wyjechał na parę dni na delegację, służbowym samochodem. W jeden dzień załatwiła kredyt w banku i wizytę u dealera. Na drugi zamówiła lawetę. Teraz pozostało tylko czekać... a w garażu... taki nowiutki... błyszczący... musi mu się spodobać... Gdy przyjechał zaprowadziła go przed garaż, uroczystym ruchem otworzyła drzwi... - Gdzie mój zabytkowy ford mustang....... - jęknął tylko. - Nooo... na złomie, tam gdzie jego miejsce, już nie będzie cię denerwować, cieszysz się kochanie?? Po pierwszym ciosie zadanym kluczem do kół zdążyła resztką świadomości pomyśleć "A może VW golf to nie był dobry wybór... może toyota...". Pozostałych dwudziestu sześciu już nie czuła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caviar Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 00:48 Syn pyta ojca: - Czy to prawda, że w niektórych krajach Afryki mężczyzna nie zna swojej żony do momentu, aż się z nią ożeni? - To się dzieje w każdym kraju, synu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caviar Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 00:51 Po hucznym weselu odbywającym się w hotelowej restauracji, młoda para wynajmuje sobie pokój, żeby jak najszybciej doszło do "konsumpcji związku". Zdenerwowany pan młody drżącymi rękami nie może trafić kluczem w dziurkę zamka. Żona stoi za nim i kręcąc głową mruczy z ironią: - Nooo, nieźle się zapowiada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caviar Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 00:52 Kobieta po śmierci trafia do nieba i natychmiast rozpoczyna poszukiwania swego męża. Swięty Piotr sprawdza w kartotece ale w rubrykach: normalni, błogosławieni, święci nie ma nazwiska poszukiwanego. Podejrzewając najgorsze, czyli zsyłkę do konkurencji, św. Piotr pyta ze współczuciem: - A ile lat byliście Państwo małżeństwem? - Ponad 50 lat! Odpowiada żona pochlipując. - To trzeba było od razu tak mówić! – uradowany Piotr podrywa się do karttoteki. - Z pewnością znajdziemy go w dziele "męczennicy"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caviar Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 01:01 Jedzie facet samochodem. Obok siedzi żona. Dopuszczalna prędkość 100 km/h. Facet jedzie mniej więcej z tą prędkością. Nagle żona rozpoczyna monolog: - Już Cię nie kocham. Po dwunastu latach po ślubie chcę rozwodu. Mąż nic nie mówi tylko przyspiesza do 110 km/h. Żona mówi dalej: - Pokochałam twego najlepszego przyjaciela - Kazia. Mąż nic nie mówi tylko dalej przyspiesz do 120 km/h. Żona przystępuje do rozważania warunków rozwodu: - Chcę dzieci! Mąż nic nie mówi tylko przyspiesza do 130 km/h. - Chcę dom i samochód! Mąż dalej nic nie mówi ale przyspiesza do 140 km/h. - Chcę aby wszystkie karty kredytowe i akcje był na moje nazwisko. Mąż dalej nic nie mówi ale przyspiesza do 150 km/h. - A czego ty chcesz? - Ja już mam wszystko co mnie potrzeba! Mąż przyspiesza do 200km/h. - A co masz?! Mąż skręca na przeciwny pas jezdni i cedzi przez zęby: - Poduszkę powietrzną!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caviar Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 01:04 Małżeństwo obchodzi 25 rocznice ślubu. Żona myśli sobie: - Ciekawe co mi kupił. Może futro albo jakąś kolię. A mąż myśli do siebie: - Kurcze, gdybym ja wtedy zarżnął, to bym jutro wychodził z więzienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożydar Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pronet.lublin.pl 19.08.06, 01:14 Maćku kochaj Gosię, Gosiu, kochaj Maćka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenar Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 01:18 Wszystkiego NAJ na nowej drodze życia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trzmiel Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!! IP: *.pronet.lublin.pl 19.08.06, 01:27 Gosiu i Maćku, bądźcie tak szczęśliwi przez całe życie jak w dniu ślubu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kalinek111 Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!! 19.08.06, 01:32 Dialog małżeński: ŻONA: Co byś zrobił gdybym umarła? Ożeniłbyś się ponownie? MĄŻ: Na pewno nie! ŻONA: Dlaczego nie - nie podoba Ci się małżeństwo? MĄŻ: Podoba mi się. ŻONA: To dlaczego byś się znów nie ożenił? MĄŻ: No dobrze ożeniłbym się. ŻONA: (ze skrzywdzona miną) Naprawdę? MĄŻ: (głośne westchnienie). ŻONA: Spałbyś z nią w naszym łóżku? MĄŻ: A gdzie indziej mielibyśmy spać? ŻONA: Zdjąłbyś moje zdjęcia i zamiast nich wywiesił jej zdjęcia? MĄŻ: To by było chyba w porządku? ŻONA: A pozwoliłbyś jej grać moimi kijami do golfa? MĄŻ: Nie, ona jest leworęczna. ŻONA: (cisza) MĄŻ: O ku..... Odpowiedz Link Zgłoś
kalinek111 Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!! 19.08.06, 01:33 Noc poślubna, na piętrze mąż dobiera się do żony, a na parterze teściowa czuwa Żona krzyczy: • Oj Antek zaraz zemdleję! Z dołu teściowa: • Nie bój się Antek od tego się nie mdleje! Żona: • Oj Antek zaraz umrę! Teściowa: • Nie bój się Antek od tego się nie umiera! Żona: • Oj Antek bo zaraz się zesram! Teściowa: • Folguj Antek to się może zdarzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
kalinek111 Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!! 19.08.06, 01:34 Do sypialni wpada mąż i woła do leżącej w łóżku żony: • Ubieraj się szybko! Pożar !!! Z szafy przerażony męski glos: • Meble! Ratujcie meble! Odpowiedz Link Zgłoś
kalinek111 Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!! 19.08.06, 01:34 Mąż wrócił wcześniej do domu, gdy kochanek nie zdążył wyjść od żony. Ta nerwowo radzi mu by uciekał przez okno. <• Nie wygłupiaj się, nie dość , że jestem nago, to jeszcze pada deszcz. Ale rozejrzawszy się widzi, że ulicą biegnie grupa maratończyków. Postanowił do nich dołączyć. Jeden z biegaczy pyta "nowego zawodnika" : • Koleś, ty zawsze biegasz bez kostiumu? Tak, w ten sposób znakomicie się dotleniam. • Rzeczywiście • A czy zawsze biegasz z prezerwatywą. • Nie. Odpowiada zawodnik. Tylko wtedy gdy pada deszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinek111 Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!! 19.08.06, 01:34 Facet u kochanki (maż na delegacji), a tu nagle klucz w zamku grzebie... Babka, niewiele myśląc, mówi mu: • Stań na środku, tak jak jesteś • goły, a ja powiem staremu, że taka statuę kupiłam. Maż wchodzi, rozgląda się, zauważa: • A to co?! • No... kupiłam taka statuę, znajomi też maja, teraz taka moda... Maż machnął ręka i poszedł spać. Żona też. W środku nocy maż wstaje, idzie do kuchni, wyciąga chleb, smaruje masełkiem, kładzie szyneczkę, serek, ogóreczka... podchodzi do statuy i wręcza ze słowami: • Masz, ja tak trzy dni stałem, żeby choć ku... nakarmiła... Odpowiedz Link Zgłoś
kalinek111 Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!! 19.08.06, 01:35 Mąż przychodzi do domu i siada na kibelku. Tymczasem żona krząta się po mieszkaniu i słyszy, że z kibla dochodzą jakieś postękiwania. Myśli sobie: "Zrobię mężowi kawał i zgaszę światło". Gdy to już zrobiła z kibla słychać krzyk: • O Boże! Ratunku!!!. Przerażona otwiera drzwi i zapala światło. A mąż mówi: • Uff!!! Myślałem już, że mi oczy pękły. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinek111 Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!! 19.08.06, 01:37 Panna młoda i jej mąż. Noc poślubna, leżą w łóżeczku. Atmosfera cud miód. Nagle: • Kochanie, jestem jeszcze dziewicą. Nie mam zielonego pojęcia o tym seksze, seksie, czy jak mu tam. Możesz mi to najpierw jakoś tak po ludzku wytłumaczyć? • Oczywiście dziubeczku moj kochany Ty. Ujmijmy to tak, to co masz między nogami to więzienie, a to co ja mam między nogami to więzien. To co robimy: Wsadzamy więznia do więzienia. I tak kochali się po raz pierwszy. Mąż z błogim uśmiechem na twarzy padł na poduchę, żona zachwycona całymi igraszkami mówi: • Słoneczko... więzień uciekł z więzienia. • No to trzeba go zaaresztować kolejny raz. Spróbowali tego w innych pozycjach itd itd. Mąż po ktorymś tam razie pada na poduchę, sięga po papierosa, nagle słyszy: • Kochanie, nie wiem, może mi sie tylko tak wydaje, ale mam wrażenie, że więzień znów uciekł. Na to mąż resztką sił krzyczy: • Przecież on nie dostał ku.. dożywocia! Odpowiedz Link Zgłoś
kalinek111 Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!! 19.08.06, 01:37 Mąż do żony: • Kochanie, nie mogę znaleźć herbaty! • Ty beze mnie to z niczym byś sobie nie poradził! Herbata jest w apteczce, w puszce po kakao, z nalepką "sól". Odpowiedz Link Zgłoś
kalinek111 Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!! 19.08.06, 01:38 Leże, oglądam mecz, pije piwo, zagryzam czipsem i jeszcze głaszcze psa. Nagle wchodzi żona i awanturuje się, że nic nie robie. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinek111 Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!! 19.08.06, 01:51 Pewne małżeństwo ma "ciche dni". Wieczorem mąż pisze do żony: "Stara, obudź mnie o piątej". Nazajutrz mąż budzi się o siódmej i spostrzega na stole kartkę: "Stary wstawaj, już piąta!". Odpowiedz Link Zgłoś
kalinek111 Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!! 19.08.06, 01:55 Rozmowa małżonków: • Kochanie. Zdradziłaś mnie kiedyś? Na co żona: • Tak, 3 razy... • Kiedy? • Pamiętasz jak potrzebowałeś operacji a nie było terminów? Poszłam do lekarza i z nim załatwiłam ze miałeś operacje nastepnego dnia. Na co mąż: • Oh jesteś cudowna, kocham cie bardziej! A drugi raz? • Pamiętasz jak nie chcieli ci dać kredytu w banku na nowy samochód? Poszłam do prezesa i załatwiłam ci kredyt na następny dzień. • Jesteś najlepsza, kocham cie jeszcze mocniej! A ten 3 raz? Na co żona z uśmiechem: • A pamiętasz jak chciałeś być członkiem klubu golfowego i żeby się dostać brakowało ci 53 głosów...... Odpowiedz Link Zgłoś
kalinek111 Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!! 19.08.06, 01:58 Gdy żona wszczęła kolejna awanturę, doprowadzony do ostateczności mąż krzyczy: • Nooo, teraz powiem ci całą prawdę. Dziesięć lat temu zagwizdałem na taksówkę, nie na ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
kalinek111 Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!! 19.08.06, 01:59 W biurze pyta kolega kolegi: • Co wycinasz z gazety? • Notatkę o tym, jak mąż zamordował żonę, bo mu stale przeszukiwała kieszenie... • I co masz zamiar zrobić z tym wycinkiem? • Schowam do kieszeni! Odpowiedz Link Zgłoś
kalinek111 Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!! 19.08.06, 02:01 Rozmowa małżeństwa: •Czy koty są naprawdę takie wredne i fałszywe? •Tak kotku Odpowiedz Link Zgłoś
kalinek111 Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!! 19.08.06, 02:01 • Kto ci podbił oko? • Wyciągałem dziewczynę z wody... • I ona cię tak urządziła? • Nie, akurat wtedy żona weszła do łazienki... Odpowiedz Link Zgłoś
kalinek111 Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!! 19.08.06, 02:04 Pijany mąż wraca do domu, a w drzwiach stoi żona i mówi: • Ja z tobą nie wytrzymam, więc pytam się będziesz jeszcze pił? Mąż: • Ale kochanie... Żona: • Będziesz jeszcze pił?? Mąż: • Ale kochanie... Żona: • Będziesz jeszcze pił?? Mąż: • No dobra, nalej jeszcze jednego. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinek111 Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!! 19.08.06, 02:04 Mąż do żony: • Masz ochotę na szybki numerek? • A są jakieś inne? Odpowiedz Link Zgłoś
kalinek111 Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!! 19.08.06, 02:04 Żona do męża: • Popatrz kochanie, reklama nie kłamie! Po wypraniu rzeczywiście twoja koszula jest śnieżnobiała! • Wolałem, jak była w kratkę! Odpowiedz Link Zgłoś
kalinek111 Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!! 19.08.06, 02:05 Córka wraca wieczorem do domu. Ojciec informuje ją: • Był ten Twój wielbiciel i chciał prosić Cię o rękę. • To bardzo miłe z jego strony, tylko jak ja mogę opucić mamusię? • Możesz ją sobie zabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinek111 Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!! 19.08.06, 02:05 Co wy robicie, na tych próbach chóru? • pyta żona. • Pijemy wódkę i gramy w karty. • To kiedy śpiewacie? • Dopiero jak wracamy do domu... Odpowiedz Link Zgłoś
kalinek111 Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!! 19.08.06, 02:05 Na jednej z bram wiodących do raju widać napis: "Dla pantoflarzy", na drugiej: "Dla mężczyzn, którzy nie dali się zdominować przez kobiety". Przed pierwsza brama kłębi się tłum zmarłych, przed druga stoi jedna samotna duszyczka. Podchodzi do niej święty Piotr: • A ty co tu robisz? • Ja nie wiem, żona kazała mi tu stanąć! Odpowiedz Link Zgłoś
kalinek111 Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!! 19.08.06, 02:06 • Dlaczego masz taką nieszczęśliwą minę? • Moja żona wyjeżdża na tydzień do swojej matki. • I z tego powodu jesteś taki ponury? • Muszę, bo inaczej nie wyjedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinek111 Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!! 19.08.06, 02:06 Ecik jest w łóżku z żoną Masztalskiego. A tu nagle słychać klucz w zamku. • O cholera, to mój mąż! • krzyczy Masztalska. Ecik wyskakuje goły z łóżka i rzuca się po ubrania. Nie zdążył się ubrać, bo nagle do pokoju wszedł Masztalski. Widząc gołego Ecika mówi: • Ecik, ja ciebie uważałem za kumpla. A ty z moja żoną... Teraz to cię k..a zabije!!! Masztalski sięga po siekierę. Ecik ucieka na balkon. Ecik patrzy w dół, a tam 10 pięter do ziemi! Co robić?!Nagle jakiś tajemniczy glos z nieba mówi: • Ecik! Pierdnij najmocniej jak potrafisz. Blok się zawali a ty spadniesz na dół bez szwanku!!!Ecik naprężył się i pierdnął na maxa. Faktycznie blok się zaczął rozlatywać.Ecik spada w dół... Nagle Ecik czuje, że ktoś go za ramie szarpie. • Ecik! Ecik! Nie dość, że spicie na żebraniu to jeszcze mi tu pierdzicie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kalinek111 Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!! 19.08.06, 02:07 Marynarz po powrocie z dalekiego rejsu pyta żonę: • Co powiesz o tej małpce, którą przysłałem Ci z Afryki? • Jeżeli mam być szczera, to wole cielęcinę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!! IP: 212.106.19.* 19.08.06, 02:10 Życzymy kochani w dniu święta Waszego szczęścia, pomyślności, zdrowia najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!! IP: 212.106.19.* 19.08.06, 02:10 Wśród kwiatów zieleni, I słońca płomieni. Żyjcie długo i szczęśliwie, Nowozaślubieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!! IP: 212.106.19.* 19.08.06, 02:11 W dniu Waszego Ślubu, Samych radosnych zdarzeń. Niech będzie on początkiem, Spełnienia Waszych marzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!! IP: 212.106.19.* 19.08.06, 02:11 Wśród ciągłej życia pogody, niech rozkosz Was oplata, wśród miłości, wiary, zgody żyjcie w zdrowiu długie lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!! IP: 212.106.19.* 19.08.06, 02:12 W uroczystym dniu zaślubin Życzymy Młodej Parze, By im życie dało wszystko, Co może dać w darze: Szczęście, pogodę w miłości I uśmiech wiecznej radości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!! IP: 212.106.19.* 19.08.06, 02:12 Jedną myślą żyjcie wzajem i uczuciem jednym żyjcie, a ten świat nie Ziemią zwijcie, ale cudnym szczęścia Rajem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!! IP: 212.106.19.* 19.08.06, 02:13 Niech ta nowa dla Was droga, życie Wasze wypogodzi! W sercu ludzi, w łasce Boga, niech Wam każda chwila schodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!! IP: 212.106.19.* 19.08.06, 02:13 Miłość od pierwszego wejrzenia to dla niektórych tylko marzenia. Wy datę ślubu już znacie i na noc poślubną czekacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!! IP: 212.106.19.* 19.08.06, 02:14 W ten jedyny w życiu dzień daje Wam wszystkie skarby świata, a Wy spośród nich wybierzcie te, które przyniosą Wam szczęście! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!! IP: 212.106.19.* 19.08.06, 02:14 Wielu miodowych dni, Wspólnych radości bez trosk, Spełnienia wymarzonych chwil, Oby sprzyjał Wam los! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!! IP: 212.106.19.* 19.08.06, 02:15 Życzeń przesłanie - młodej parze: milczenie - to niepewność i strach, wiec kochani - nie róbcie tak! Nie milczcie gdy Wam będzie źle, Takie życzenia Wam... śle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!! IP: 212.106.19.* 19.08.06, 02:15 Ta nowa dla Was droga, życie Wasze wypogodzi! W sercu ludzi, w łasce Boga, niech Wam każda chwila schodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!! IP: 212.106.19.* 19.08.06, 02:16 Wiara, nadzieja, miłość: trzy cnoty niech towarzyszą w nowej podróży, niech szczęśliwości promyczek złoty przyświeca Młodej Parze najdłużej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!! IP: 212.106.19.* 19.08.06, 02:16 Wszystko, co tylko miłe na świecie, Wszystko, co tylko pomyślność wróży, Niech się Wam w jedno ogniwo splecie Będzie szczęściem w życia podróży! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!! IP: 212.106.19.* 19.08.06, 02:18 W maleńkiej obrączce uczuć świat cały, Miłość, obowiązek, wzniosłe ideały. Maleńka obrączka, a znaczy tak wiele... Na całe życie włożona w kościele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!! IP: 212.106.19.* 19.08.06, 02:20 Gdy Was Bóg na niebie zbliżył dziś do siebie, niech przy Was zostanie Szczęście i kochanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!! IP: 212.106.19.* 19.08.06, 02:23 Starzy się kochają Choć zębów nie mają A młodym żałują Gdy się pocałują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Brzyski Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 19.08.06, 08:01 Wysztkiego Najlepszego na nowej drodze Życia. 100 lat!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej S. Re: Maciek sie zeni !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pronet.lublin.pl 19.08.06, 08:41 A przy okazji jeszcze raz wszystkiego, wszystkiego najepszego dla młodej pary (Gosi i Maćka) na nowej drodze życia i żeby decyzja podjęta dzisiaj (zmiana stanu cywilnego) była ostateczna i nieodwołalna Odpowiedz Link Zgłoś