Gość: Ronja Re: A inne polskie komedie to co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.03, 14:04 - Dwie kawy i wuzetki... - A dlaczego dwie kawy i wuzetki? - Kawa i wuzetka dla każdego obowiązkowe. Staramy się o srebrną patelnię. - To prosimy o zestaw obowiązkowy. - Szatnia u nas też jest obowiązkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_fair Re: A inne polskie komedie to co? 11.03.03, 14:42 A propos szatni: "A my nie mamy Pańskiego płaszcza. I co Pan nam zrobi?" i jeszcze: "...klient w krawacie jest mniej awanturujący się" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Ja cały czas nie wiem,czy nie powtarzam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.03, 15:22 po jakichs postach z góry... Dzień dobry, cześć i czołem Pytacie skąd się wziąłem, Jestem wesoły Romek, Mam na przedmieściu domek, A w domku światło, wodę gaaaaaaaaaz, więc zaśpiewam jeszcze raz. Nie bój, nie bój, i tak ci wylączą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Re: Ja cały czas nie wiem,czy nie powtarzam... IP: *.resetnet.pl 11.03.03, 22:53 Stoję ja tu sama jak ta sztacheta z płotu wyrwana (DAleko od szosy) Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Re: Ja cały czas nie wiem,czy nie powtarzam... 12.03.03, 07:37 Obywatelu! Czarna flaga w dniu dzisiejszym oznacza całkowity zakaz kąpieli. Na wypadek nagłego skurczu stosuj przepisy pierwszej pomocy. Nie walcz z prądem. Zachowaj siły i spokój. Staraj sie utrzymać na powierzchni. Zawiadom ratownika oznaczonego czepkiem z literą B. Nie kąp się na plaży niestrzeżonej. Nikt nie zauważy twojego utonięcia. Uwaga! Uwaga! Woda to żywioł niebezpieczny. Ratownik Banas Kazimierz zgłosi się natychmiast na stanowisko! Powtarzam! Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Re: Ja cały czas nie wiem,czy nie powtarzam... 12.03.03, 07:44 Znamy sie mało... więc może ja bym powiedział parę słów o sobie... najpierw... Urodziłem sie... Urodziłem sie w Małkini... w 1937 roku... w lipcu... znaczy...w, w połowie lipca. Właściwie w drugiej połowie lipca właściwie. Y... Dokładnie... 17 lipca... No... to tyle może o sobie... na początek... Czy są jakieś pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
vanilja Konopielka 12.03.03, 10:19 - A wy co, nie Polak jesteście? - Nie. - A kto, Niemiec? - Nie. - Rusin może? - Nie.... - No to kto?!! - Ja tutejszy, z Bagna......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Konopielka IP: *.lublin.mm.pl 12.03.03, 10:41 słońce wschodzić będzie na zachodzie a zachodzić naq wschodzi, baba z babą spać będzie a chłop z chłopem..... ludkowie! Ja rozumiem, ziemniaków nie zjeść, na , masła taz czasem można nie zjeść jak kto chory, ale jajeczni nie zjeśc?????? Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_fair Re: Z jakiego to filmu??? 12.03.03, 10:56 To Himilsbach: "Ty wiesz, ile taki wielbłąd może wytrzymać bez picia? -No ile? -Nieważne, polej" Tylko ni diabła nie pamiętam w jakim to filmie było :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Z jakiego to filmu??? IP: *.lublin.mm.pl 12.03.03, 11:46 Chyba z "jana Serce" - siedzieli w baraku pod plakatem z wielbłądem....ale nie jestem na 100 %pewna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Z jakiego to filmu??? IP: *.lublin.mm.pl 12.03.03, 11:49 Chyba z "jana Serce" - siedzieli w baraku pod plakatem z wielbłądem....ale nie jestem na 100 %pewna Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Rejs cd. 13.03.03, 16:46 "Na każdym zebraniu jest taka sytuacja, że ktoś musi zacząć pierwszy." "- Pierwsze pytanie: czy pan mnie słyszy? - Ja? -Tak, słyszę." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Sexmisja IP: *.resetnet.pl 13.03.03, 18:34 Sexmisja kończy sie tak że Maxio i Albercik latają z pipetkami i do kolbek wkraplają co?... Tak jest plemniczki. I mówią przy tym tak superowo Acha. Śpijcie dobrze kochane chłopaczki. Acha.( Chyba MAxio tak mówi) Do zobaczenia za 9 miesięcy. (I znów fajoskie) Acha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Sexmisja IP: *.lublin.mm.pl 14.03.03, 22:27 " Bohatera?:?? Prądem???" Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Sexmisja 27.03.03, 10:13 Ja tez cos chce, ja tez...... NAUCZYCIELKA A tu widzicie, budujemy teraz nową tradycję, na włoskiej licencji zresztą. Jak ktoś wrzuci pieniążek, to tutaj wróci. Macie wszyscy pieniążki? Ty masz? Proszę. Proszę. Wszyscy mają? Wszyscy mają pieniążki? I wrzucamy teraz! Trzy, cztery! Pieniążki wrzucamy i wszyscy tutaj wrócimy. O! Widzicie jak ładnie lecą? JANEK A ty dlaczego nie wrzuciłeś? UCZEŃ Bo ja tu więcej nie chcę wrócić. JANEK Głupek! ... Jedno piwo. BARMANKA Co tak marnie, panie Janku? JANEK Wie pani, cholera jeszcze licencja się nie przyjęła! Odpowiedz Link Zgłoś
eor bareizmy 27.03.03, 10:28 "Uwaga, uwaga! Zawiadamia się uprzejmie, że ze względu na wystawę plakatu kolejowego: PODRÓŻ KOLEJĄ SKRACA CZAS, dworzec będzie nieczynny do odwołania. Wszystkim pasażerom życzymy przyjemnej podróży." Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: bareizmy 27.03.03, 10:37 "Ja, to proszę pana mam bardzo dobre połączenie: Wstaję rano, za piętnaście trzecia, latem to już widno. Za piętnaście trzecia jestem ogolony, bo golę się wieczorem. Śniadanie jadam na kolację, tylko wstaję i wychodzę." "No, ubierasz się pan" "Płaszcz, jak pada. Opłaca mi się rozbierać po śniadaniu? Do PKS mam 5 kilometry. O czwartej za piętnaście jest PKS." "I zdążasz pan?" "Nie. Ale i tak mam dobrze, bo jest przepełniony i nie zatrzymuje się. Przystanek idę do mleczarni, to jest godzinka. Potem szybko wiozą mnie do Szymanowa. Mleko, widzi pan, ma najszybszy transport. Inaczej się zsiada. W Szymanowie znoszę bańki i łapię EKD. Na Ochocie w elektryczny do stadionu. A potem to już mam z górki. Bo tak: w 119, przesiadka w 13, przesiadka w 345 i jestem w domu. Znaczy w robocie. I jest za piętnaście siódma. To jeszcze mam kwadrans, to sobie obiad jem w bufecie. To po fajrancie już nie muszę zostawać, żeby jeść, tylko prosto do domu. I góra 22:50 jestem z powrotem. Golę się, jem śniadanie i idę spać." Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 I Rejs... 27.03.03, 10:44 No więc jeśli to jest forma bez treści to nie ma to waloru obiektywności, no więc jest to formalizm. I to jest groźne, ale formalizm jest jeszcze groźny dlatego, że jak nie ma tam treści, to po prostu można tam sobie podkładać różne treści i może nawet takie, które by nam tu nie odpowiadały. Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 Re: A inne polskie komedie to co? 25.04.03, 08:56 -Karany sądownie? -... -Nie karany.No tak. Znajomość języków obcych?Jakiś obcy język zna pan? -Jaki? -Wszystko jedno jaki. Jakiś obcy. -Nie. To nie znam. -Nie znam. A słabo? -Słabo to ten... Yyyy... Jak się nazywa... Yyyy... Francuski. O! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: A inne polskie komedie to co? IP: *.spedpol.com.pl 25.04.03, 09:35 "Co ci powiem to ci powiem, ale ci powiem - JANOSIK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża malpa Re: A inne polskie komedie to co? IP: *.lublin.mm.pl 25.04.03, 11:22 " bojący to on jest, ale łeb to mo!" " Lepiej pić niż wisieć" Janosik Odpowiedz Link Zgłoś
izis_2003 Re: A inne polskie komedie to co? 25.04.03, 16:27 Co tak obywatelu na kamieniu siedzicie jeszce wilka dostaniecie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: A inne polskie komedie to co? 22.06.03, 16:46 W piątki znowu można z uśmiechem na ustach (a właściwie z bolącą od śmiechu przeponą) przeżywać perypetie mieszkańców warszawskiego bloku przy Alternatywy 4. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: A inne polskie komedie to co? IP: *.lublin.mm.pl 22.06.03, 18:01 A wczoraj oglądałam "Dziewczny do wzięcia " :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
izis_2003 Re: A inne polskie komedie to co? 22.06.03, 18:10 Strasznie lubię te wakacyjne powtórki polskich komedii. :) Odpowiedz Link Zgłoś