box12 13.09.06, 20:48 na sptkaniu z aktywem nauczycielskim. Przywitajmy go godnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jazalogowana Re: Giertych jutro w Lublinie 14.09.06, 10:36 Jeżeli ktoś z Was wybiera się na spotkanie, proszę zapytać, czy minister już wie, jak będą wyglądały matury 2007 . Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: Giertych jutro w Lublinie 14.09.06, 10:47 "Lotnik, kryj się!" No i jak są gdziekolwiek jeszcze okiennice - zamykać! Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Giertych w Lublinie, fakt 14.09.06, 17:52 Widziałam, jak rozdawał dziś na deptaku po czerwonej róży dla wszelkich dostępnych pań, zapewneto miało być zamiast obniżek cen szkolnych podręczników... Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Giertych w Lublinie, fakt 14.09.06, 17:54 Napisałem "widziałam", ale róży... niestety... :( nie dostałem! :( Ach!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jazalogowana Re: Giertych w Lublinie, fakt 14.09.06, 18:44 Doćku, chciałbyś róźę od Romka ? Bo ja- nie. Przy okazji bytności w naszym mieście Roman rzucił nowy pomysł - dodatek do emerytur kobiet, ktore wychowały co najmniej dwoje dzieci.O maturach bredził jak potłuczony.Zdaje się, że nie zauważył, że matematyka była planowana na maturze 2009, a nie 2007.Natomiast nadal nie wypowiedział się szczegółowo w kwestii najbliższych wymagań maturalnych.Zdążył jednak zauważyć, że środowisko nauczycielskie go popiera, tylko media robią z niego wilkołaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotnik Re: Giertych jutro w Lublinie IP: *.pronet.lublin.pl 14.09.06, 21:10 janbezziemi napisał: > "Lotnik, kryj się!" No i jak są gdziekolwiek jeszcze okiennice - zamykać! ................................ cały dzień siedziałem w bunkrze Odpowiedz Link Zgłoś