Dodaj do ulubionych

Prywatni przewoznicy winni wypadkowi w MPK

07.10.06, 09:14
To prywatni przewoznicy odpowiadaja za wypadek trolejbusu i autobusu MPK.
Obserwuj wątek
    • Gość: lutzek W aptece... IP: *.crowley.pl 07.10.06, 10:55
      ... znowu zabrakło antydepresantów dla Henusia :)

Szybko wsiadaj w busa i pod stalinowski pałac !!! Tam Twój współczesny Gomułka dzisiaj tyrady wygłasza !!! :)

l.
      • Gość: aron Re: W aptece... IP: *.lublin.enterpol.pl 07.10.06, 11:58
        to tylko cytat
        • bu2m Re: W aptece... 07.10.06, 12:23
          Dlaczego Heniek nie jesteś teraz w Warszawie i nie popierasz nieudolnego rządu
          który ma tak mierne kadry że flag Rosji i Czech nie potrafi odróżnić, tłumaczka
          rosyjskiego nie zna rosyjskiego a prezydent WC Kaczor jest przekonany że Czechy
          i Ukraina są sąsiadami?
          • aron2004 Re: W aptece... 07.10.06, 12:24
            Ja bojkotuję rząd dopóki nie przeprosi Czechów za to że pomylił ich z Rosjanami.
            • bu2m Re: W aptece... 07.10.06, 12:32
              Widocznie mierność jaką reprezentują rządzący jest tobie bliska. Wkońcu są to
              bliscy i podobni tobie ludzie.
              Trzeba popierać ten rząd! Lepper znowu będzie twoim wicepremierem. Jeszcze kilka
              dni temu był warchołem, człowiekiem o mętnej reputacji. Za kilka dni będzie
              mężem stanu!
              • Gość: aron Re: W aptece... IP: *.lublin.enterpol.pl 07.10.06, 16:24
                to jaki rząd wg ciebie miałbym popierać? Lumpenliberalny?
                • Gość: lutzek Re: W aptece... IP: *.crowley.pl 07.10.06, 17:59
                  >Lumpenliberalny?

A możesz mi łaskawie wyjaśnić znaczenie tego słowa? (uprzedzam Twoje pytanie: tak, Hrabia nie rozumie tego słowa mimo, że chodził do szkoły).

lutzek
                  • bu2m Re: W aptece... 07.10.06, 18:08
                    Przecież on też tego nie rozumie. On powtarza tak za swoimi ulubieńcami
                    politycznymi, tak samo jak blondynka która używa słów nie znając ich znaczenia.
                    Heniu to idealny przykład elektoratu do jakiego trafia PiS ze swoimi
                    sztandarowymi hasłami.
                  • aron2004 Re: W aptece... 07.10.06, 20:01
                    Lumpenliberalizm ma miejsce wtedy, gdy ktoś twierdzi że jest liberałem, a
                    jednoczesnie domaga się żeby urzędnicy ustalali ceny biletów. Wypisz wymaluj
                    hrabia von Kruczkowski de Valgodesco.
                    • Gość: l. Re: W aptece... IP: *.crowley.pl 09.10.06, 09:07
                      A za którą encyklopedią cytujesz? "Encyklopedia wsiowego podparczewskiego buraka" czy "Encyklopedia zdewociałego wyznawcy PiS-u?" Bo nie wiem gdzie sprawdzić. Oświeć mnie proszę.

l.
                  • leniak Re: W aptece... 07.10.06, 22:34
                    o ja mogę wytłumaczyć, weż mnie , mnie weż...
                    lumpenliberałowie to UPR po prostu...
          • Gość: sapientia Aaron,kup sobie sapientia. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.06, 16:04
            Po co mają znać barwy flag rosyjskiej i czeskiej,skoro sam prezydent na swój służbowy samochód założył flagę narodową "do góry nogami"
            Jak można się dziwić urzędnikom,skoro sam premier nie zna słów hymnu (i hymenu też)narodowego:melodii również.
            Ciekawe jak oni (bliźniacy) śpiewają pieśni kościelne,kolędy i inne pastporałki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka