aron2004 07.10.06, 09:14 To prywatni przewoznicy odpowiadaja za wypadek trolejbusu i autobusu MPK. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lutzek W aptece... IP: *.crowley.pl 07.10.06, 10:55 ... znowu zabrakło antydepresantów dla Henusia :) Szybko wsiadaj w busa i pod stalinowski pałac !!! Tam Twój współczesny Gomułka dzisiaj tyrady wygłasza !!! :) l. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: W aptece... IP: *.lublin.enterpol.pl 07.10.06, 11:58 to tylko cytat Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: W aptece... 07.10.06, 12:23 Dlaczego Heniek nie jesteś teraz w Warszawie i nie popierasz nieudolnego rządu który ma tak mierne kadry że flag Rosji i Czech nie potrafi odróżnić, tłumaczka rosyjskiego nie zna rosyjskiego a prezydent WC Kaczor jest przekonany że Czechy i Ukraina są sąsiadami? Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: W aptece... 07.10.06, 12:24 Ja bojkotuję rząd dopóki nie przeprosi Czechów za to że pomylił ich z Rosjanami. Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: W aptece... 07.10.06, 12:32 Widocznie mierność jaką reprezentują rządzący jest tobie bliska. Wkońcu są to bliscy i podobni tobie ludzie. Trzeba popierać ten rząd! Lepper znowu będzie twoim wicepremierem. Jeszcze kilka dni temu był warchołem, człowiekiem o mętnej reputacji. Za kilka dni będzie mężem stanu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: W aptece... IP: *.lublin.enterpol.pl 07.10.06, 16:24 to jaki rząd wg ciebie miałbym popierać? Lumpenliberalny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutzek Re: W aptece... IP: *.crowley.pl 07.10.06, 17:59 >Lumpenliberalny? A możesz mi łaskawie wyjaśnić znaczenie tego słowa? (uprzedzam Twoje pytanie: tak, Hrabia nie rozumie tego słowa mimo, że chodził do szkoły). lutzek Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: W aptece... 07.10.06, 18:08 Przecież on też tego nie rozumie. On powtarza tak za swoimi ulubieńcami politycznymi, tak samo jak blondynka która używa słów nie znając ich znaczenia. Heniu to idealny przykład elektoratu do jakiego trafia PiS ze swoimi sztandarowymi hasłami. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: W aptece... 07.10.06, 20:01 Lumpenliberalizm ma miejsce wtedy, gdy ktoś twierdzi że jest liberałem, a jednoczesnie domaga się żeby urzędnicy ustalali ceny biletów. Wypisz wymaluj hrabia von Kruczkowski de Valgodesco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l. Re: W aptece... IP: *.crowley.pl 09.10.06, 09:07 A za którą encyklopedią cytujesz? "Encyklopedia wsiowego podparczewskiego buraka" czy "Encyklopedia zdewociałego wyznawcy PiS-u?" Bo nie wiem gdzie sprawdzić. Oświeć mnie proszę. l. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: W aptece... 07.10.06, 22:34 o ja mogę wytłumaczyć, weż mnie , mnie weż... lumpenliberałowie to UPR po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sapientia Aaron,kup sobie sapientia. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.06, 16:04 Po co mają znać barwy flag rosyjskiej i czeskiej,skoro sam prezydent na swój służbowy samochód założył flagę narodową "do góry nogami" Jak można się dziwić urzędnikom,skoro sam premier nie zna słów hymnu (i hymenu też)narodowego:melodii również. Ciekawe jak oni (bliźniacy) śpiewają pieśni kościelne,kolędy i inne pastporałki. Odpowiedz Link Zgłoś