Gość: go Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.10, 15:42 Przestrzegam przed gabinetem doktora Macieja Wdowiaka ul Szmaragdowa 24. Ceny bardzo wysokie tak jak wyniosłość doktora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.nette.pl 14.12.10, 00:08 Witam, Mogę z całą odpowiedzialnością polecić Alladent. Ale najpierw, krótko - mam traume - dentysta wróg najgorszy!!! Dentysta kojarzy mi się z Panią (babskiem) dentystką z podstawówki. Pamiętam jak dziś, kiedy wkładała mi paluchy śmierdzące papierochami przy przeglądzie. To zaowocowało tym, że wybranie się do dentysty było wyprawą na "Mount Everest" - zawsze zwlekałem przygotowując się psychicznie. Przez to popsułem sobie dosyć mocno zębiska... Dziś tafiłem do gabinetu, który poleciła mi znajoma... Kosmos:) takie było moje pierwsze wrażenie... począwszy od kamery, gdzie Pani Monika zrobiła mi zdjęcia zębów i wytłumaczyła mi co się będzie działo i dla czego, aż po... oglądanie filmu, bowiem w znieczuleniu, podczas doprowadzania moich kłów do porządku, miałem okazję obejżeć jeszcze dobry film... byłem w szoku jak mi to zaproponowano... ktoś może powiedzieć, że to normalne w dzisiejszych czasach, ale dla mnie to coś... nie ukrywam nowego i przyznam przyjemnego bo niedość, że nic nie czułem to jeszcze pooglądałem. To się rozpisałem... no ale po tylu latach awersji w końcu trafiłem do miejsca gdzie mogę śmiało powiedzieć, że "było miło" choć to dziwnie brzmi w takim miejscu jak gabinet dentystyczny. Cóż to tyle wieczornych wypocin... poprostu polecam jako zadowolony pacjent:))) miłego....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczona Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.13, 10:52 A JA ZDECYDOWANIE PRZESTRZEGAM PRZED TYM GABINETEM! Ceny z kosmosu, jakość przerażająca i chamska obsługa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika84 Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.play-internet.pl 21.07.17, 22:52 Ceny chyba rzeczywiście najwyższe w Lublinie. Pani doktor chyba cały czas myśli i mówi o pieniądzach, również w trakcie borowania, co trochę razi. Natomiast z chamską obsługą się tam nigdy nie spotkałam. Co do fachowości to w moim przypadku ciężko coś bardzo złego powiedzieć, a byłam tam kilka razy. Może trochę źle dobrany kolor wypełnienia ale w tylnych zębach da się przeżyć. Leczenie odbywa się na leżąco co dla pacjenta jest niezbyt wygodne ze względu na wodę lecącą do gardła ale jeśli to ma w czymś pomóc dentystce to można jakoś znieść. Na razie zrezygnowałam z dalszych wizyt i testuję inne lubelskie gabinety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocki Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.xdsl.centertel.pl 15.12.10, 10:42 na Popiełuszki 28D "ULANECKA-DENT" - szczególnie polecam tym, którzy odwiedzili juz paru dentystów i nadal mają problemy !. Dr. Urszula Ulanecka ma specjalizację z periodontologii ( choroby przyzębia) i bardzo się cieszę, że znajomy polecił mi ten gabinet. Cierpiałem od paru lat z powodu bólu, który pojawiał się i ustępował. Leczyłem się juz w 3 klinikach i lekarze nie widzieli problemu. Nikt nie poinformował mnie również, że są stomatolodzy specjaliści którzy leczą także dziąsła. Dopiero dr. Ulanecka znalazła u mnie ziarninę, która była zarośnięta dziąsłem i była przyczyną choroby.Po zabiegu oczyszczenia dziąsła wszystkie dolegliwości ustąpiły !. Od tej pory ja i moja rodzina leczymy zęby w tym gabinecie. Wyposażenie gabinetu wygląda jak nowe - jest czysto i przyjemnie.Szczerze polecam panią dr. Ulanecką ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liza Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.11, 18:31 jestem częstą bywalczynią gabinetów stomatologicznych. Szerokim łukiem mijajcie express dent nie pomogą a zaszkodzą i jeszcze kase wyrwą. Hipoteczna jeszcze gorsza, Na Kalinie jest gabinet, wchodzi się jak do sklepu, a w środku horror z okresu wczesnego Gierka ale polecam bez kasy klinike stomatologii gdzie zrobią wszystko żeby nie bolało, żeby plomba nie wypadła, zagadają i nie trzeba sieę martwić, że przykleimy sie do fotela.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mycha Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.ar.akademiki.lublin.pl 17.01.11, 23:27 Witam, był ktoś może w gabinecie W&L dent na leszczyńskiego? Poszukuję jak wszyscy dobrego i w miarę niedrogiego fachowca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjent Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.nplay.net.pl 18.01.11, 20:23 Na Leszczyńskiego nie byłam, ale dobrego fachowca znalazłam na Kiepury 5a. Jest rozsądnie cenowo i pani Bożyk jest dobrym fachowcem. Niestety Klinika Stomatologii nie dostała kontraktu i już tam zębów nie można bezpłatnie leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.ibd.gtsenergis.pl 24.01.11, 09:51 POlecam Gabinet Galeria na Jana Sawy obok Biedronki- dr. Krakowiak. Gabinet super wyposażony. Najlepiej iśc do Krakowiaka- ale do niego kolejka nawet 2 m-ce. Specjalizuje się w trudnych przypadkach. Mój syn wybił sobie w 2005 r. zęby na rowerze. Na pedodoncji zrobili mu kanał w jednej jedynce, reszty nie chcieli. Ale zrobili to żle i Krakowiak czyścił kanał ultradźwiękami i odbudował tą jedynkę. Na drugą jedynkę syn musiał czekać aż dorośnie, tzn aż kości przestaną rosnąć w wieku ok. 19 lat- teraz jest po inplancie (niestety za pierwszym razem się nie przyjął). Minus u Krakowiaka to ceny- jest tam dość drogo. Ale zauważyłam że lekarze z kliniki stomatologicznej tam przychodzą, więc myślę że chyba jest ok. PS. Chyba nie ma umowy z NFZ bo za wszystko się płaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m-ka Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.12, 14:08 Także polecam, dr Krakowiak to jeden z najlepszych stomatologów w Lublinie. Teraz "geograficznie bliżej" mam inny dobry gabinet i tam się leczę, ale "Galeria" jest naprawdę na najwyższym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopas Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.12, 22:02 płaci sie i to słono. poza tym Pan Doktor nie wydał mi się jakoś szczególnie miły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.ip.oxynet.pl 08.07.14, 19:14 A ja wlasnie chcialam sie wypowiedziec na temat leczenia pani Ulaneckiej. Moj mąz leczyl u niej poczatki parodontozy i fakt pani Ulanecka byla dobra ale w liczeniu pieniedzy!!!! Kiedy pojechal na wizyte do prywatnej kliniki w Rzeszowie okazalo sie ze po leczeniu u pani Ulaneckiej czeka go kiretaz otwarty oraz usuniecie dwoch zebow. Ja rowniez mialam leczonego zeba u pani Ulaneckiej za ktorego policzyla mi 250zl a pozniej musialam isc do poprawki do innego stomatologa. Takze szczerze nie polecam leczenia jakiegokolwiek u pani Urszuli Ulaneckiej jezeli nie chcecie stracic duzych pieniedzy a pozniej i tak wylądować u innego stomatologa z fatalna diagnoza!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaitata Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.enterpol.pl 24.01.11, 11:04 Gorąco polecam doktora Rowińskiego, przyjmuje na Kaczeńcowej 3 na Czubach, rwałam u niego ósemkę. Sprawnie, fachowo, cały czas mnie uspokajał, ponieważ już na samym wejściu powiedziałam, że jestem panikara i się boję. Takich dentystów powinno być zdecydowanie więcej. Doktor Rowiński to specjalista w każdym calu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażka Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.nette.pl 24.01.11, 21:47 W rzeczy samej dr Rowiński to b.dobry chirurg.Jak ze stomatologia zachowawczą, nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.nplay.net.pl 15.04.11, 23:11 Potwierdzam kunszt dr Rowińskiego- jestem już po ekstrakcji 2 ósemek i żyję !- zero traumy, a wręcz zdziwienie (po tym co słyszy się od innych), że tak sprytnie można usunąc taki trudny ząb . Na ekstrakcje tylko do niego !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: tuklo dr. Rowinski ul. Kaczencowa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.06.14, 12:01 potwierdzam , specjalista w 100 %, u mnie wyrywal 8 z zapaleniem miazgi, 15 min i po bolu, policzek nie byl nawet za bardzo spuchniety. Po 3 dniach wszystko wrocilo do normy. mialam tylko zalozone szwy bo mam bardzo rzadka krzepliwosc krwi. Ale ogolnie super lekarz. Balam sie potwornie pojsc na wyrywanie osemki, ale pan Doktor juz w pierwszych slowach rozmowy potrafi uspokoic swoja aura, jednym slowem super lekarz !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.lublin.mm.pl 23.05.11, 22:36 dr Marlenę Wojtak zdecydowanie odradzam, może i jest delikatna, miła, ale mi zęba tak zaleczyła że u chirurga wylądowałam. Polecam dr Figiel Anastazje. Przyjmuje na KULU;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogusia30 Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.11, 12:33 Ul.Tarasowa - Radent ; opieka stomatologiczna na najwyzszym poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelewel Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 15:59 a ktos wie moze jakie sa ceny w alladencie w lublinie???za wizyte,wypelnienie sredniej wielkosci??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.14, 15:17 Witam. Wiecie może jak jest w impladencie na Kunickiego? Jaki się trzymają implanty no i ile kosztują, dodatkowo muszę wyleczyć zęby. Słyszałem właśnie o impladencie na Kunickiego ze ponoć warto tam pójść. A wy co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
supermysia Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 21.02.11, 14:15 A jakie jest Wasze zdanie na temat ALDENT-u przy ul.Willowej 1 w Lublinie? Warto skorzystać z lecznia u nich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.11, 12:48 ja mam zaufanie do Luxmedu. mam tam swojego lekarza od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolony. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anon Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: 193.109.123.* 06.04.11, 12:26 dobry stomatolog lublin www.juniordent.com.pl lub www.juniordent.neostrada.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MałaMi Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.05.11, 15:57 Wszystkim bojącym się dentysty polecam trafić na fotel pani Donaty Cieślikiewicz (gabinet prywatny przy ul.Głowackiego). Miła dentystka, uspokaja pacjenta jeśli trzeba, ale przede wszystkim dobrze leczy ząbki. Ale nie zajmuje się wyrywaniem. Usuwanie kamienia nazębnego w ramach NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
atina111 Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 11.01.13, 12:57 Eskulap na Turkusowej jakie są Wasze opinie o tej przychodni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.13, 11:03 Dobry stomatolog to taki który przestrzega minimum sanitarne,chodziłam do czasu jak przy kolejnej wizycie bez asystentki w rekawiczkach odbierala telefon a za chwilę grzebala w moich zębach.Zero higieny,nie korzystam i nie polecam.Jedyny plus to nie zaprzeczę jest bardzo mila,ale dla mnie są ważniejsze inne prioritety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halina Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.13, 11:04 chodzi o gabinet na Głowackiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Dr Kapuścińska - Kuzmicz IP: *.9-3.cable.virginmedia.com 23.09.13, 23:37 PILNE!! Czy ktos wie jaki jest aktualny nr telefonu, i czy pani dr dalej przyjmuje na Jana-Sawy? 2 numery ktore mialam albo nie dzialaja, albo nikt nie odbiera??? Z gory dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
lmsp Zana Dent- tragedia! Nie polecam!!!!!!!!! 04.06.11, 11:27 Zana Dent - tragedia! Siadasz na fotelu, jeszcze nie zdążysz powiedzieć o który ząb chodzi, a ona już Ci wiertło wkłada do buzi. Nie polecam!!!!!!!!! Okropna baba, podejście do pacjenta zerowe, idą na ilość a nie na jakość i tylko szybciej, szybciej!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Zana Dent- tragedia! Nie polecam!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.12, 22:51 Muszę przychylić się do tego starego wpisu,ZANA-DENT to koszmar. Brudno, śmierdzi, jeśli chodzi o leczenie to i na zabitej wsi nikt nie pozwolił by sobie na takie popisy. Jak takie babsko dostaje kontrakt NFZ gdzie tu sprawiedliwość!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Zana Dent- tragedia! Nie polecam!!!!!!!!! IP: *.lublin.mm.pl 11.09.12, 09:23 tragedia!!! najpierw poszłam ze zwykłą próchnicą, zrobiła jednego zęba a następnego oddała córce, po ok 2 mieś. ząb mnie tak zarzynał ,że myślałam ,że zwariuję, poszłam i okazało się ,że kanałowy będzie ( źle założona była wcześniej plomba)ale nie wie który więc zrobiła 2 zęby za które zapłaciłam 600zł i to niby po zniżce w ramach partactwa wcześniejszej roboty, po 2 latach jeden ząbek mi się złamał i muszę mieć robioną koronę , ale to już nie u niej bo całkiem stracę zęba!!! Najgorsze jest to ,że znów muszę wydać kasę i to 800zł!!! Szarlatanka i tyle, jej córka z resztą też!!! pracują razem i razem wykańczają zęby pacjentów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cj Re: Zana Dent- tragedia! Nie polecam!!!!!!!!! IP: *.nplay.net.pl 20.11.12, 19:56 Zana-Dent - byłem na zwykłym scalingu na fundusz. Zostałem potraktowany jak mięso do obróbki. Ociekałem krwią i zostałem niemal wywalony z fotela, a nasłuchałem się przy tym, co niemiara. NIGDY więcej chamstwo straszliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capricorn2 Re: Zana Dent- tragedia! Nie polecam!!!!!!!!! IP: *.lublin.mm.pl 26.06.13, 16:43 masakra!!! ponieważ jestem w ciąży wybrałam gabinet który ma podpisaną umowe z NFZ, aby zrobić ząbki za darmo. Okropna baba po zajrzeniu mi w zęby stwierdziła, że może zrobić tylko scalling, nawet nie zdążyłam odpowiedzieć a już mi jeżdziła po zębach i dziąsłach drutem tak że mnie krew zalała, po czym zdziwiona stwierdziła że pewnie mam zapalenie dziąseł! wszystko trwało może 1,5 min. Ledwo wyszłam z tego gabinetu o własnych siłach. Po mnie był mój mąż - rozwierciła mu dwa zęby, po czym jeden zatruła (okazało sie że tylko pół zęba) po czym zalepiła i kazała wrócić za tydzień. W poczekalni czekało 5 osób chyba na jedną godzinę - nie wróciliśmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Zana Dent- tragedia! Nie polecam!!!!!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.13, 12:03 zgadzam sie dzisiaj bylam na scalingu, porażka szybko szybko pocharatane usta. ostatni raz tam byłam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MadaM Re: Zana Dent- tragedia! Nie polecam!!!!!!!!! IP: *.net.media.pl 04.02.15, 21:43 Moja noga już tam nie stanie!!! Brzydki zapach w gabinecie powodował uczucie obrzydzenia. Narzędziami Pani pokaleczyła mi usta. Susząc wypełnienie oparła sobie aparat o moje dziąsło, tak, że bolało bardziej niż borowanie, a na koniec skaleczyła mi język. Wyszłam jak od rzeźnika. Na pewno już tam nie wrócę i nie polecam takich praktyk. Zero szacunku dla pacjenta. Dwa zęby zrobione byle jak, a w ostatnim wypełnienie wypadło po trzech dniach, poszłam Pani założyła nowe, ale nie dawała gwarancji że nie wypadnie i ... wypadło na drugi dzień, więc znowu poszłam, kolejna poprawka. Straciłam mnóstwo czasu i pieniędzy na ciągłe dojazdy na J Sawy i nie wiem czy da się tego zęba jeszcze jakoś poprawić. Dentystka-sadystka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noddam Re: Zana Dent- tragedia! Nie polecam!!!!!!!!! IP: 212.182.59.* 29.12.15, 12:45 A mi się tam akurat podoba. Jak mam potrzebę to właśnie tam. Lubię, że Pani doktor traktuje mnie normalnie, po ludzku a jak u większości lekarzy - grzecznie, profesjonalnie ale i oschle, jak maszyna. Pani doktor jest bardzo miła tylko trzeba rozumieć jej humor i trzeba widzieć, że to humor a nie obraza. Poza tym jestem generalnie zadowolony z jej pracy, plomba co prawda mi wypadła ale po 2 latach i tylko dlatego, że żułem gumę - a jak wiadomo nie powinno się tego robić. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko_easy Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 20.06.11, 15:29 Polecam dr Antoniak która pracuje w Luxmedzie, bardzo dokładna i delikatna. Ma dzięki temu sporą liczbe pacjentów, chodzimy z całą rodziną do niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.nette.pl 13.07.11, 14:58 polecam dr Annę Ziemińską z Medyka. Leczy się u niej cała moja rodzina, profesjonalna,delikatna,uprzejma,dobry fachowiec tak w skrócie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnich Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? NIE IP: *.dynamic.mm.pl 13.07.11, 22:56 Raz byłem w Multimedzie. Może i atmosfera rodzinna ale dla stałych bywalców. Na starcie - przeswietlenie 20złociszy.Później Pani dr 15 min tłumaczyla mi o tym, że koniecznie trzeba ratować, leczyc po czym po 10min borowania ( na zasadzie:czy juz nerw? - jeszcze nie - to borujemy dalej) diagnoza - tylko rwanie. Tu Paniom poszło sprawniej aczkolwiek po 15 minutach na ulicy wylem doslownie z bólu - znieczulenie było "delikatne". Przy wyjściu rachuneczek: wszystko ładnie policzone chyba ze 180zł a ja sobie wyjac pobiegłem po garść prochów od bólu. EkspresDent - bardzo fajnie, szeroki zakres na reklamach - tylko nie lubia problemów. Byle cos to odeslą. Kiku dentystów przeżyłem. I panią z podstawówki co tylko by rwała i ...teraz. Dziwnie mile wspominam stomatologa z innego miasta 15 lat temu co - bywało czekało się po 2 godziny mimo umówienia - ale na pacjenta przeznaczał minimum 30min. Dziś jak na fotelu spedzisz 15 minut to znaczy, że jestes problematycznym pacjentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? NIE IP: *.rev.zagiel.com.pl 25.07.11, 15:22 ja szczerez polecam Pania Anne Giske z LUXMEDU, nikt mi w zyciu tak zeba nie wyrzezbil. Dla mnie to extra sprawa gdy po leczeniu mam naturalne bruzdy, dołki i górki w zebie zrobione przez Pania doktor. Inni lekarze plombe po prostu jakoś tak rozcierają ona kształtuje ja tak ze potem trudno sie poznac ze to leczony ząb co dla mnie ma duze znaczenie. Leczenie rowniez na najwyzszym poziomie, jednak leczyc wiele osob potrafi...natomiast ja pierwszy raz spotkalam sie z tak perfekcyjnym wykanczanie wizualnym zebów a ze drogo to inna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? NIE IP: *.play-internet.pl 11.10.11, 01:31 Znam dobrego technika dentystycznego w Lublinie który ładnie i fachowo wykonuje porcelane od lat. Bardzo ładnie mu to wychodzi, efekt ostateczny jest naprawde niezwykły. Człowiek pracuś taki z zamiłowania. Jeżdzi ciągle na jakieś kursy zagraniczne z tej porcelany. Połowe mojej rodziny mi zrobił juz (dla mnie promocyjnie) przez swojego lakarza. On ma pracownie na ul. Zwiazkowej, nie pamietam numeru lokalu, ale ma swoja strone www.labdent.webde.pl wrazie czego nr chyba moge podac 600 388 862 Ze spokojem na sercu moge polecić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? NIE IP: *.play-internet.pl 14.10.12, 03:04 Sprawdziłam dziekuje ten chłopak ma zdolnosci polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiraria Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.ip.netia.com.pl 29.09.11, 13:26 a co sądzicie o Aldent? widziałam dziś ofertę na Grouponie i się zastanawiam.. www.groupon.pl/oferty/lublin/aldent-lublin/995275 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacent Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.12, 21:07 polecam Multimed na Fabrycznej w Lublinie fachowo kompleksowa mila obsługa profejonalnie nie zdzieraja kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.nplay.net.pl 07.08.14, 15:59 gołym okiem widać, że to autoreklama. Przecież w tym Multimedzie pracuje wiele dentystów i na pewno są lepsi i gorsi, tacy do których jest długa kolejka i tacy do której kolejki nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WM Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.12, 18:40 Pan dr Marzec w lublinie na Urzędowskiej Numeru nie pamiętam Wojtunio Odpowiedz Link Zgłoś
henryann Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 17.02.12, 16:42 A co sadzicie o Orkis na Obywatelskiej? Kolezanka chwaliła, ale nie wiem jak tam wyglądają ceny plomb itd. a może ktoś wiem, jak w Luxmedzie wahają się ceny plomb światłoutwardzalnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopas Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.12, 22:10 nie wiem jak ceny w orkisie, ale przyjmuje tam prof. Wysokińska-Miszczuk. Szefowa Katedry Periodontologii a to jest jakiegos rodzaju reklama sama w sobie. Przyjmuje tam jeszcze mlody Doktor... nie pamietam niestety nazwiska, ale wiem, ze jes chirurgiem stomatologicznym, o ktorym tez duzo dobrego slyszalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.12, 19:01 moim zdaniem dobry stomatolog jest przy ul. Obywatelskiej 10 obok poczty. Nie polecam z całego serca lek. R. Kukuła na gabinet przy ul. Glinianej 46. Po zrekonstruowaniu mi jedynki wyglądałam gorzej niż bez zęba. Na całe szczęście poprawiła mi tylko jak mogła dr. Łukasik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek impladent IP: *.net.zeork.com.pl 03.04.12, 22:36 korony trzymają mi się kilka lat( ok 7 ) zamierzam sobie tam wstawić implant , starają sie raczej ratować zęby niż wyrywać , punktualnie to fakt, ceny spore, przestronnie i umawianie na konkretną godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m-ka Re: impladent IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.12, 13:37 Też bardzo polecam za całokształt - specjaliści, sprzęt i warunki leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m-ka Re: impladent IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.12, 13:58 Konkretnie - leczę się u dr Ptasiewicz. Bardzo sympatyczna osoba i świetna specjalistka. Odpowiedz Link Zgłoś
akb3 Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 26.04.12, 20:46 Napewno należy omijać i to z daleka gabinet LUX-DENT Ul.Głęboka 10/42 dr.Krystyna Niedzielska-Pietraszek, miła jak przyjdziesz pierwszy raz i wie, że z tego będzie kasa, zagada na śmierć, już dwie plomby mi wypadły a jak poszlam z reklamacją to zostałam beszczelnie wyrzucona za drzwi, pani doktor to bardzo chamska osoba jeśli się okaże, że twój przypadek wymaga poprawki, mój niestety okazał się zbyt trudny jak na mozliwości tej dentystki OMIJAĆ Z DALEKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annaMaria Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.nplay.net.pl 08.05.12, 23:30 A co sądzicie o dr Jolancie Putowskiej ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.12, 12:01 nie- ulanecka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.dynamic.chello.pl 21.05.12, 17:01 Ja polecam dr Monikę Sawicką, gabinet FORDENT. jest bardzo dokładna.. i ważne jest dla niej dobro pacjenta a nie kasa!! polecam!!! Lublin, Krasińskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
sevenup1111 Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 03.07.12, 14:05 Witam, czy ktoś zna gabinet PRIMA DENT na Ułanów7 w Lublinie. Musze zrobić leczenie kanałowe zęba. A może znacie dobry gabinet specjalizujący się w leczeniu kanałowym. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: 91.231.118.* 04.07.12, 20:49 witam, polecam gabinet na ul.Glinianej w Lublinie- Stomatologia Rodzinna. Leczyłam trudny ząb kanałowo u doktora Michała (miałam złamane narzędzie w kanale). Wyszło super -nic nie bolało, ząb wyleczony. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g.... Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.cafe-net.pl 07.03.13, 13:54 czy ktoś robił licówki w prima dent lublin.prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.ennet.pl 15.07.12, 22:31 świetnie leczy kanałowo (dokładnie, jeśli trzeba to wizyt może być wiele) pani stomatolog Joanna Basiak (bodajże) - Pastucha z gabinetu na ul. Kunickiego (w Domu Kultury Kolejarza). Przyjmowała też na ul. Topolowej. Czasem niezbyt przyjemna w obejściu, ale bardzo skuteczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inris Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.13, 19:17 W DENTALu moze i drogo ale przynajmniej robia to porządnie i atmosfera mila!!! z reszta co tak narzekamy- w warszawie ludzie placa majatek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anas Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.neospot.pl 18.11.12, 12:50 A ja zdecydowanie polecam. Niedawno miałam wszczepiany implant. Doktor majstersztyk. A jeśli chodzi o ceny to moim zdaniem porównywalne jak w większości lubelskich klinik. Cena, którą miałam podaną jakiś rok wcześniej ( leczenie ortodontyczne, więc musiała czekać, aż będzie miejsce na implant), utrzymano do dnia wykonania zabiegu, także nie wygląda mi to na naciąganie. Podsumowując, najważniejsze, że doktor jest specjalistą w swojej dziedzinie, nie zauważyłam również jakiejkolwiek próby naciągnięcia na koszty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.02.13, 22:36 Omijajcie Orto Dent na Kalinie- drodzy i pierwsi w fuszerce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M ReDobry stomatolog Radej Arkadiusz IP: *.lublin.hypnet.pl 08.03.13, 08:44 PolecamRadej Arkadiusz swietny fachwiec Konkretny zna sie na rzeczy Polecam Przyjmuje na dozynkowej ma strone internetowa www.radens.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g.... Re: ReDobry stomatolog Radej Arkadiusz IP: *.cafe-net.pl 08.03.13, 09:00 czy robi licówki porcelanowe chodzi o to ,że mam do robienia cały przód do czwórki do czwórki zależy mi , żeby wyglądały ząbki jak naturalne Odpowiedz Link Zgłoś
michal.inaaaa Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 04.04.13, 08:44 Polecam doktor Kiernicką!!! Bezboleśnie wyleczyła mi dolną jedynkę, z którą łaziłam od lekarza do lekarza. A siostra chodzi w New-Dent do ortodonty, nazwiska niestety już nie pamiętam, ale też jest zadowolona. My chodzimy na Chopina, ale jest też gdzieś drugi gabinet, lekarze chyba przyjmują ci sami i tu, i tu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Też nie polecam Aldent-u IP: *.play-internet.pl 27.07.13, 23:06 Zaliczyłam 3 wizyty bo mam do nich blisko ale też odniosłam wrażenie, że podliczając cenę "jadą po bandzie". Dodatkowo zęba pod plombę robiono mi tak szybko jakby chodziło o rekord Guinnesa w szybkości więc nie wiem jak długo ta plomba pożyje. Trzecia wizyta miała być na Fundusz bo dowiedziałam się od koleżanki że raz w roku mogę zdjąć kamień. A pani doktor i owszem potwierdziła że za 50 zł tak można ale mam stan zapalny dziąseł i dla mnie skuteczna usługa to taka za 200zł - no cóż to była ostatnia forsa jaką tam zostawiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
dagadaga3 [...] 22.10.15, 13:41 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
empi netykieta 22.10.15, 18:37 Proszę nie mnożyć pochwał w tym oraz innych wątkach :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś