Dodaj do ulubionych

Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy

• Gość: sunshine Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 08.01.14, 14:37
      Stary wątek, ale może komuś się przyda: bardzo polecam p. Monikę Sapułę, która przyjmuje w Ortomixie na Choinach. Przesympatyczna, delikatna i naprawdę świetnie leczy ząbki! Polecam zwłaszcza osobom, które boją się wizyt u dentysty. Jeszcze kilka lat temu ja sama bałam się tak panicznie, że na samą myśl o wizycie robiło mi się niedobrze ze strachu. W tamtym okresie pani Monika leczyła z użyciem gazu rozweselającego- gaz również polecam, niestety Ortomix nie ma go już w ofercie. Po 2 wizytach "na gazie" i kilku kolejnych bez gazu nie tylko minął mi strach, ale zaczęłam chodzić do dentysty wręcz z przyjemnością, co mnie samą zadziwiło. Pani Monika odniosła się z wielkim zrozumieniem do moich lęków, podczas każdej wizyty bardzo uważała, żeby nic mnie nie zabolało i żeby nie wrócił mój paniczny strach. Leczyłam u niej zęby 7 lat temu i do tej pory nie wypadło ani nie zniszczyło mi się ŻADNE wypełnienie (a zęby mam słabe, więc było ich sporo...). Mimo, że teraz mieszkam ponad 100 km od Lublina nadal leczę zęby tylko u niej. Polecam!
      • Gość: DorotaSmolinska [...] IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.16, 14:01
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: katrina Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.dynamic.chello.pl 21.05.16, 19:05
        Zobaczcie sobie na Willową do Aldent, to bardzo nowoczesny gabinet, także leczenie jest bezbolesne. Nawet znieczulenie podawane jest bez użycia igły. Nie ma problemu z terminami, ja jestem zadowolona i ich polecam.
        • Gość: Ewa Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.dynamic.chello.pl 21.05.16, 20:32
          Dziękuję nie skorzystamy. Spam!
    • Gość: Eevee . IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.14, 19:45
      Ja od kilku lat chodzę na ul.Strażacką. Mimo wieku bardzo boję się dentysty, jednak Pan Doktor ma ogromną cierpliwość :) Niestety nie pamiętam nazwiska... W publicznej rodzinnej przychodni ma prywatny gabinet. Robiłam u niego 2 kanałowe i uważam, że jest okey :)
    • jacek2929292 Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 16.03.14, 17:28
      makarenaaaa napisała:

> W Lublinie chodze do dr Kukuły, bo ma przystępne ceny i juz spore doświadczenie
      > w swoim zawodzie. Co praqwda bałam sie kanałowego leczenia, ale przy obecnych
      > metodach stomatologicznych można zapomniec o bólu. Znieczulenie działa stuproce
      > ntowo i niwe trzeba sie spinać, zabieg jest bezbolesny.

Kukuła Ryszard? on tylko prywatnie czy na nfz też przyjmuje?
      • fioletowa9194 Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 26.03.14, 09:38
        Kukuła Ryszard? on tylko prywatnie czy na nfz też przyjmuje?

chyba prywatnie, ale najlepiej spytaj samego Kukuły
    • Gość: Ludmiła31 Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.14, 17:26
      STOMAT - zobacz i poczytaj opinie, polecam. Nowy, zadbany i z bardzo dobrym sprzętem. Jest anestezjolog dostępny w godzinach otwarcia placówki.
    • Gość: Edward Tracz Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.play-internet.pl 16.04.14, 22:55
      Uważaj buraku co piszesz.
    • Gość: Edward Tracz Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.play-internet.pl 16.04.14, 23:02
      Uważaj buraku co piszesz.Nie nazywaj nikogo złodziejem i nikomu nie zazdrość.Jeśli zapłaciłeś drożej za usłgę i jesteś wkurzony to znaczy, że nie stać cię na ten gabinet.Następnym razem szukaj gabinetu na NFZ i będziesz wtedy szczęśliwy.
    • Gość: Marek Linkiewicz [...] IP: *.play-internet.pl 16.04.14, 23:11
      • empi netykieta 08.05.14, 18:00
        W tym samym wątku pisz pod jednym nickiem.
        pzdr.
    • Gość: JM Opalińska ze Smile Nie polecam!!! IP: *.warszawa.mm.pl 08.05.14, 13:54
      Jeśli natomiast ktoś chce być bardzo nie miło, protekcjonalnie i zimno potraktowany.
      To proszę wybrać Pania Opalińska w Smilu, gwarantowany stosunek pozbawiony ludzkiego serca i współczucia
      • michal_p811 To Smaile - odpada? 04.06.14, 20:11
        Witam!

Ja chodziłem do dentystki w AL -Denie na ul. Szwajcarskiej 15 - nawet nieźle leczyła. Przyjmowała tam jeszcze do niedawna taka brunetka ale nie znam z imienia i nazwiska pani doktor. Przeniosła się chyba na swoja działalność gdzieś w Lublinie ale nie wiem gdzie - jeśli ktoś ma jakieś info to będę wdzięczny.

Chcę zrobić rekonstrukcję zęba ale tak porządnie - wiec kogo polecacie??? Narodowy Fundusz Złodziei - nic nie refunduje - przepraszam no może przyznaje premie nielicznym :)

Zamiast niej jest młody pan doktor ale mało doświadczony - więc nie polecam!!!
        • Gość: Anna Re: To Smaile - odpada? IP: 87.246.214.* 05.06.14, 18:24
          Na wysokim poziomie estetycznym prace wykonuje gabinet Prestige, ul. Altanowa. Rekonstruowano mi tam zęby, a gdzie się nie dało zakładałam koronki. Nie jest to najtańszy gabinet, ale odżałowałam, bo to zęby w części przedniej.
          • Gość: Lizza new-dent nowowiejskiego? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.06.14, 16:21
            Był ktoś w New-Dencie na Nowowiejskiego? Sporo pozytywnych opinii słyszałam, czy ktoś leczył u nich kanałowo zęby? Jak z cenami? Będę wdzięczna za opinie, thx!
            • Gość: Gość Re: new-dent nowowiejskiego? IP: *.nplay.net.pl 06.06.14, 20:29
              tiny.pl/q8grl
              • Gość: Sansa Re: new-dent nowowiejskiego? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.06.14, 12:58
                New dent jest OK., P. Kiernicki to mój lekarz – stomatolog już od ładnych paru lat. Bardoz cierpliwy, precyzyjny,a przy tym cen yw gabinecie nie są wzięte z sufitu.
                • Gość: ako Re: new-dent nowowiejskiego? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.06.14, 15:30
                  Są w porządku. Też znam gabinet na Nowowiejskiego i złego słowa nie powiem. Prawdopodobnie na jesieni będę robić u nich implant.
                  • Gość: Mado Re: new-dent nowowiejskiego? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.06.14, 15:39
                    Potwierdzam, dobry gabinet. Cenowo też nie są jacys zaporowi.
                    • dociek Zdrowe zęby - Radziwiłłowska 1 07.07.14, 09:17
                      Nowy gabinet "Zdrowe zęby" (Radziwiłłowska 1), ale doświadczony, solidny i rzetelny stomatolog, dr Maria Kuźmińska. Nie wciska ciemnoty i nie bierze się za stomatologiczną partaninę.
                    • Gość: Lizza Re: new-dent nowowiejskiego? IP: 5.174.77.* 15.07.14, 14:18
                      Dzięki, jestem po 2 wizytach u Kiernickiego. Bardzo fajny dentysta i dobry gabinet!
                      • Gość: Patryk Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.14, 15:32
                        Witam.
                        Wiecie może jak jest w impladencie na Kunickiego? Jaki się trzymają implanty no i ile kosztują, dodatkowo muszę wyleczyć zęby. Słyszałem właśnie o impladencie na Kunickiego ze ponoć warto tam pójść. A wy co sądzicie?
      • Gość: Ziuta Re: Opalińska ze Smile Nie polecam!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.07.14, 13:56
        I właśnie dlatego chodze do new-dentu i tylko tam. I nei narzekam na stosunek lekarza do pacjenta.
        • Gość: Paras Re: Opalińska ze Smile Nie polecam!!! IP: *.net-serwis.pl 04.09.14, 14:44
          Też uważam, że new-dent to jedna z lepszych teog typu placówek. A na pewnym konowale, nazwisko litościwie pomine, z konkurencji nieźle sie zawiodlem. W new-dencie odratowali mi ten ząb.
        • Gość: Ila Re: Opalińska ze Smile Nie polecam!!! IP: *.dynamic.mm.pl 18.03.15, 12:35
          New dent. może juz wystarczy tej autoreklamy?????
    • oregano1 Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 30.04.15, 15:07
      Polecam p. M Rusinek ,gabinet MDent przy ul. Wileńskiej 21 - wspaniała kobieta , jedyna ,która zdecydowała mi się pomóc. Mam chorobę nowotworowa i p.Monika zdecydowała po okazaniu przeze mnie wyników krzepliwości krwi i morfologii o usunięciu bolącego zęba ,zdecydowana większość stomatologów odmówiła !!!.
      Polecam ,miła ,przyjazna atmosfera i odczuwa się pełne zaangażowanie i fachowość.
    • Gość: dr Marcin Hejna Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.play-internet.pl 15.06.15, 18:00
      Oswoil mnie z nieprzyjemnymi zabiegami dentystycznymi Jest mega delikatny i bardzo dokladny.Nie liczy sobie dodatkowo gdy okazalo sie ze zab po 4 miesiacach od zalozenia plomby wymaga leczenia kanalowego Placilam wówczas tylko za zaopatrzenie kanalow, za plombe juz nie.
      Przyjmuje na Lotniczej w Biodencie i w luxmedzie na Koncertowej
      • gosclublin Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 27.07.15, 11:03
        Ja nie wiem jak w aldencie na krasnickich ale na willowej byłam juz pare razy i jedtem mega zadowolona. Przyjmuje tam dr Bulenda która zawsze cierpliwie wszystko mi tłumaczy. Pokazuje i na nic nie naciąga. Ceny sa wysokie, prawda, ale nie czuje ze przepłacam. Uważam jakosc usług jest znakomita przynajmniej u tej Pani Doktor.
      • Gość: xz Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.15, 13:13
        Ja również mogę polecić tego lekarza, chodzę od kilku lat do Biodentu na Lotniczą. Chodziłem do innego lekarza. Wczoraj zadzwoniłem tam bo miałem problem z zębem i chciałem zapisać się do mojego lekarza, jednak okazało się, że jest on na urlopie. Pani zapisała mnie do dr Marcina. I jestem mega zadowolony! Młody (na oko jakieś 26-28 lat), bardzo miły, konkretny, tłumaczył co robi, co bardzo sobie cenię, bo lubię wiedzieć co mam w danej chwili robione. Do tego dokładny, delikatny i mega profesjonalny. Gorąco polecam! Jak widać pomimo młodego wieku jest już świetnym specjalistą. Od dzisiaj z moimi zębami będę chodził do dr Marcina.
        • Gość: Coma Dr Marcin Hejna_Lotnicza_Biodent IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.15, 14:12
          Potwierdzam - dr Marcin Hejna to najlepszy stomatolog na jakiego trafiłam, wprawdzie przez przypadek, bo z bólem i z ulicy :) Zostałam jego pacjentką - wyleczył mi 4 zęby, jednego odbudwoał i od tamtej pory cisza. Wszystko w idealnym porządku.
          Zgadzam się z opinią xz - dokładnie mam taka samą!!!
          POLECAM
    • Gość: pacjent Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.15, 10:23
      le. stom. Marcin Hejna, świetny fachowiec, dokładny, mega dleikatny, zagaduje pacjenta rozmową w trakcie zabiegu, tłumaczy co robi. Naprawdę bardzo bardzo polecam. Pracuje w Biodencie a rogu Drogi Męczenników Majdanka z Lotniczą oraz w LuxMedzie na koncertowej. co do cen to są przystępne jak na jakość usług jakie wykonuje dr Marcin. Ja chodzę do niego do Biodentu i tam za wymianę plomby z czarnej na białą płacę 100zł. W luxmedzie na pewno drożej jest. Także idź do biodentu, podaję numer 605 666 111 lub 81 744 21 61
    • luna_8000 Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 13.09.15, 19:04
      Ja w Lublinie polecam przychodnię stomatologiczną Dental. Przyjmują tam naprawdę dobrzy stomatolodzy. Byłam na wizytach u dwóch z nich a mianowicie dr. Bajdy i dr. Smęt. Miałam tam też zabieg wybielania zębów.
    • pawelkot766 Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 28.09.15, 21:21
      Opinia dotyczy P. Elżbiety Kacejko (Zana Dent ul. Sawy 4/2 )oraz leczenia (tylko zalepienie plombą) szyjki zęba przy dziąśle średniej jakości plombą (uwaga innego stomatologa). Druga wizyta (reklamacja) to doklejenie materiału do tego co było. Po 2 godz. odpadł kawałek plomby. Ząb do całkowitej poprawy, ale już nie tam. To nie tylko moja opinia, było ich więcej, ale zostały wszystkie usunięte. Leczenie u tej Pani to strata czasu i pieniędzy.
    • Gość: Katarzyna78 Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.static.vip-net.pl 07.10.15, 08:06
      Dr Marlena Pedowska ul.Aleje Raclawickie 34, bez bolu i bez stresu,polecili nam znajomi i ja tez moge dalej polecac
    • Gość: deks Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.play-internet.pl 09.10.15, 12:39
      A ja byłam ostatnio w nowo otwartej klinice Pure Clinic. W galerii w drogerii był event,można było się załapać na darmowe zabiegi :D(kosmetyczne) wyglądało profesjonalnie więc postanowiłam skorzystać z ich usług dentystycznych. Poszłam z zębem któremu rzekomo nic nie jest i... wyleczony ! Bardzo fajne miejsce. Skusiłam się też na masaż,oh jak błogo !
      • Gość: gość Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.centertel.pl 10.10.15, 01:03
        To był masaż zęba?
        • Gość: deks Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.play-internet.pl 11.10.15, 21:42
          Oczywiście że nie.
    • dagadaga3 [...] 22.10.15, 13:29
    • dagadaga3 [...] 22.10.15, 13:36
    • alexaz Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 23.10.15, 10:57
      Dr Małgorzata Majewska Paradowska i Dr Grzegorz Paradowski z Aldentu! Super specjaliści ! Naprawdę polecam !
    • zaix52 [...] 22.12.15, 23:54
    • sylwesterbb Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 06.02.16, 17:18
      Z dobrych stomatologów w Lublinie ja mógłbym Ci polecić tego dentamed.lublin.pl/ . Cenowo nie są drodzy a mają bardzo duże doświadczenie. Zobacz tylko ile usług świadczą. Musiałbyś tylko wcześniej się z nimi skontaktować.
      • gnazi [...] 04.07.16, 11:02
    • Gość: nixxon [...] IP: *.phareipraca.lublin.pl 04.03.16, 15:28
    • Gość: karoloo Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.customer.tom-net.pl 13.07.16, 17:23
      Ja się też zastanawiałem pomiędzy Aldentem i Pure Clinic. Miałem zapisać się do Aldentu na protetykę ale koleżanka, która robiła tam protezę była niezadowolona, musiała chodzić kilka razy na poprawki i dalej ponoć coś nie gra. Ponoć złe wykonanie przez technika, nie wnikam. Ostatecznie poszedłem do doktora Rahmana chyba tak się nazywa z Pure Clinic. Szybko, Miło, Profesjonalnie i w miarę Tanio. Fajne dziewczyny na recepcji. Jestem zadowolony Polecam.
      • Gość: Ewa Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.centertel.pl 14.07.16, 10:20
        Protetyka jest droga, trochę jej zakładanie trwa, iluś tam wizyt wymaga a pacjent ma problemy z podaniem nazwiska stomatologa, który mu te prace protetyczne wykonywał. Ech wy "wiarygodni" pacjenci ze swoimi równie "wiarygodnym"i wpisami...
    • Gość: Katarzyna R. Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: *.centertel.pl 14.06.17, 11:45
      W centrum medycznym Ideal-Med mają bardzo fajnych stomatologów, obsługują kompleksowo. Szczególnie polecam jeśli chcecie zabrać dziecko do dentysty, moje było zachwycone, nie bało się, wizyta przebiegła w przyjemnej atmosferze. Przyjmują do 20 więc można umówić wizytę po pracy. Ideal-med jest przy ul.Chudźki 13. Na pewno na stronie znajdziesz więcej informacji i numer telefonu.
    • aniawozniak35 Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy 05.06.18, 18:33
      nie polecam na poligonowej dr zaproponowal mi wyrwanie zęba ktory jest OK..bo stwierdzil że na niego poszlo dużo materialu (byl ulamany wczesniej) wiec mozna usunac. to bylo 2 lata temu ząb nadal ok na swoim miejscu. lecze sie teraz gdzie indziej
    • Gość: czarna Re: Dobry Stomatolog w Lublinie Gdzie? Pomocy IP: 195.245.217.* 24.06.18, 12:41
      Klinika Sanitas, omijać. W narkozie wyrywanie zebów , po zalozeniu kleszczy oberwali kaciki ust na stale. W narkozie traktują jak worek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka