eseldowiec 15.10.06, 23:27 Wasilewski, Pruszkowski i Palikot WON od sportu!!! Nie mieszajcie piłkarek ręcznych z polityką! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: motor lublin Re: Dym na Globusie IP: *.range86-137.btcentralplus.com 15.10.06, 23:42 pruszon ty buraku bez honoru,nie masz pojecia o sporcie ,nie zaslugujesz nawet zeby krowy wypasac,ordynarna kampania jak za najgorszych czasow bkomuny ,precz z naszego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiSowski frajer Pruszkowski musi odejść IP: *.telprojekt.pl 16.10.06, 00:37 Pruszkowski musi odejść, właśnie przez tą pokopaną inwestycję, jaką jest hala na Globusie. Niech mi ktoś powie, czy tam będzie parkiet, czy może jednak będziemy jeździć na łyżwach??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dym na Globusie IP: 62.233.193.* 16.10.06, 11:02 Ciekawe, że Pruszkowski został na meczu a Palikot i świta zmyli się po wręczeniu kwiatów Odpowiedz Link Zgłoś
zawrotniak Re: Dym na Globusie 15.10.06, 23:45 Bylem na tej imprezie.Po nazwiskach uczestnikow z sektora vip(glownie trzeci garnitur Pisu), odnioslem dziwne wrazenie,ze Pruszek planowal swoisty parteitag.Jednak gdy te rezyserowane byly przez Speera, przynajmniej frekwencja byla wysoka.Nie wyszlo.Kibice i goscie trafnie odczytali zamierzenia Pruszkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roxy Re: zwyrodnialcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 03:06 zwyrodnialcy trzymają się razem. Ciekawe ......... skąd on wie kim był dr Albert Speer? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman w miarę inteligentny...... IP: *.lublin.mm.pl 16.10.06, 21:00 i wykształcony człowiek wie..... Odpowiedz Link Zgłoś
shawman Re: Dym na Globusie 16.10.06, 16:37 Panie Piotrze, przykro mi to mówić, ale ośmiesza Pan przeciwników Pruszkowskiego. Moim naprawdę gorącym pragnieniem jest, żeby jego kończąca się kadencja była naprawdę ostatnią, ale jeśli będzie Pan brnął w karkołomne porównania do Speera, to nic z tego nie będzie. To porównanie równie dziwaczne, jak przeciwników PiS do ZOMO. A swoją drogą, bardzo dobrze, że Pruszkowski spotkał się z takim przyjęciem - należało mu się. Świetnie, że choć jedno z propagandowym widowisk zaplanowanych przez PiS przed wyborami się nie udało. Odpowiedz Link Zgłoś
zawrotniak Re: Dym na Globusie 16.10.06, 22:36 Drogi Panie Szymonie, choc rownie dobrze moglibysmy zwracac sie do siebie per "ty", i proponuje taka forme w tym miejscu i prywatnie takze jesli bedzie okazja do poznania sie:)))Mam nadzieje,ze taka oferta w niczym nie uchybie.Porownanie jest tylko obrazowe.Fakty historyczne same za siebie przemawiaja.Albert Speer, glowny architekt III Rzeszy zaprojektowal pod katem architektonicznym Reichstag, Kancelarie Rzeszy oraz oprawe do Parteitagu NSDAP w Norymberdze.Uwazam, ze jednemu (Pruszkowi) i drugiemu (Speerowi) zalezalo na tym aby na obserwatorach wywrzec jak najlepsze wrazenie.Proba uczynienia masowki z otwarcia Globusa,jako zywo,zostala tak przeze mnie odebrana.I tylko dlatego udalem sie w niedziele do hali na otwarcie.Jesli kogos specjalnie to razi - przepraszam.Jednak Pruszkowski i jego paladyni sa moimi przeciwnikami politycznymi, z ktorymi ciezko walczy sie na argumenty.Stad tez i moja ironia, fakt moze zbyt cieta, jednak w moim mniemaniu ilustruje podejscie politykow Pisu do inwestycji, ktore inicjowane sa w trakcie kadencji sprawowanych przez nich urzedow.Ze wspomne autostrada (Kaczynski), SKM (Kaczynski), Metro (komisarz Marcinkiewicz).Fakultatywnie,aby stepic ton mojej wypowiedzi, proponuje wzglednie Edwarda Gierka, ktory wrecz lubowal sie w sytuacjach - takich jak lubelska wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Tak dla A.Pruszkowskiego nie dla rozrabiaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 00:24 Jeżeli ktoś nazywa rozrabiaka kibicem to ja tu czegoś nie rozumiem. Wiem że w grupie małym ludziom raźniej i wtedy można sobie pogwizdać ale nie zapominajmy na meczu a nie w czasie uroczystości przecież otwarcia a nie zamknięcia. Traktuję ten artukół jako pewne przejaskrawienie, ale cóż musi być pikantnie na pierwszą stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman najpierw Piotrze..... IP: *.lublin.mm.pl 16.10.06, 21:03 naucz sie ortografii a potem bierz się za politykę...... "Troszku gupio" jak nieuk się wymądrza..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti666 Dym na Globusie IP: *.perfektpc.lublin.pl 16.10.06, 01:51 Pruszkowski go home! Spadaj i nie wracaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EKOLUBLIN Re: Dym na Globusie IP: *.chello.pl 16.10.06, 07:44 Sierakowska na Prezydenta Lublina ! www.sierakowska.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cośdziwnego Dym na Globusie IP: 212.182.119.* 16.10.06, 08:01 Pruszon to jest dziwny facet. Otacza się popaprańcami w rodzaju deckerta, co to nawet sięnie wstydzi, żę proponował łapówkę, rakowskiego, który wyczynia wygibasy, by swego pruncypałs wybielić i z tyłka mu nie wyłazi i innymi miernotami. Widzi, żę go nie chcą, a się pcha - facet bez honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaj Dym na Globusie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 10:11 Sierakowska - komunistyczna nauczycielka od ruskiego z I LO ma byc prezydentem?! Dzięki - każdy inny - tylko nie ona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman i co z tego że nauczycielka rosyjskiego????? IP: *.lublin.mm.pl 16.10.06, 21:05 ale ma rozum i klasę. Ma mój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Victor Lubliniensi To gwizdało komunistyczne SLD i SDPL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 10:29 To gwizdało komunistyczne SLD i SDPL. Tylko to potrafią robić czerwone komuchy ! A Pan Andrzej Pruszkowski i tak zostanie prezydentem Lublina na kolejną kadencję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorcia Re: To gwizdało komunistyczne SLD i SDPL IP: *.hetnet.lublin.pl 16.10.06, 10:33 Mam jednak głęboką nadzieję, że pan Pruszkowski NIE zostanie prezydentem miasta Lublina na kolejną kadencję. Nasze miasto umiera - idźcie popatrzeć, jak odjeżdżają busy do Warszawy w niedzielne popołudnie i wywożą setki młodych ludzi..Kto TU zostanie? lublin potrzebuje zmian! Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: To gwizdało komunistyczne SLD i SDPL 16.10.06, 12:18 Te twoje oskarżenia, to brednie. Zagrania w stylu kiboli na oficjalnych imprezach to praktycznie wyłączna domena tzw. "prawicy". Dowód na to podam najprostszy. Wystarczy uczestniczyć w którejś z oficjalnych uroczystości na placu Litewskim ze składaniem wieńców pod grobem Nieznanego Żołnierza, czy pomnikiem Konstytucji 3 Maja. Ryki i gwizdy dobiegają wyłącznie spod transparentów "nacjonal-kato-prawicy" typu szczerba, czy weszpolaki - na widok delegacji SLD, w tym także Izy Sierakowskiej. Poza tym nikt nie porykuje jak bydło na pastwisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) i po hali... IP: *.chello.pl 16.10.06, 20:32 ...zapewne za karę nastapi teraz zamknięcie obiektu z przyczyn technicznych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: i po hali... IP: *.lublin.mm.pl 16.10.06, 21:07 a lodowisko (jedyne zresztą) c.h.u.j strzelił...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Dym na Globusie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 21:42 nie jestem za nikim lub przeciwko jestem za mądrymi decyzjami a jeśli jest temat sportu tu fakty są takie że przez 8 lat wybudowano -za 38 mln (mało być 26) hale w 7 lat miało byc 4 co juz samo w sobie świadczy o braku kompetencji, -dokonano remontu basenu na zygmuntowskich wyłozone grube tysiące by nagle odkryć wade dachu,inny basen zasypano...lublin od lat boryka się z brakiem miejsc do pływania mimo super tradycji i wielu talentów,nie mówiąc juz o parku wodnych czysto komercyjnej inwetycji...w polkowicach mozna w lublinie nie,w ostrowcu można w lublinie nie -8 lat nie zrobiono praktycznie nic na zygmuntowskich....głośniki,banda, monitornig robiony z opóznieniem czego efektem była bezkarnośc pseudokibiców i związane ręce zarządu klubu piłkarskiego,buda używana w 30% za ponad 1 mln zł do zburzenia,projekt za 300tys który jest juz nieaktualny mimo iz każdy kto chodz minimlanie zna się na sporcie protestował przeciw za małym trybunom -lodowisko za 860 tys zamiast wylać beton obok globusa i tam robić lodowisko -brak boisk do piłki nożnej Czym chwalił sie Pruszkowski......3 ligą nożnej,2 liga żużla,brakiem siatkówki i koszykówką na 2-3 ligowym poziomie..mamy tylka ręczną na która w całej serii spotkań chodzi z 4 tys osób w polsce......można krytykować za światopogląd ale fakty są takie że w sporcie jesteśmy nikim...dziś wspominamy 1-2 ligowy piłkarksi Motor,Wicemistrzów z Hansem na żuzu,ekstraklasowy Start czy Azs koszykarski....Gdzie te pana sukcesy prezydencie gdzie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Dym na Globusie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 21:57 Pruszkowski mający za sobą cała radę miasta przez 8 lat mógł wszystko.....a został smród..także po skate parku i wyrzuconych tam kolejnych kilkuset tys złotych.Pytam się co będzie jak Motor wszedłby do 2 ligi gdzie zagrają jak działacze mają poradzić sobie z ochroną meczów i organizacją spotkań na tej betonowej pustyni nie spełniającej żadnych norm bezpieczeństwa.W europie zachodniej czy nawet na ukrainie i rosji wyśmiano by nas za to jak wygląda stadion w stolicy województwa.Jak mówiłem monitoring był spózniony kilka lat,prowizorka skończyła się tym co widzieliśmy na avii 100 bandytów zepsuło święto 5-6 tys widowni,krzesełka zrobili bo Motor nie mógłby grac w 3 lidze!!!!!! NA WSIACH radzą sobie z tym lepiej niz nasze miasto,z ta budą którą smiano nazwać inwestycją było to samo blaszak za ponad 1 mln złotych bo żuzlowcy nie mogliby jezdzić.....co jakiś czas wymuszona amatorka tak wygląda działanie w sporcie przez 8 lat pruszkowskiego.Przykre że na Motorze ,na Montexie czy piknikowym żużlu kibice gwizdza i wyzywaja Pruszkowskiego a on gada teksty o rockowej imprezie.Po takich tekstach robi się niedobrze i niech nikt sie nie dziwi że kolejni ludzie nie pójdą na wybory jak im się pluje w twarz i wmawia bzdury.Lepiej nachapać się znów po kilkanaście tys na miesiąc robić głupie miny,kłamać w twarz i udawać że wszytsko gra.Niestety nie gra z żalem stwierdzam.Wolałbym robić kilka lat temu owacje na stojąco i byc dumny że lublin na super obrotnego prezydenta a nie słuchać gwizdów 4 tys osób wyrażających swoej Nie Odpowiedz Link Zgłoś