Gość: iw IP: *.lublin.mm.pl 22.10.06, 20:21 Czy ktoś może polecić dobrego internistę ?Czas przebadać pięćdziesięcioletni organizm(Lublin). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: lekarze IP: *.it-net.pl 28.10.06, 17:46 Jeśli nic specjalnego ci nie dolego a jedynie chcesz zrobic badania podstawowe z uwzględnieniem wieku, to myślę, ze powinieneś udać się do przychodni do któej jestes zapisany i poprosić o skierowania na badania. Ja i moja rodzina od lat korzystamy z usług przychodni bezpłatnie, wszystko na NFZ, i jeszcze nigdy lekartz nie odmówił skierowania na prośbę pacjenta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: lekarze IP: *.it-net.pl 28.10.06, 18:09 trudno w tym mieście o dobrego internistę -niestety!!!O badannia trzeba się prosić, a lekarz i tak stwierdzi ,że nie są potrzebne!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: lekarze IP: *.pronet.lublin.pl 28.10.06, 21:20 To dobry lekarz, bo najwazniejsze jest badanie kliniczne a nie wynik badań dodatkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość22 Re: lekarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 09:01 Jak chcesz zrobić sobie badania, idziesz do dowolnego (!) laboratorium, zlecasz, płacisz i masz. Lekarz nie zleca badań niepotrzebnych z punktu widzenia terapii i Twoich dolegliwości. Zawsze też możesz poszukać programów profilaktycznych i przystapić do niech - badania wówczas są finansowane z NFZ (poszukaj: www.nfz-lublin.pl w Programy profilaktyczne). Odpowiedz Link Zgłoś