buziaaa 10.10.09, 16:12 Hej, Dopiero niedawno dostaliśmy zdjęcia robione przez fotografa. Postanowiłam się z Wami podzielić picasaweb.google.pl/szczepaniak.dorota Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majself Re: Moje zdjęcia 10.10.09, 16:18 Wyglądacie na bardzo szczęśliwych i to bardzo dobrze... Serdeczne gratulacje. Ale same zdjęcia mi się nie podobają Fotografowanie pod kątem, zdjęcia z koparką, ręczne kolorowanie... Może takie są trendy w fotografii ślubnej, nie znam się. Odpowiedz Link Zgłoś
sajolina Re: Moje zdjęcia 10.10.09, 16:36 Podoba mi się pomysł z opaską na włosy. Bardzo wdzięcznie wyglądałaś Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy_mills Re: Moje zdjęcia 10.10.09, 17:21 Gratulacje bardzo podobaja mi sie twoje włoski,fajna sprawa ta opaska bardzo podoba mi sie też kolor kwiatków,ktore mieliście na aucie(nie chciałaś takich do bukietu??) Jesli chodzi o plener,to nie jest w moim stylu Ładnie wyglądaliście z mężusiem Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Moje zdjęcia 10.10.09, 16:40 Bardzo fajna fryzura, szkoda, ze nie poszlas dalej w te klimaty lat 60. np. z suknia. Ogolnie bardzo ladnie i wdziecznie. Wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
nocarka Re: Moje zdjęcia 10.10.09, 17:27 Mi się podobają, przynajmniej nie przy jakimś pomniku w parku Choć co kto lubi przecież Ja mam fajnie - profesjonalny grafik komputerowy w domu, zdjęcia obrobi tak jak będą nam się podobać, a jak się nie będziemy zgadzać to zrobi 2 różne wersje ;D Ślicznie, buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
majself Re: Moje zdjęcia 11.10.09, 09:09 nocarka napisała: > Mi się podobają, przynajmniej nie przy jakimś pomniku w parku Choć co kto > lubi przecież Z drugiej strony - przy pomniku w parku też mi się nie podobają Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: Moje zdjęcia 10.10.09, 17:41 Gratuluję!!! piękny bukiet i piękna fryzura. W ogóle super wyglądaliście. fajne to przybranie na przodzie auta! Zdjęcia nie w moim stylu są. Nie lubię takiej selekcji kolorów Odpowiedz Link Zgłoś
odsrodkowa Re: Moje zdjęcia 10.10.09, 19:57 Piękna opaska i świetny bukiet Gratulacje ogromne! Odpowiedz Link Zgłoś
mrozonka82 Re: Moje zdjęcia 10.10.09, 20:49 Gratulacje i wszystkiego NAJ na Nowej Drodze Wyglądałaś ślicznie, w ogóle ładna z ciebie kobietka Brawa szczególne za fryzurę z opaską, bukiet, świetne auto z kolorową dekoracją a przede wszystkim za Wasze uśmiechnięte buźki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lili-2008 Re: Moje zdjęcia 10.10.09, 21:40 Gratulacje Bardzo ładnie wyglądaliście Odpowiedz Link Zgłoś
buziaaa Re: Moje zdjęcia 11.10.09, 09:48 Zdjęcia z koparką - mąż górnik - geolog, więc jak zobaczył to cudo stojące nieopodal wiatraka nie mógł się oprzeć Kwiaty z samochodu powtórzyły się na sali weselnej, w bukiecie nie chciałam, bo wymarzyłam sobie białe tulipany, a ja uparta strasznie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka3333 jaka to sukienka ? 11.10.09, 11:47 Wszystkiego najlepszego ! Co to za sukienka ? Bardzo ładnie wyglądaliście. Mi niestety nie podoba się ta opaska ... ale za to śliczny makijaż i boskie, białe tulipany ! Samochód super i dekoracja również No i WY tacy szczęśliwi i uśmiechnięci ! Brawo! Zdjęcia niestety bardzo takie sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
buziaaa Re: jaka to sukienka ? 11.10.09, 11:49 Sukienkę projektowałam sama, opaske też wymyślałam sama - tak samo jak bukiet i dekorację auta Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin1987 Re: jaka to sukienka ? 11.10.09, 11:51 ja taką opaskę widziałam w necie,więc nie wiem czy sama projektowałaś.... A mi niektóre zdjęcia się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
buziaaa Re: jaka to sukienka ? 11.10.09, 11:55 A ja nie widzialam Serio - w pierwszej wersji miała byc wstążka, ale bałam się, że będzie się zsuwać i w ogóle, więc w salonie, gdzie szyłam sukienkę obszyki mi najzwyklejszą opaskę materiałem, z którego wykonana jest sukienka. A tej w necie naprawde nie widziałam wcześniej. Masz gdzieś może link? Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin1987 Re: jaka to sukienka ? 11.10.09, 11:58 czyli zbieg okoliczności jak widać Link mam gdzieś do podobnej.Może nie identycznej.A do Twojej nie mam,bo nie zapisywałam,ale wiem na pewno,że się z nią już spotkałam. Odpowiedz Link Zgłoś
buziaaa Re: jaka to sukienka ? 11.10.09, 12:00 Nie spotkałas - chyba, że na moim ślubie Albo ktoś czyta w moich myślach i pomysłach ) Jeśli dobrze się jej przyjrzysz zauważysz, ze była robiona pod kątem sukienki - fragment jest w kolorze kokardy, koraliki i kryształki te same. Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin1987 Re: jaka to sukienka ? 11.10.09, 12:02 Mało prawdopodobne,że byłam na Twoim ślubie Co nie zmienia faktu,że mi takie opaski się podobają i uważam,że ładnie to wygląda! Odpowiedz Link Zgłoś
buziaaa Re: jaka to sukienka ? 11.10.09, 12:12 Ja nie chciałam welonu - źle w nim wyglądam, a poza tym nie lubię. Kwiat - tulipan nie przeżył by we włosach. W sumie to koncepcja wstążki/opaski zrodziła się równolegle z koncepcją sukienki. Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos Re: jaka to sukienka ? 11.10.09, 12:38 Buzia, powiem jeszcze raz! Swietna stylizacja, mam podobna budowe do ciebie i jestes prawdziwa inspiracja! Zachwycilam sie waszym samochodem. Ale najbardziej ta radoscia , ktora od Was bije , beztroska . Nie moge sie napatrzec. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin1987 Re: jaka to sukienka ? 11.10.09, 12:58 Buzia! i świetnie wybrnęłaś.Naprawdę! W tej opasce wyglądałaś bardzo ładnie. Ja sama poważnie zastanawiam się nad toczkiem z woalką,ale nie zarzekam się,że welon nie bo jeszcze nie chodziłam po salonach sukien ślubnych Dużo miłości Wam życzę i aby nigdy nie dopadła Was rutyna Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: jaka to sukienka ? 11.10.09, 19:26 slicznie, radosnie, szczesliwie, gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
caprichito Re: Moje zdjęcia 13.10.09, 20:53 buzia, bardzo ladnie wygladaliscie. Mi sie tam wszystko podoba gratulacje i duzo szczescia Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: Moje zdjęcia 14.10.09, 10:37 najbardziej mi się podoba makijaż - lekki,naturalny, bez tapety. Najmniej koło w kiecce które niestety moim zdaniem mimo wszystko psuje ujęcia. A co do samych fotek - większość kadrów jak dla mnie nie przemyślana... Ale i tak wszystkiego naj życzę Wam . Odpowiedz Link Zgłoś