Dodaj do ulubionych

PKO .SA OPOZNIA WYPLATYSWIADCZEN W LUBLINIE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 15:28
Kolejki w PKO oczekujacych na swiadczenia emer.irent a takze przelewow
na konta.Opoznienia sa juz dwodniowe ,jutro niedziela wiec juz trzy
dni........
Obserwuj wątek
    • lucy_z Re: PKO .SA OPOZNIA WYPLATYSWIADCZEN W LUBLINIE 29.03.03, 15:38
      A może to nie PKO tylko ZUS???
      • Gość: KUMAK Re: PKO .SA OPOZNIA WYPLATYSWIADCZEN W LUBLINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 16:08
        lucy_z napisała:

> A może to nie PKO tylko ZUS??? >>>>>>>>To sie okaze po dacie ksiegowania
        przelewu .
        • Gość: Stach Re: PKO .SA OPOZNIA WYPLATYSWIADCZEN W LUBLINIE IP: w3cache:* / 192.168.0.* 30.03.03, 04:07
          Pieniądze z przelewu na konto w bankomacie mogę wypłacić dopiero po dwóch lub
          trzech dniach! Bezpośrednio w kasie banku po kilku godzinach.
          Kolega ma konto w BPH i pieniądze może wypłacać z bankomacie kilka godzin po
          przelaniu ich przez firmę.
          Jak się chce, to można.
          PKO SA przez co najmniej dwa dni obraca naszymi pieniędzmi, a my nie mamy
          wpływu na to. Przy próbie interwencji w tej sprasie, w informacji tłumaczą się,
          że księgowość musi mieć czas na zaksięgowanie.
          Dlaczego w jednym banku można zrobić wszystko na czas a w innym nie!

pozdr.
          • pepperoni78 Re: PKO .SA OPOZNIA WYPLATYSWIADCZEN W LUBLINIE 30.03.03, 13:52
            Miałem kiedyś konto w Kredyt Banku. I wypłatę dostawalem dzień później niż
            koledzy z pracy. Teraz mam w Mbanku i już około 13-tej w dniu wypłaty pieniądze
            mam na koncie.
    • Gość: Kumak Re: PKO .SA OPOZNIA WYPLATYSWIADCZEN W LUBLINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 22:26
      Przelewy z MSW i MONu tez od trzech dni blokowane .Potwierdzam Mbank na
      piatke .Polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka