Dodaj do ulubionych

Lodowisko Globus

04.11.06, 17:10
Kiedy będzie otwarte lodowisko na Globusie? czy w internecie gdzieś są
godziny wejść?
Obserwuj wątek
    • Gość: xsenia Re: Lodowisko Globus IP: *.lublin.mm.pl 05.11.06, 19:33
      podaje tel na Globus MOSIR
      tel 528 01 01 kasa lodowiska
      sama jestem ciekawa czy juz otwarte
      • Gość: Damian Re: Lodowisko Globus IP: *.chello.pl 07.11.06, 19:16
        otwarcie lodowiska jest 11 listopada!!!
        • Gość: Gosc Re: Lodowisko Globus IP: *.lublin.mm.pl 08.11.06, 03:25
          A do mnie dotarly wiesci, ze juz lodowiska od tego roku nie bedzie!
          Wiec... bardzo pocieszajace jest to co piszecie.
          • yoolia7 Re: Lodowisko Globus 08.11.06, 09:34
            podobno bedzie lodowisko pod leclerkiem na Turystycznej, to samo co w tamtym
            roku na pl. Litewskim
        • Gość: aGuSiaK Re: Lodowisko Globus IP: *.resetnet.pl 08.11.06, 16:36
          Naprawdę lodowisko będzie otwarte od 11 listopada?! Próbowałam sie czegoś
          dowiedziec, ale jakos ludzie z mosiru nie byli w stanie powiedzieć kiedy
          otworzą kryte lodowisko...Skąd wiecie, że bedzie od 11?!
          • Gość: bosman Re: Lodowisko Globus IP: *.lublin.mm.pl 08.11.06, 21:23
            też jestem zainteresowany
            • Gość: nieryba Re: Lodowisko Globus IP: *.zemborzyce.sdi.tpnet.pl 09.11.06, 16:49
              obstawiam w ciemno ,że się nie uda.Jak slyszę Mosir Lublin,wiem że to
              nieudaczna agenda pruszona.Wyjątkiem jest pozyskiwanie kasy-o tutaj obstawiam
              odwrotnie -rekordowo
              • Gość: aGuSiaK Re: Lodowisko Globus IP: *.resetnet.pl 09.11.06, 17:04
                Okey...ale czy ktokolwiek coś wie na o terminie otwarcia lodowiska?
                • Gość: wiedzący Re: Lodowisko Globus IP: *.wios.lublin.pl 10.11.06, 07:26
                  www.mosir.lublin.pl/hala_globus/
                  www.kurier.lublin.pl/index.php?name=News&catid=&topic=1368&allstories=1

dla wszystkich ciekawskich
                  • Gość: aGuSiaK Re: Lodowisko Globus IP: *.resetnet.pl 10.11.06, 08:48
                    Eee...ja nie widze żadnych informacji których szukam...na stronie Globusa juz
                    byłam pare razy...:(
                    • Gość: aGuSiaK Re: Lodowisko Globus IP: *.resetnet.pl 10.11.06, 17:20
                      Dla wszystkich zainteresowanych-dzwoniłam rano na Globus i sie pytałam od kiedy
                      lodowisko będzie czynny :) W tym tygodniu niestety jeszcze nie, ale juz na za
                      tydzień (piątek/sobota) można szykować łyżwy :) Pozdrawiam
                      • Gość: xsenia Re: Lodowisko Globus IP: *.lublin.mm.pl 11.11.06, 10:55
                        Ciekawe ile bilet wstepu bedzie kosztował?
                        na wiekszoszci plywalni bilety podrożały,
                        na Globusie tez co roku podnoszą ceny
                        w zeszlym sezonie jak mnie pamiec nie myli to bylo 6,5zl
                        a teraz pewnie wywinduja na 7zl
                        Ciekawa ta polityka sportu i rekreacji w naszym kraju ,
                        gdzie uprawianie jakiejkolwiek dyscypliny na krytym obiekcie
                        sportowym jest zajeciem cokolwieczek kosztownym ,ba niedługo ekskluzywnym
                        nie ma zniżek dla dzieci ,a to juz zupełnie chore...
                        ale co tam jeszcze zostaje ślizganie sie po Zalewie Zemborzyckim
                        jak mróz ściśnie...
                        • Gość: lilo Lodowisko Leclerc???!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 14:06
                          Dostałem dziś reklamówkę Leclerca z zaproszeniem do zakupów i reklamą
                          sztucznego lodowiska na parkingu marketu przy Turystycznej. Ani słowa o tym że
                          to lodowisko miejskie za które zapłacono 740 tysięcy złotych z naszej kieszeni!
                          • Gość: xsenia Re: Lodowisko Leclerc???!!!! IP: *.lublin.mm.pl 11.11.06, 16:52
                            nie no miejsce usytuowania jest genialne
                            kolo parkignu w oparach bezyny
                            a z Leclerca od tej przeszklonej części
                            bedzie taras widokowy z dziesiątkami gapiów
                            co by dla poprawy humoru ogladać jak innym
                            wychodzą wygibasy i piruety na lodzie

radzę , przez wyjsciem na lód kolo Leclerca ,przed tak liczna publikę
                            potrenowac najpierw na osiedlowych slizgawkach...

• Gość: Wiki Re: Lodowisko Globus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 17:22
                    LODOWISKO JEST OTWARTE!!!
                    A to cennik: 150min. od pon-pt 6zł.

Szczegóły na www.mosir.lublin.pl/hala_globus/pliki/lodowisko.htm
    • Gość: Anna Re: Lodowisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 17:30
      Onegdaj, w zamierzchłych czasach końca XX wieku lodowiska były niemal przy
      każdej szkole. W mojej podstawówce chłopaki ze starszych klas, gdy zaczynały się
      mrozy, pod kierunkiem nauczyciela wf polewali wodą boisko szkolne. Nie rozumiem
      dlaczego teraz to jest niemożliwe.
      • Gość: mały 99 lodowisk przyszkolnych! Ile jest szkół w Lbnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 21:33
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=32807278&a=33668808
        To były zamierzchłe czasy ale pod wieloma względami normalniejsze niż dziś!
        Pozdrawiam!
        • Gość: Majka Re: 99 lodowisk przyszkolnych! Ile jest szkół w L IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 11.11.06, 22:10
          Nie ma lodowisk przy szkołach m.in.dlatego , że szkoły muszą płacić za wodę
          którą megalitrami trzeba wylać a nie zawsze mają na to pieniądze.
          • Gość: Anna Re: 99 lodowisk przyszkolnych! Ile jest szkół w L IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 13.11.06, 01:20
            No to chyba będę w szkole lobbować za lodowiskiem.
            Ciekawe co z tego wyjdzie?
            • Gość: aGuSiaK Re: 99 lodowisk przyszkolnych! Ile jest szkół w L IP: *.resetnet.pl 16.11.06, 09:29
              Czy ktoś zna godziny wejść na Globus w sobote? Prosiłabym o szybką odpowiedź
              • Gość: stach Re: 99 lodowisk przyszkolnych! Ile jest szkół w L IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 07:51
                Dobrze, że nie w hali.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka