dotttek 24.01.07, 14:04 takie pytanie - woła ktoś jeszcze slajdy ręcznie? i czy podjał by się wywołania mi paru rolek tegoż starego filmu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elmo_ty_2 Re: orwo chrome 26.01.07, 07:37 poszukaj w punktach foto, gdzieś kiedyś widziałem ofertę zdjęć ze slajdów. ja akurat stare slajdy zeskanowałem na skanerze z funkcją slajdów, wyszło całkiem niekiepsko Odpowiedz Link Zgłoś
dotttek Re: orwo chrome 26.01.07, 10:53 nie zdjęcia ze slajdów tylko samą błone. Odpowiedz Link Zgłoś
cjanek Re: orwo chrome 26.01.07, 08:44 Wywołasz to w Fotonecie na Towarowej w Tychach. To dawny budynek PKS-u teraz KSSE www.fotonet.info/index.php?&action=c_fotografia_tradycyjna#01 cena wywołania 1 filmu 11 zł Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dotttek Re: orwo chrome 26.01.07, 10:57 no niestety caly problem polega na tym ze slajdy teraz i slajdy orwo dosc się od siebie różnią chemicznie. i niestety nie wywołam tego tam. proces e-6 nie "zrobi" dobrze emulsji na orwo chrome. Odpowiedz Link Zgłoś