pepperoni78 01.04.03, 13:04 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Folkatko!!! Jak najwięcej radości w życiu, wielu sukcesów zawodowych i nie tylko zawodowych. I jak najwiecej szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_z Re: 100 lat Folkatko!!! 01.04.03, 13:19 Folkatko, mnóstwo samych dobrych chwil w życiu Ci życzę:))))) A to nie następny psikus z Twojej strony???;) lucy Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: 100 lat Folkatko!!! 01.04.03, 13:45 Jeśli psikus - napewno nie z mojej strony ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=5162791 Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_fair Re: 100 lat Folkatko!!! 01.04.03, 15:34 O ile to nie żart (trzeba mieć poczucie humoru, żeby się urodzić 1 kwietnia:), to wszystkiego, co najlepsze życzę serdecznie, załączając wirtualnego buziaka ode mnie i od tych wszystkich, zazwyczaj wygadanych, którzy również złożyliby Ci życzenia, ale zapomnieli i nie złożyli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: 100 lat Folkatko!!! 01.04.03, 15:45 przyłączam sie do życzeń!!! Szczerze powiedziawszy to trzeba mieć niezłe "oko" żeby sie wstrzelić tak na 1 kwietnia!!! hmmm gratuluję !!! Pozdrawiam!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folkatka Re: 100 lat Folkatko!!! IP: 158.75.24.* 01.04.03, 15:59 > Szczerze powiedziawszy to trzeba mieć niezłe "oko" żeby sie wstrzelić tak na 1 > kwietnia!!! hmmm gratuluję !!! ----------------- Bardzo wszystkim dziekuję!!! Ja tez tak uważam, i dlatego jestem wyjatkowo dumna z mojej daty urodzin. Tym bardziej ze ona okresla moja osobowość, jak twierdza moi znajomi. Folkatka > Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: 100 lat Folkatko!!! 02.04.03, 11:34 Trochę spóźnione, ale bardzo szczere życzenia dużo radości, miłości, uśmiechu i godnego reprezentowania tej znamienitej daty 1 Kwietnia;)) Pozdrowionka Rena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: 100 lat Folkatko!!! IP: *.lublin.mm.pl 02.04.03, 11:38 Dołaczam sie....szcześcia, zdrowia, ,pomyslności, duzo wszystkiego co lubisz :-* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: 100 lat Folkatko!!! IP: w3cache:* / 192.168.1.* 02.04.03, 22:49 Gość portalu: folkatka napisał(a): > Bardzo wszystkim dziekuję!!! Ja tez tak uważam, i dlatego jestem wyjatkowo > dumna z mojej daty urodzin. Tym bardziej ze ona okresla moja osobowość, jak > twierdza moi znajomi. > Folkatka _____________________________________________________________________________ spoznione, ale szczere zyczenia urodzinowe. Kolejnych cwiarteczek wieku(z malym haczkiem) zycia, aby kazde nastepne byly jeszcze lepsze od tej pierwszej :))) Jezeli chodzi o date, to rzeczywiscie, nie moglas urodzic sie innego dnia niz 1 kwietnia. Kazda inna data bylaby pomylka :))) Ps. Masz pozdrowienia od Klemensa (Michala) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akacja Re: 100 lat Folkatko!!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 01.04.03, 20:07 wszyskiego, wszyskiego spokoju, spokoju, spełnienia przynajmniej jednego marzenia całuski:() pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_fair Re: 100 lat Folkatko!!! 02.04.03, 07:52 Gość portalu: akacja napisał(a): > wszyskiego, wszyskiego > spokoju, spokoju, spełnienia przynajmniej jednego marzenia > całuski:() > pozdrawiam a pokoju na świecie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: 100 lat Folkatko!!! 02.04.03, 11:45 To i ja się dołączam! Wiosennie i serdecznie!:) Odpowiedz Link Zgłoś