Dodaj do ulubionych

Prezesowi Górnika pali się grunt pod nogami

16.12.06, 09:36
Drogi Panie,

po 1. - może były SB-ek przestałby się wypowiadać na temat uczciwości i
nieskazitelności,
po 2. - jak się rzuca oskarżenia takiego kalibru, to wypadałoby najpierw
sprawdzić jak sprawa na prawdę wygląda,
po 3. - zaczynam rozumieć dlaczego ludzie przestają waszą gazecinę kupować.
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Re: Prezesowi Górnika pali się grunt pod nogami IP: *.leczna.enterpol.pl 16.12.06, 09:47
      a ty ktoś taki ze tak się wypowiadzasz o gazecie? wszystkowiedzący to pisz do
      "naszego dziennika"
      • ariane3 Re: Prezesowi Górnika pali się grunt pod nogami 16.12.06, 12:24
        a może - fundamentalisto nie wiadomo jaki - ja bym chciała po prostu przeczytać
        rzetelną i obiektywną prasę, ciołku.
    • Gość: sa Re: Prezesowi Górnika pali się grunt pod nogami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.06, 10:09
      ubek ma wiedze, bo pewnie to byl jego tw
    • Gość: byly sbek ujawnia Re: Prezesowi Górnika pali się grunt pod nogami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.06, 11:19
      Najlepsze, ze cala sprawe naglosnil byly kapitan SB Marian Rapa - obecnie szef Lubelskiego Zwiazku Pilki Noznej. Ten to ma dopiero moralne prawo do wypowiedzi na temat etyki.

PS. Całą lubelską kopaną rządzą do dzis byli ubecy (jak Rapa) oraz komuchy np. Kurczuk. Chyba jasne jest, dlaczego Motor ma tak piekny stadion, chojnych sponsorow i pewne miejsce w ekstraklasie.... Tez nie dalbym grosza na sport, wiedzac ze komuchy beda z tego siorpac kase
      • Gość: aaaa Re: Prezesowi Górnika pali się grunt pod nogami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.06, 12:11
        no powiem ci ze niesamowite głupoty opowiadasz...jesli uwazasz ze motor ma
        piekny stadion to gratuluje poczucia estetyki...tacy nieudacznicy jak ty musza
        niestety zrzucac całą winę za wszystko na "mistyczną" komune i esbeków...zal mi
        ciebie...
        • ariane3 Re: Prezesowi Górnika pali się grunt pod nogami 16.12.06, 12:22
          no,no... mistyczna komuna i SB-cy, gratuluję oderwania od rzeczywistości...a
          może dawny towarzyszu???
          • e_block Re: Prezesowi Górnika pali się grunt pod nogami 16.12.06, 13:35
            Co fakt to fakt, dlaczego Lublinianka czy Wieniawa nie dostają takiej kasy od
            miasta co Motor? Rapy, Sachajki czuwają żeby wbrew logice podtrzymywać legendę
            o wspaniałym RKS, zamiast tworzyć nowoczesne ośrodki szkolenia młodziezy w
            Lublinie
            • Gość: sernik Itak mądrzy Polacy zmieniają temat IP: *.nat.renicom.pl 16.12.06, 14:03
              Przecież w tym artykule chodzi w ogóle o kogo innego a nie o Rapy i inne ciapy.
              Dajcie spokuj z komuchami, co nieco ukradli, co nieco zrobili, ale w porównaniu
              do pana B. to chyba pryszcz... no tak.. ale przecież piękne państwo zjadłoby
              byłych SBków za to tylko że pałką po głowie od nich dostało... ale jak ktoś wam
              kasę z portfela w dzisiejszych czasach wykrada (bo każdy płaci podatki, np. na
              upadające firmy, kierowane przez panów typu: B. ) to jest cacy. Weźcie się
              rąbnijcie wszyscy w te kopuły bo wam coś się chyba zablokowały w większości w 90
              roku zeszłego WIEKU!.
              • ariane3 Re: Itak mądrzy Polacy zmieniają temat 16.12.06, 14:48
                Ciebie odwiedzili kosmici, czy sam pochodzisz z innego świata?
                • Gość: sernik Re: Itak mądrzy Polacy zmieniają temat IP: *.nat.renicom.pl 16.12.06, 17:08
                  ja widocznie w przeciwieństwie do Ciebie, mało oświecona istotko jestem
                  normalny... tak jak obywatele pozostałych krajów UE..
                  • ariane3 Re: Itak mądrzy Polacy zmieniają temat 16.12.06, 17:18
                    tak, a także wykształcony i kulturalny... masz także nadprzyrodzone zdolności -
                    nie znasz człowieka a atakujesz go z furią... nie wiedziałam, że w Abramowicach
                    pacjenci mogą korzystać z netu.
                    • Gość: sernik Re: Itak mądrzy Polacy zmieniają temat IP: *.nat.renicom.pl 17.12.06, 10:08
                      za to ty znasz bardzo dobrze... wiedz że wykształcenie wcale nie musi się równać
                      inteligencji, inteligencja z kolei nie musi się równać wysokiej kulturze
                      osobistej. To prawda nie znam tego człowieka, za to znam pana R. i nie mówię
                      wcale jaki on jest, bo to nie jest tematem artykułu.

Ja za to pisałem starą maturę i miałem czytanie tekstu ze zrozumieniem i wiem,
                      że skoro artykuł jest o kimś to sprawą bezsensowną jest komentować 100 innych
                      rzeczy, np. takich czy w Abramowicach mają neta, widocznie mają, ale wcale mnie
                      to w tej chwili nie obcodzi, a jeśli już tak się uparłaś w stwierdzeniu, że jak
                      ktoś nie opluwa człowieka z milicji to jest chory, to wiedz że w całym
                      społeczeństwie są ludzie z wadami i bardzo łatwo komuś wytykać przywary a nie
                      widzieć ich u siebie. Z tego wyciągam wniosek, że jeśli Cię czymś uraziłem to
                      przepraszam, ponieważ staram się być kulturalnym człowiekiem i nie pluć na
                      ludzi, nie wyzywać bez względu na to skąd są i jacy są... czy są z milicji, czy
                      ze szpitala psychiatrycznego, czy też mieszkają w zwykłym domu na jakimś osiedlu
                      i mają konto w gazecie wyborczej. Podchodzę do wszystkich z należytym szacunkiem
                      na co Ciebie widocznie nie stać. Jeszcze raz powtarzam słowo przepraszam i
                      wesołych świąt życzę.
                      • ariane3 Re: Itak mądrzy Polacy zmieniają temat 17.12.06, 17:33
                        nie uraziłeś - jeśli ja Ciebie uraziłam schodząc w tej dyskusji do Twojego
                        poziomu, to przepraszam.
                        Wesołych Świąt życzy nieoświecona idiotka
    • tornero1 Jacek Brzuszkiewicz? - hańba GW 16.12.06, 14:30
      Popieram.
      Gazeta schodzi na psy.

Wizyta Dowódcy Wojsk Lądowych na "Majdanku" i zapewnienia, że wojsko w Lublinie pozostanie sprawiły, że redaktorzyna Brzuszkiewicz szuka tematu zastępczego, po tym jak dostatecznie swoimi wynaturzeniami spowodował zamęt. Tylko dlaczego nie miał cywilnej(pomimo zaproszenia) odwagi stanąć naprzeciwko i spojrzeć w oczy ludziom, których szkalował?
    • Gość: Pamietliwy Pan Rapa nieskalany IP: *.nycmny83.dynamic.covad.net 16.12.06, 15:25
      SBek Rapa nie imponujacy wzrostem, lubil przyjezdzac na sedziowane przez siebie w l.80 tych mecze z
      dystynkcjami majora, by przypadkiem nie zapomniano, kto za nim stoi. A gwizdal cuda. Pamietam
      bramke zdobyta bezposrednio z rzutu roznego, pilka nie dotknieta przez nikogo wpadla do bramki,
      Pan Rapa gwizdnal spalonego... Sedzia Rapa lubil tez wyjazdy do Rzeszowa i sedziowanie tamtejszej
      Resovii, warto by dotrzec do owczesnych dzialaczy tego klubu, pewnie powiedzieliby conieco o
      "sprawiedliwym", wszak dwadziescia lat minelo i krnych punktow nikt w PZPNie resovii juz nie da...
      Pewne kluby, ktore cieszyly sie sympatia czerwonych, a do takich nalezal Gornik Leczna, mialy
      szczegolne wzgledy u Pana Rapy (pewnie traktowany jako czlowiek do specjalnych poruczen, przywykly
      do milicyjnego drylu i rozkazow, dostawal zadania godne sedziego Laguny czy Jaskuly z filmu
      Zaorskiego) i jego kolegow, zapewne zupelnie bezinteresownie. No ale w Lecznej przynajmniej II lige
      trzeba bylo zrobic... Komtet stwierdzil tam zapotrzebowanie na pilke, trzeba bylo jakos przywiazanych
      do zabrskiego Gornika czy Ruchu gornikow "przesiedlonych" do Lecznej jakos zabawic. 4 czy 3 liga
      nikogo nie satysfakcjonowala. Teraz oredownik sprawiedliwosci Pan sedzia i prezes Rapa zapomnial o
      sympatii do Lecznej i taka ostra krytyka... Ktoz by sie spodziewal...
    • Gość: mlody Prezesowi Górnika pali się grunt pod nogami IP: *.3.pl 16.12.06, 19:56
      Mnie najbardziej przeraza fakt, ze jak w koncu Gornik ma prezesa, ktory zna sie
      na pilce i nie boi sie mowic glosno o problemach, ba, ma pomysl, jak je
      rozwiazac, to komus ze starego ukladu "ekspertow" (ktorym notabene zawdzieczamy
      obecne miejsce w tabeli) musi sie to nie podobac. Nagonka na zlecenie i tyle.
      Gratuluje GW pisania artykulow na zlecenie...

Musze przypomniec, ze w sprawie, ktora wypomina sie obecnemu prezesowi Gornika,
      bylo oskarzonych kilkanascie osob, w tym osoby o najwyzszych stanowiskach w
      Sipmie, zasiadajace jednoczesnie w radzie nadzorczej LFMR (wspomniany w art.
      ponizej Leszek K., oskarzony rowniez o inne dzialania na szkode firmy) - polecam
      artykul: miasta.gazeta.pl/lublin/1,48724,2661288.html

Jak dla mnie to ordynarna prowokacja. Zniszczmy tych, ktorzy moga pomieszac
      szyki "ukladom"... brawo dla "praworzadnej" GW Lublin.
    • Gość: ja sb rzadzi lubelska pilka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.06, 09:30
      Majac na mysli "piekny" stadion Motoru, "chojnych" sponsorow i "olbrzymie" sukcesy uzylem przenosni. Lubelska pilka rzadza sbecy i komuchy, a oni jak pokazal czas prl potrafia tylko krasc i oglupiac ludzi a nie cos dla nich budowac
      • e_block Re: sb rzadzi lubelska pilka 27.12.06, 15:20
        Sorry ale piłkę dotuje obecna Rada Miasta, gdzie rozdziela się pieniądze, nie
        wiedzieć czemu jednemu daje więcej drugiemu mniej. Obojętnie czy to będzie
        Lublinianka, Wieniawa, Sygnał czy Motor, te kluby zabierają małolatów z pod
        bloku i gospodarują im czas. To nie są meteory w stylu klubu Koziołek czy
        Kalina.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka