grzesol 29.08.02, 22:43 Coś mnie kręci wziąć tego sponsora ale nie wiem czy warto a jak wy myślicie czy wy będziecie brali sponsorów???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gwiazdor1 Re: Sponsor 29.08.02, 22:48 Ja go wzialem.dostalem 2 miliony sprzedalem Dariusza Dudke a kupilem zamiast niego Marcina Kusia.Nie chcialem ryzykowac-moze pozniej beda dawali mnniej?A mi byly potrzebne juz teraz pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Sponsor 29.08.02, 23:08 ja tez wzielam sponsora..sprzedalam jednego miernego co z kasa od sponsora dalo jakas tam sumke i calosc zainwestowalam w konkretnego gracza..wierze ze byl to dobry ruch.. Odpowiedz Link Zgłoś
wojroj Re: Sponsor 29.08.02, 23:14 wziąłem sponsora i na razie zachowam sobie tą kasę po 11 kolejce odbiore reszte kogos tam sprzedam i bede mial możliwosc dokupic wtedy dosc drogiego zawodnika ktory moze znacznie pomoc :-)) taki mam plan jesli zas chodzi o przyszlosc sponsoringu to byc moze bede dawac wiecej ale tego nie wie nikt pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś