bu2m 30.12.06, 13:05 Gdyby nie on, to może nawet przejechałbym się busem. Nie zważając że kierowca może być pijany, że przekracza prędkość lub że ma jakieś sprośne zamiary odnośnie pasażerek. No i że kiedyś tym busem jeździły pomidory i kapusta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aron Re: Aron obrzydza mi busy! IP: *.lublin.enterpol.pl 30.12.06, 13:08 przecież ja ci nie każę jeździć busem. To twój wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Aron obrzydza mi busy! 30.12.06, 13:10 Ale co ja poradzę, że jak widzę busa to od razu przypomina mi się Aron? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Aron obrzydza mi busy! IP: *.lublin.enterpol.pl 30.12.06, 13:13 widocznie masz jakieś natręctwa, ale są na to leki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Aron obrzydza mi busy! IP: *.lublin.enterpol.pl 30.12.06, 14:28 bu2m napisał: > A ty co stosujesz? zioła dziurawca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mister MR Antyreklama IP: *.chello.pl 30.12.06, 18:33 To fakt, Aronek robi tym busom taką solidną antyreklamę jakiej w życiu nie widziałem... Odpowiedz Link Zgłoś