Dodaj do ulubionych

fajne zespoły weselne z Lublina

03.01.07, 15:04
jakie polecacie?
Obserwuj wątek
    • bandola18 Re: fajne zespoły weselne z Lublina 05.01.07, 14:28
      To zależy kiedy ślub, jeśli wcześniej niż 1,5 roku i dodatkowo w miesiącu
      letnim to o dobrym zespole można teraz pomarzyć
      • Gość: Aneta i Rafal Re: fajne zespoły weselne z Lublina i okolic IP: *.pronet.lublin.pl 16.07.08, 11:49
        Polecamy wszystkim zespol malo znany ale za to SWIETNY!!! Sa z Bilgoraja i
        nazywaja sie ORINOKO. 12lipca '08 mielismy wesele i do 6rano grali i bawili
        towarzystwo. Wszyscy z zespolu maja super glosy z reszta mozna posluchac demo na
        ich stronce www.orinoko.bilgo.pl/
        • Gość: Ania A Re: fajne zespoły weselne z Lublina i okolic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 07:41
          Hejka.
          Orinoko rzeczywiście są zajefajni,odlot totalny,mój chłopak mówił że śpiewają z
          playpacku a oni na żywo zaśpiewali we czwórkę acapella to nogi wymiękły.
        • Gość: Anka fajne zespoły weselne z Lublina i okolic Orinoko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 20:08
          Orinoko grali u mnie we wrześniu 2010 r,to że dobrze graja to jest mało powiedziane,są zajebiści do kwadratu,grają każdy rodzaj muzyki,Metallica w ich wykonaniu to mistrzostwo, moi goście czuli i zachowali sie jak na koncercie,graja do tańca i różanca,bawią gości w trakcie grania i w przerwach przy stołach ,krótkie przerwy często i długo grają,goście nie chcieli odjeżdzac ,autokar odjechał trzy godziny po czasie a wesele trwało 14 godzin i nie mówili nic o dopłacie za nadgodziny.Byłam na różnych weselach słyszałam niezłe zespoły lecz żaden dobry zespół do Orinoko nie ma szans a z zawodu jestem nauczycielem w szkole muzycznej ,tak jak oni śpiewają to bez wachania powiem że niektórzy artyści naszych scen mogli by im pozazdrościc a instrumenty w ich rękach też super brzmią .A najśmieszniejsze jest to że gra tam ojciec z dwoma synami maja też wokalistkę.A jeszcz napiszę że nie robią żadnych problemów, chciałam z nimi zagrac i zaśpiewac i bez wachania zaprosili mnie za instrument i zagrałam z nimi .Polecam tylko Orinoko
          • Gość: Łukasz Re: fajne zespoły weselne z Lublina i okolic Ori IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.11, 15:55
            I tu bym się zgodził z przedmówczynią,Orinoko to jedyna kapela przy której naprawdę się bawiłem a bawiłem się przy różnych kapelach i jakoś mnie nie ruszało,to widać że oni grają i śpiewają bo to umieją i lubią, ich to bawi, maja moc
            • Gość: AN Re: fajne zespoły weselne z Lublina i okolic Ori IP: *.cdma.centertel.pl 10.10.11, 10:39
              To co Orinoko zrobili na weselu mojego brata jest godne pochwały,mile zaskoczeni ich pracą byli kamerzysta i fotograf
          • Gość: Gostek weselny Re: fajne zespoły weselne z Lublina i okolic Ori IP: *.cdma.centertel.pl 15.07.12, 19:50
            To co napisał poprzednik o Orinoko to prawda ,graja kazdy rodzaj muzyki ale Rock w ich wykonaniu to zawodostwo
          • Gość: zwez Re: fajne zespoły weselne z Lublina i okolic Ori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.14, 22:40
            Grali u naszej córki w Dzierzkowicach do 7 rano.Gdyby nie obsługa hotelu ,gdyż miała przygotowania do następnej imprezy , zabawa trwałaby dalej. Wszyscy zadowoleni ,super zespół,
            gorąco polecam. Potrafią zabawić młodych i starszych. Bardzo mało przerw.
            Młodzież z żalem o 7 odchodziła.
            Polecam ,polecam
            • agencjamedial [...] 04.04.14, 09:34
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Konwijka Re: fajne zespoły weselne z Lublina IP: *.lublin.mm.pl 22.10.13, 23:03
        Adioband!!
    • shine10 Re: fajne zespoły weselne z Lublina 11.01.07, 17:38
      na moim weselu grał zespól RED ROSE niestety nie posiadam nr tel ale kilka razy
      widziałam ich ogłoszenie w anonsach, (jeden z nich gra super na saksofonie)
      zabawa była super,polecam
      • bandola18 Re: fajne zespoły weselne z Lublina 11.01.07, 18:57
        U mnie też ma grać RED ROSE, oto telefon 606985333
        • truskaweczki Re: fajne zespoły weselne z Lublina 14.01.07, 22:39
          gwinea
          www.gwinea.com.pl
      • Gość: myszka11 Re: fajne zespoły weselne z Lublina IP: *.gprs.plus.pl 31.01.09, 23:30
        Znam odlotowy zespół z okolic lublina, chyba z Puław-Livestage-ale show!!! Byłam
        na imprezie, polecam w ciemno.
        • Gość: gośka Re: fajne zespoły weselne z Lublina IP: *.polimex-mostostal.pl 03.03.09, 08:50
          co sądzicie na temat zespołu archiwum?
      • justa_2501 Re: fajne zespoły weselne z Lublina 12.09.09, 19:12
        Witam, polecam zespół Walter Band www.walter-band.rdl.pl Grają muzykę wyłącznie
        na żywo i posiadają zawodowy skład. Polecam, grają rewelacyjnie, różnorodny
        repertuar :-)))) tel. 668-420-304 lub 604-119-522 Serdecznie polecam
    • Gość: Gosc Re: fajne zespoły weselne z Lublina IP: *.cst.tpsa.pl 30.01.07, 14:39

zalezy jaki termin?

www.dzinos-band.webpark.pl
      • Gość: gość weselny a może DJ z akordeonem ??? IP: 89.186.1.* 27.04.07, 16:41
        www.djmess.ovh.org Dj na wesela z akordeonem za stołami
      • Gość: pinezka14 Re: fajne zespoły weselne z Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 14:20
        Navis i tylko Navis!Rewelacja!
    • Gość: Karolina i Darek zespół Dakar z Warszawy na twoje wesele IP: *.subscribers.sferia.net 28.06.07, 20:37
      Zespół Dakar z Warszawy na Twoje wesele. bal lub inną uroczystość, impreze okolicznościową
      Profesjonalna oprawa niepowtarzalnej, najważniejszej uroczystości i chwili waszego wspólnego życia.
      Oferujemy: szampańską zabawe,(zawsze przyjeżdzamy pierwsi a wyjeżdzamy ostatni),bogaty repertuar dobierany do każdej uroczystości z osobna, w tym piosenki na życzenie, możliwość poprowadzenia karaoke w trakcie przyjęcia,
      Skład: 3 osoby, girara elektryczna, klawisze i wokalistka z mocnym ciepłym altem, możliwość przyjechania na próbe lub demo do wglądu

kontakt:
      Darek tel: 663-490-837 darek_muzyk@o2.pl, darek_muzyk2@o2.pl
      Karolina tel: 511-075-124 karolina_vocalalt@o2.pl

www.gumtree.pl/warszawa/89/11058789.html
      • Gość: Ola Re: zespół Dakar z Warszawy na twoje wesele IP: *.33.radom.pilicka.pl 14.08.07, 10:35
        U nas miesiąc temu grał zespół Bajka. Bardzo fajnie grają
        tu jest namiar do nich www.zespolbajka.republika.pl My właśnie z tej strony ich
        wyszukaliśmy i jesteśmy zadowoleni
    • Gość: niunia_25 Re: fajne zespoły weselne z Lublina IP: *.171.160.50.crowley.pl 15.08.07, 22:09
      Zespół Max !!! rewelacja!!! 3 dni wesela, 3 dni orkiestra :D super graja... polecam z czystym sumieniem :)))
      • Gość: gość Re: fajne zespoły weselne z Lublina IP: *.lublin.mm.pl 19.09.07, 19:15
        Nie polecam natomiast zespołu-TERCET.Dwóch panów niezbyt trzeźwych w pracy i
        nieuczciwi
    • Gość: Koleś Re: fajne zespoły weselne z Lublina IP: *.pronet.lublin.pl 18.10.07, 17:37
      Wy sobie lepiej zarejestrujcie te kapele bo jak wam urząd skarbowy wpadnie i
      zaiks to biedziecie rypac trzy sezony za darmo.
    • tysia.w Re: Kaktus ze Świdnika :) 25.10.07, 16:00
      Na naszym weselu grał zespół KAKTUS ze Świdnika
      www.zespolkaktus.pl
      Było super, profesjonalizm w kazdym calu, kultura, zagrają wszystko
      co chcesz, dla nas uczyli sie pierwszej piosenki bonie mieli jej w
      repertuarze i wyszlo naprawde fajnie, goscie zachwyceni, wszyscy
      gratulowali zespołu, dojechali do nas około 80 km.
      Mają dużo zleceń więć warto sie pospieszyć. Powodzenia.
      • Gość: jdzrewosz Re: Kaktus ze Świdnika :) IP: 213.17.170.* 30.10.08, 14:08
        u mnie też grał KAKTUS. Profesjonalizm i zaangażowanie, super
        gitarzysta. POlecam
    • Gość: gość weselny Re: fajne zespoły weselne z Lublina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.08, 11:29
      Ideal jest fajny z Lublina. Byłem z nimi chyba ze trzy razy, pełna
      kultura i fajny repertuar, ale rezeruje sie ich juz na 2009, albo
      2010
      • Gość: aga Re: fajne zespoły weselne z Lublina IP: *.mpk.lublin.pl 22.04.08, 14:06
        A ja polecam z czystym sumieniem czban band, nie ważne który skład
        ale muzyka serwowana jest w pełni profesjonalnie i wesele gwarantuję
        że będzie udane. Super muza w super wkonaniu.
        • marcelina290 Re: fajne zespoły weselne z Lublina 02.05.08, 17:23
          A co powiecie o zespole Fiesta z Lublina? bo bedą grać na moim weselu
          (skład Roberta)
          • rattatujsie Re: fajne zespoły weselne z Lublina 03.05.08, 19:38
            No tos sie wpakowala! Jesli mozesz to sie jeszcze wycofaj! Bylam na
            dwoch weselech na ktorym graly dwa sklady fiesty i ... zadnego nie
            wzielabym na swoje wesele za zadne skarby !!!!
            • marcelina290 Re: fajne zespoły weselne z Lublina 03.05.08, 20:41
              Raczej nie mogę się wycofać bo wesele jest we wrześniu i nie znajdę
              już zespołu. A możesz napisać coś więcej,jak prowadzą wesele i jak
              śpiewają. Pozdrawiam
              • Gość: andi_bolo Re: fajne zespoły weselne z Lublina IP: *.resetnet.pl 26.05.08, 15:48
                zespół Fiesta gra w mojej rodzinie przy każdej możliwej okazji. świetnie grają
                śpiewają i zabawiają gości. polecam w 100%
                • Gość: Gość weselny Re: fajne zespoły weselne z Lublina IP: 84.201.210.* 03.07.08, 20:14
                  A ja tam polecam zespół MAGNUS z lublina młode chłopaki wiedza jak grac i bawić
                  gości wesele było super bardzo bogaty repertuar dla każdego z czystym sumieniem
                  mogę polecić ten zespół.Z nimi nie da się nie tańczyć każdego poderwą do tańca
                  nawet tych najbardziej upartych.
        • Gość: gość weselny Re: fajne zespoły weselne z Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 17:30
          ...chyba żartujesz... pełny profesjonalizm, muza z minidysku, zero
          grania biesiady i wokalistka, która zna tylko jedna zwrotkę
          piosenki "Szła dzieweczka do laseczka"... porażka
          • Gość: gosc Re: fajne zespoły weselne z Lublina IP: *.centertel.pl 03.06.10, 17:57
            a co ty masz do tego zespolu ze ci sie panna nie podoba to nie
            musisz ich sluchac
      • Gość: JakaNazwaTakiZespo Re: fajne zespoły weselne z Lublina IP: 212.182.55.* 19.09.11, 13:14
        Jeśli chodzi o TEN zespół IDEAL z Lublina, z "Cyganem" czyli Tomkiem na czele, to naprawdę nie wiem czym tu się zachwycać. Bardzo NIE polecam tego zespołu. Niestety miałam tę wątpliwą przyjemność być na trzech weselach z nimi w roli głównej i z każdym razem było tylko gorzej...
        Wiem, że może moja opinia
        Bardzo mnie razi jak orkiestra pije alkohol, bo np później ciężko poprowadzić oczepiny nie mówiąc o późniejszych próbach śpiewania...
        No i nie oszukujmy się - może i wielu nie przeszkadza fałszowanie "wokalisty" oraz "muzyków", ale dla mnie osobiście to jest obraza nie tylko gości ale przede wszystkim Państwa Młodych, którzy jeszcze muszą za to fałszowanie zapłacić.
        Dodam, że niestety nie jest to tylko moja opinia, lecz również wielu osób, które bawiły się na tych weselach.
        Mam nadzieję, że chłopaki zaczną trochę ćwiczyć na próbach i wzbogacą swój repertuar o bardziej ambitne disco polo:)
        • Gość: gosc weselny Re: fajne zespoły weselne z Lublina IP: *.icpnet.pl 21.09.11, 22:03
          Generalnie przychylam sie do wypowiedzi. Ostatnio bylem na weselu gdzie gral zespol Ideal i szczerze mowiac zachowanie lidera tej grupy bylo fatalne.
          Niedosc, ze facet byl totalnie pijany to jeszcze jego grubianskie i nonszalanckie odzywki sprawily ze poczulem sie jakby to panstwo mlodzi i goscie byli tam dla orkiestry a nie odwrotnie !!!
          Pisze to bo uwazam, ze na takie chamstwo trzeba reagowac.
          pozdrawiam
          • Gość: gosc weselny Re: fajne zespoły weselne z Lublina IP: *.icpnet.pl 21.09.11, 22:06
            Poza tym tchorze nie potrafia przyjmowac krytyki. Moj wpis na ich stronie glownej ( choc nie wulgarny ) to oczywiscie nie pojawil sie w ksiedze gosci.... Generalnie same przerysowane superlatywy, zygac sie chce.....
            • Gość: Tomek Re: fajne zespoły weselne z Lublina IP: *.static.vip-net.pl 17.12.11, 11:40
              Wiadomo nie każdemu moze się podobać zespół. Ale wiem, kto to napisał i wiem dlaczego. Jeżeli chodzi o zawartość alkoholu w organiźmie to chyba autorka powyzszego postu miała dużo większą niż jej się wydaje. A to, że nie chciałem jej zagrać Led Zeppelin na weselu, to inna sprawa i wymyslanie głupot na forum jest przykre....
    • magdalenna1983 Re: fajne zespoły weselne z Lublina 03.05.08, 18:58
      A ja polecam zespół AGAT z Lublina. Fajni, mili ludzie którzy wiedzą
      o co chodzi w muzyce i gościom na weselu. Nie było piosenki której
      nie potrafiliby zagrać, nawet tych baaardzo starych i baaardzo
      nowych. Nie słyszeliśmy od żadnego z gości słowa krytyki a wizytówki
      były rozchwytywane. Są godni polecenia z czystym sumieniem.
      Z poważaniem
      Magda Rosacka

PS.: www.agat.lub.pl
    • Gość: hahaha Re: Navis bueheheheheeh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.08, 08:45
      Dopisałaś głupotę, navis, ivis, avis co jeden to lepszy: siedem
      składów, artyści wielcy grają może i fajnie, bo odtwarzacze mp3 i
      mini dysk mają dobre, ale nie bawią gości. A najlepsza jest ta
      zadumana w sobie Ola z któregoś z tych składów, buehehehe
      • Gość: biedronka Re: Navis bueheheheheeh IP: *.chello.pl 08.01.09, 16:02
        czy może grał u kogoś zespół formatx ze świdnika bardzo proszę o komentarze mają zagrać na moim weselu
        • Gość: Aldonka Re: Navis bueheheheheeh IP: 94.72.99.* 06.08.09, 20:48
          no i jak biedronko? Było juz to Twoje wesele? Jak zagrali? Bo mają grac tez na
          moim i tak się zastanawiam czy to trafny wybór? Dziękuję za szybka odpowiedz
    • Gość: aass Re: fajne zespoły weselne z Lublina IP: *.chello.pl 12.07.08, 10:48
      Dzinos band
      • Gość: Janos Re: fajne zespoły weselne z Lublina IP: *.enterpol.pl 13.07.08, 23:56
        Dupa w kratę.Ze świdnika
      • Gość: Aga Re: fajne zespoły weselne z Lublina IP: *.chello.pl 10.08.08, 20:13
        Szukam jakiegoś orginalnego zespołu który gra dobra muzyke rock i
        pop bez biesiad weelnych (blee). Pomóżcie!!!
        • Gość: maciek Re: fajne zespoły weselne z Lublina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.08, 19:42
          byłem niedawno na weselu chyba flashdance spoko repertuar dobrze dobrany i
          wykonanie niezłe ale nie wiem czy mają stronę w necie pozdrawiam.
    • Gość: gość Re: fajne zespoły weselne z Lublina IP: 80.50.235.* 01.11.08, 19:51
      www.rytm.pl.tl zespół RYTM
    • Gość: gość Re: fajne zespoły weselne z Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 08:54
      HEJ
      Potrzebuje informacji na temat zespolu SUPER STAR z lublina czy ktoś
      wie jak grajabył na weselu z ich udzialem ,czy mołby ich polecić to
      b.wazne prosze o pomoc.Z gory dziekuje
      • justyska72 Re: fajne zespoły weselne z Lublina 27.03.09, 21:22
        hejka
        ja byłam na weselu z ich prowadzeniem i zaklepałam ich do siebie na
        wesele, bardzo bardzo mi się podobali, wspaniała muzyka i super
        prowadzenie, zrobili na mnie ogromne wrażenie, są swietni
    • Gość: tomek Re: fajne zespoły weselne z Lublina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.09, 14:42
      Witam ja byłem na weselu w lublinie, gdzie grał fajny zespół z lublina
      Musicband
    • quickshot Re: fajne zespoły weselne z Lublina 18.05.09, 12:33
      Zapraszam do odwiedzenia strony: www.quickshot.ecom.net.pl
      Jeśli ten rodzaj energii Państwu odpowiada. Jesteśmy do usług.
      Z pozdrowieniami Quickshot music band.
      • Gość: Jaco Re: fajne zespoły weselne z Lublina IP: *.enterpol.pl 24.05.09, 22:14
        A wszystkie grają disco polo.Super!!!!
    • kiiek Re: fajne zespoły weselne z Lublina 24.08.09, 10:15
      witam,chce Wam polecić fantastyczny zespół na wesele o nazwie EKG -
      są z okolic puław, dokładnie nie wiem skąd...byłem ostatnio na
      weselu z żoną gdzie grali. my swoje wesele mielismy w kwietniu,
      wybralismy kapelę po przesłuchaniu dokładnie dziewieciu kapel.. ale
      bawiąc sie przy muzyce EKG...naprawde z czystym sercem powiem, że ja
      takiej kapeli jeszcze nie słyszałem
      • Gość: gość puławy Re: fajne zespoły weselne z Lublina IP: *.147.175.152.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.02.10, 21:35
        KIIEK odezwij się do mnie na gg: 17672185
        Mam pytanko na temat zespołu EKG
        CZEKAM
        • Gość: admin Re: fajne zespoły weselne z Lublina IP: 31.135.20.* 11.11.12, 14:36
          zajrzyjcie na stronę na www.wesele.biz, polecam
          • Gość: admin Re: fajne zespoły weselne z Lublina IP: 31.135.20.* 11.11.12, 14:37
            przepraszam za pomyłkę www.nawesele.biz
    • Gość: oregano1 Re: fajne zespoły weselne z Lublina IP: *.nplay.net.pl 19.09.09, 00:37
      "SĄ GORSI"-polecam!
    • florakk Re: fajne zespoły weselne z Lublina 24.11.09, 20:30
      My zaklepaliśmy zespol activ.
      www.zespolactiv.pl (ale ta strona jest nieaktualna, bo jest tam była wokalistka, nowa jest znacznie lepsza :)- no ale może ją uaktualnią)
      Grali na wesleu u mojej przyjaciółki. Potrafią zabawic ludzi i dostosowuja się do sytauacji- jak ludzie śpiewali za stołami, to wzięli akordeony i była biesiada. Mają dobre wyczucie. Poza tym wokalistka świetnie śpiewa, ma w swoim repertuarze dużo nowych piosenek i jest naprawdę dziewczyna na luzie.
      Mam nadzieję, że na naszym weselu też pokażą klasę :)
      W razie czego telefon do P. Piotrka 602 828 049
    • Gość: Vanilla Re: fajne zespoły weselne z Lublina IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.09, 19:20
      My też zamówiliśmy zespół Activ. Byliśmy na Andrzejkach, na których oni grali i bardzo nam się spodobało. A do tego mają atrakcyjne ceny, a nie tak jak simon czy te wszystkie avisy, ivisy, itd. Także, polecam :)
    • borek_inc Re: fajne zespoły weselne z Lublina 11.01.10, 15:19
      Polecam zespół hilo,bawiłem się przy ich piosenkach na balu
      sylwestrowym-są rewelacyjni.Dema ich piosenek i informacje o zespole
      można znaleźć na tej stronie: hilo.com.pl
    • Gość: albi Re: fajne zespoły weselne z Lublina IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.01.10, 18:36
      Zespół Muzyczny Libers. www.libers.webd.pl-super zespół polecam.
    • Gość: Paweł Re: fajne zespoły weselne z Lublina IP: *.kredytbank.pl 18.02.10, 10:18
      U mnie grał zespół Altess, można ich znaleźć w googlach. Naprawdę świetny
      zespół, bez problemu zagrali to co chcieliśmy na pierwszy taniec, wybraliśmy
      sobie see the day girls aloud, bardzo ładny walc angielski. Grali wszystko to co
      goście chcieli i grali do ostatniego gościa, także polecam, to powinien być
      dobry tel do zespołu 609-271-835, ale nie jestem pewien. Ogólnie polecam każdemu.
    • zespolexpose [...] 14.03.10, 21:18
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • empi netykieta 16.03.10, 17:01
        Forum nie jest miejscem do darmowych ogłoszeń.
        pzdr.
    • brzu_szek Re: fajne zespoły weselne z Lublina 19.03.10, 00:46
      jeżeli ktoś woli DJ polecam Pana Andrzeja Szulca ze Świdnika
      oto link do strony: szulc.dj.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka