lodbrok 17.04.03, 08:07 Dla ostatnich chętnych i niezdecydowanych jeszcze raz podaję czas i miejsce zbiórki. Godzina 19.00 pod Trybunałem Koronnym. To się będzie działo hej!:-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ronja Re: Ludkowie, dziś spotkanie forumowe!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.03, 08:53 Izis sie stawia - mowi, że jeszcze nie wie, czy sie wybierze...:((( A ja to się moge spóźnić! Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Ludkowie, dziś spotkanie forumowe!!! 17.04.03, 10:04 Ronju użyj najwyżej jakiegoś chwytu zapaśniczego i przynieś na pleckach:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ksia78 Re: Ludkowie, dziś spotkanie forumowe!!! 17.04.03, 09:49 Milej zabawy! Ja niestety o 19 kapie i usypiam dziecie, zbyt male, zeby zostawic z tatusiem... Moze za rok. pzdrv ksia Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Ludkowie, dziś spotkanie forumowe!!! 17.04.03, 10:48 jak o polnocy uslyszycie "uhuhuhuhuuuuuuu...." to bede to ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Ludkowie, dziś spotkanie forumowe!!! 17.04.03, 11:09 uhuhuhuhuhuhu... Silver, wlecisz oknem czy wejdziesz drzwiami? Tak pytam na wszelki wypadek:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Berek! IP: *.lublin.mm.pl 17.04.03, 11:19 Obawiam sie , ze w Klezmer Hois nie ma okien...i jeszcze jednego Wam Vanilka naszas dorga nie powiedziała...tam sa śpiewający kelnarzy :-P - za męki estetyczne stawia forumowiczom po piwie !!!! Berek!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Ludkowie, dziś spotkanie forumowe!!! 17.04.03, 11:33 Przemowie do Ciebie z kufla ;) lodbrok napisał: > uhuhuhuhuhuhu... Silver, wlecisz oknem czy wejdziesz drzwiami? Tak pytam na > wszelki wypadek:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Ludkowie, dziś spotkanie forumowe!!! 17.04.03, 11:36 Z kufla to przemawia do mnie tylko dno...... Silver, a ile ty masz kilometrów do nas to wyślę po ciebie swojego kierowcę:-)))? Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Ludkowie, dziś spotkanie forumowe!!! 17.04.03, 11:58 noooooo.... "troche" :) 180 jakies. Kiedys sama wpadne. Dawno nie bylam w L. Pozdrow kierowce i nie siegaj dna zbyt predko! Kuflowego oczywiscie :) lodbrok napisał: > Z kufla to przemawia do mnie tylko dno...... Silver, a ile ty masz kilometrów > do nas to wyślę po ciebie swojego kierowcę:-)))? Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Ludkowie, dziś spotkanie forumowe!!! 17.04.03, 12:19 To rzut beretem. Przecież stolica tuż za lubelską miedzą. Trzymam za słowo, że kiedyś się pojawisz:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Ludkowie, dziś spotkanie forumowe!!! 17.04.03, 16:01 nie no tak tak oczywiscie no pewnie no jakzeby inaczej :))) Na cebularza wpadne a potem sie zobaczy :) lodbrok napisał: > To rzut beretem. Przecież stolica tuż za lubelską miedzą. Trzymam za słowo, że > kiedyś się pojawisz:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Ludkowie, dziś spotkanie forumowe!!! 17.04.03, 11:09 Miłych igrców i piwożłopaństwa! Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Ludkowie, dziś spotkanie forumowe!!! 17.04.03, 11:34 Dociek ty jechowy przwecież nie jesteś, na abstynenta też nie wyglądasz, więc moze byś dał się skusić???:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaisa19 Re: Ludkowie, dziś spotkanie forumowe!!! 17.04.03, 14:36 Dobrej zabawy życzę....... Pozdrowionka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Ludkowie, dziś spotkanie forumowe!!! 17.04.03, 14:49 Dziękujemy:-)) Wish you`ll be there... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: Ludkowie, dziś spotkanie forumowe!!! IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 17.04.03, 19:13 niestety wlasnei wrocilem z kolejnej kolejki dzisiejszego dnia i juz bez szans na to by zdazyc na rynek ! ups, moze nastepnym razem Odpowiedz Link Zgłoś