ziedrzec 18.04.03, 07:21 1. Z tego, co pamiętam, było fantastycznie. 2. Jak ja wróciłem do domu? 3. Lecę do pracy, spozniony dobrą godzinę :-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bozena Re: To jest straszne... czuję się jak Teatr Stary IP: *.spedpol.com.pl 18.04.03, 08:14 Uszy do góry.Teatr stary odmalują, odpicują i będzie jak nowy.Pozdrowienia i wesołychświąt.B.M. Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Okruchy pamięci 18.04.03, 08:17 Juz w pracy... Lodbrok , Nastepnym razem zemszczę się i to ja ciebie spiję jak belę :-) Po drodze, jadąc POTWORNIE GLOSNYM autobusem (ech.. syndrom perskiego kota na perskim dywanie) zacząłem powoli przypominać sobie, jak ja do dyabła ciężkiego dotarłem do domu. Zgubiłem gdzieś towarzystwo. W domu na telefonie odczytałem sesemesa "ZIEDRZEC GDZIE JESTES" hehehehe Kurde, szukaliście mnie a ja Was :-))))) A impreza była rewelacyjna. Było karaoke :-) Nawet kelnerzy śpiewali, taka była zabawa :-))))))) Pepperoni tanczący na stole? Hm.. to już siurrealizm :-))))))))) Dziekuję Wam za obecność i wspaniałą atmosferę. Reflektuję na repetę !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Okruchy pamięci 18.04.03, 16:49 ziedrzec napisał: > Juz w pracy... > Lodbrok , Nastepnym razem zemszczę się i to ja ciebie spiję jak belę :-) > > > Po drodze, jadąc POTWORNIE GLOSNYM autobusem (ech.. syndrom perskiego kota na > perskim dywanie) zacząłem powoli przypominać sobie, jak ja do dyabła ciężkiego > dotarłem do domu. > Zgubiłem gdzieś towarzystwo. > W domu na telefonie odczytałem sesemesa "ZIEDRZEC GDZIE JESTES" hehehehe > Kurde, szukaliście mnie a ja Was :-))))) > > A impreza była rewelacyjna. > Było karaoke :-) > Nawet kelnerzy śpiewali, taka była zabawa :-))))))) > > Pepperoni tanczący na stole? Hm.. to już siurrealizm :-))))))))) Ciiicho ;) Miałeś nic nie mówić ;) Jeszcze pozostali Forumowicze wystraszą się i nie przyjdą na kolejne spotkanie ;) I dobrze, że nie dodałeś, że zacząłem rozbierać się. hi hi hi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Okruchy pamięci IP: *.lublin.mm.pl 19.04.03, 00:10 Pepper , ma cię z gołą klata na zdjęciu...powiesze nad łóżkiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Okruchy pamięci 23.04.03, 11:32 Zgadnijcie, kto nie przyjdzie na kolejne spotkanie ;) I zgadnijcie dlaczego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Okruchy pamięci IP: *.it-net.pl 23.04.03, 11:44 pepperoni78 napisał: > Zgadnijcie, kto nie przyjdzie na kolejne spotkanie ;) I zgadnijcie dlaczego ;) Jestem pewna, że Peppe, He, He, He.Pomalućku rozumu nabieres!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Okruchy pamięci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.03, 11:44 A dlaczego to jest takie zabawne? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: To jest straszne... czuję się jak Teatr Stary 19.04.03, 00:11 To ja poprosze w powiekszeniu:) co za klata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: To jest straszne... czuję się jak Teatr Stary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.03, 09:51 Teraz połowa ludziuff w Lublinie będzie Cie miała Pepper na tapecie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Re: To jest straszne... czuję się jak Teatr Stary IP: *.resetnet.pl 19.04.03, 17:40 czarna33 napisała: > To ja poprosze w powiekszeniu:) co za klata. I ja i ja chce. (Głosno zakrzyknęła Izis) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: To jest straszne... czuję się jak Teatr Stary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.03, 18:03 ...nie podając konta mejlowego..;))) Oj, Izis, Izis, prześlę Ci zdjątka na pocztę, ale troszkę póxniej, oki? Bo u mnie wysyłanie zdjęć trochę trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Re: To jest straszne... czuję się jak Teatr Stary IP: *.resetnet.pl 19.04.03, 18:12 No wiem wiem żem nie zalogowana i Ty jestes zródłem zdjęć które muszę przekupić cukierkami, winkiem albo przyjemnym spacerkiem. Muszę w końcu się zalogować. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: To jest straszne... czuję się jak Teatr Stary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.03, 12:16 Izis, jeszcze troszkę, bo wiesz, tym razem nas tu więcej do komputera, a u mnie wysłanie 1 zdjęcia to jakies 15 minut, zanim mi antywirus przeskanuje wychodzącego mejla, a co dopiero kilka zdjęć... A przekupywac to ja tez mogę, hihi;) Odpowiedz Link Zgłoś
izis_2003 Re: To jest straszne... czuję się jak Teatr Stary 20.04.03, 12:47 No tak braciszkowie Ci droge do kompa przestępują... No no no. Czyli nie tylko pewna pani ma odwyk Ronja też :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Albo przyjdź je do mnie zobaczyć! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.03, 18:04 Tak, to jest dużo lepszy pomysł!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: To jest straszne... czuję się jak Teatr Stary IP: *.lublin.mm.pl 19.04.03, 11:21 ziedrzec napisał: To jest straszne... czuję się jak Teatr Stary w 3/4 zrujnowany..... Odpowiedz Link Zgłoś