Dodaj do ulubionych

To jest straszne... czuję się jak Teatr Stary :-)

18.04.03, 07:21
1. Z tego, co pamiętam, było fantastycznie.
2. Jak ja wróciłem do domu?
3. Lecę do pracy, spozniony dobrą godzinę
:-)))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: bozena Re: To jest straszne... czuję się jak Teatr Stary IP: *.spedpol.com.pl 18.04.03, 08:14
      Uszy do góry.Teatr stary odmalują, odpicują i będzie jak nowy.Pozdrowienia i
      wesołychświąt.B.M.
    • ziedrzec Okruchy pamięci 18.04.03, 08:17
      Juz w pracy...
      Lodbrok , Nastepnym razem zemszczę się i to ja ciebie spiję jak belę :-)

Po drodze, jadąc POTWORNIE GLOSNYM autobusem (ech.. syndrom perskiego kota na
      perskim dywanie) zacząłem powoli przypominać sobie, jak ja do dyabła ciężkiego
      dotarłem do domu.
      Zgubiłem gdzieś towarzystwo.
      W domu na telefonie odczytałem sesemesa "ZIEDRZEC GDZIE JESTES" hehehehe
      Kurde, szukaliście mnie a ja Was :-)))))

A impreza była rewelacyjna.
      Było karaoke :-)
      Nawet kelnerzy śpiewali, taka była zabawa :-)))))))

Pepperoni tanczący na stole? Hm.. to już siurrealizm :-)))))))))

Dziekuję Wam za obecność i wspaniałą atmosferę.
      Reflektuję na repetę !!!!
      • pepperoni78 Re: Okruchy pamięci 18.04.03, 16:49
        ziedrzec napisał:

> Juz w pracy...
        > Lodbrok , Nastepnym razem zemszczę się i to ja ciebie spiję jak belę :-)
        >
        >
        > Po drodze, jadąc POTWORNIE GLOSNYM autobusem (ech.. syndrom perskiego kota na
        > perskim dywanie) zacząłem powoli przypominać sobie, jak ja do dyabła
        ciężkiego
        > dotarłem do domu.
        > Zgubiłem gdzieś towarzystwo.
        > W domu na telefonie odczytałem sesemesa "ZIEDRZEC GDZIE JESTES" hehehehe
        > Kurde, szukaliście mnie a ja Was :-)))))
        >
        > A impreza była rewelacyjna.
        > Było karaoke :-)
        > Nawet kelnerzy śpiewali, taka była zabawa :-)))))))
        >
        > Pepperoni tanczący na stole? Hm.. to już siurrealizm :-)))))))))

Ciiicho ;) Miałeś nic nie mówić ;) Jeszcze pozostali Forumowicze wystraszą się
        i nie przyjdą na kolejne spotkanie ;) I dobrze, że nie dodałeś, że zacząłem
        rozbierać się. hi hi hi ;)
        • Gość: ryża małpa Re: Okruchy pamięci IP: *.lublin.mm.pl 19.04.03, 00:10
          Pepper , ma cię z gołą klata na zdjęciu...powiesze nad łóżkiem :-)
          • pepperoni78 Re: Okruchy pamięci 23.04.03, 11:32
            Zgadnijcie, kto nie przyjdzie na kolejne spotkanie ;) I zgadnijcie dlaczego ;)
            • Gość: Ciupazka Re: Okruchy pamięci IP: *.it-net.pl 23.04.03, 11:44
              pepperoni78 napisał:

> Zgadnijcie, kto nie przyjdzie na kolejne spotkanie ;) I zgadnijcie dlaczego ;)

Jestem pewna, że Peppe, He, He, He.Pomalućku rozumu nabieres!!!
            • Gość: Ronja Re: Okruchy pamięci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.03, 11:44
              A dlaczego to jest takie zabawne?
    • czarna33 Re: To jest straszne... czuję się jak Teatr Stary 19.04.03, 00:11
      To ja poprosze w powiekszeniu:) co za klata.
      • Gość: Ronja Re: To jest straszne... czuję się jak Teatr Stary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.03, 09:51
        Teraz połowa ludziuff w Lublinie będzie Cie miała Pepper na tapecie:))))
      • Gość: Izis Re: To jest straszne... czuję się jak Teatr Stary IP: *.resetnet.pl 19.04.03, 17:40
        czarna33 napisała:

> To ja poprosze w powiekszeniu:) co za klata.

I ja i ja chce. (Głosno zakrzyknęła Izis) :)
        • Gość: Ronja Re: To jest straszne... czuję się jak Teatr Stary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.03, 18:03
          ...nie podając konta mejlowego..;)))
          Oj, Izis, Izis, prześlę Ci zdjątka na pocztę, ale troszkę póxniej, oki? Bo u
          mnie wysyłanie zdjęć trochę trwa...
          • Gość: Izis Re: To jest straszne... czuję się jak Teatr Stary IP: *.resetnet.pl 19.04.03, 18:12
            No wiem wiem żem nie zalogowana i Ty jestes zródłem zdjęć które muszę przekupić
            cukierkami, winkiem albo przyjemnym spacerkiem. Muszę w końcu się zalogować. :)
            • Gość: Ronja Re: To jest straszne... czuję się jak Teatr Stary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.03, 12:16
              Izis, jeszcze troszkę, bo wiesz, tym razem nas tu więcej do komputera, a u mnie
              wysłanie 1 zdjęcia to jakies 15 minut, zanim mi antywirus przeskanuje
              wychodzącego mejla, a co dopiero kilka zdjęć...
              A przekupywac to ja tez mogę, hihi;)
              • izis_2003 Re: To jest straszne... czuję się jak Teatr Stary 20.04.03, 12:47
                No tak braciszkowie Ci droge do kompa przestępują... No no no. Czyli nie tylko
                pewna pani ma odwyk Ronja też :)))))))))
        • Gość: Ronja Albo przyjdź je do mnie zobaczyć! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.03, 18:04
          Tak, to jest dużo lepszy pomysł!:))))
    • Gość: ryża małpa Re: To jest straszne... czuję się jak Teatr Stary IP: *.lublin.mm.pl 19.04.03, 11:21
      ziedrzec napisał:

To jest straszne... czuję się jak Teatr Stary

w 3/4 zrujnowany.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka