lucy_z 18.04.03, 11:24 Wszystkim wspaniałym Ludziom tego forum składam najserdeczniejsze życzenia. Wypoczywajcie, jedźcie, pijcie...jednym słowem świętujcie:)))))) lucy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redakcja_lublin Re: Wesołego Alleluja :))))) 18.04.03, 11:46 Wesołego, wesołego. A nie przesadziliście wczoraj z tym piwkiem i z czym tam jeszcze? Połowa choruje. Rany boskie. Udanych świąt! ws Odpowiedz Link Zgłoś
paw8 Re: Wesołego Alleluja :))))) 18.04.03, 12:18 wszystkiego najlepszego pogody smacznego jajka mokrego dyngusa i lenistwa życzę Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Wesołego Alleluja :))))) 18.04.03, 12:19 Wszystkiego najlepszego Lucy!!! Oj przesadziliśmy, przesadziliśmy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Wesołego Alleluja :))))) IP: *.it-net.pl 18.04.03, 12:47 Raty, przeraty! Co to? We Wielkim Tyźniu pijaństwo? To co beecie robić w nadchodzące święta, he? Trza mieć rozum, tak jak jo!. Głowicka nie boli, cytom coscie wyprawiali, to nie wiem , cy sie śmioć ( bo ni ma z cego), ale i do płacu mi sie nie zbiyro, bo ni ma za cym, ba haj!. Juz nawet nie wiem, cy u wos nie po świętach i cy aktualne bedom moje zycenio. Moze jesce zek sie nie spóźniła, ba haj! Co wom tu opitym juz dobrze (choć nie syćkim) zycyć? Syćkiego Dobrego! Zdrowio dlo Rodziny godnyj świynceliny, swojskiyj kiełbasecki, krzonu odróbecki, barwinkiem przybranyk jojek malowanyk, do tego w Niedziele gorzołki niewiele, za to duzy KOŁOC w tom świyntom WIELGOM NOC! Niech sie serca radujom, goście nie umordujom (ba haj! ), nadzieje w sercach miyjcie, gębusie oździawiojcie i radośnie śpiywojcie: Halelujo, Halelujo, Halelujo!!! Tak zwyk koze, a w Śmigusa mokrego Dyngusa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Wesołego Alleluja :))))) IP: *.lublin.mm.pl 18.04.03, 12:31 Wszystkiego dohbrego na święta....ja myślę , że 4/4 choruje a nie połowa Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Wychodzi na jedno. 18.04.03, 12:51 Kto nie pije, ten nie żyje. Kto wypije, też nie żyje... Na jedno wychodzi. I życzenia od agnostyka: Żeby śmiały się pisanki Uśmiechały się baranki Mokry Śmingus zraszał skronie Dużo szczęścia sypiąc w dłonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: Wychodzi na jedno. IP: *.net / 192.168.1.* 18.04.03, 13:11 święta to czas odrodzenia...i my też się odradzajmy... Odpowiedz Link Zgłoś
paw8 Re: Wesołego Alleluja :))))) 18.04.03, 13:41 Zdrowia,szczęścia, humoru dobrego a przy tym wszystkim stołu bogatego. Mokrego dyngusa,smacznego jajka i niech te święta będą jak bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Wesołego Alleluja :))))) IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 18.04.03, 15:07 Zdrowia,szczescia, humoru dobrego a przy tym wszystkim stolu bogatego. Mokrego dyngusa,smacznego jajka i niech te swieta beda jak bajka. mike Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone jajecznie :) 18.04.03, 16:16 Wszystkiego jajecznego pachnacego smakowitego w majonezie i bez majonezu zielonego jak pierwsze bazie slonecznego jak kwietniowe slonce apteki calodobowej na rogu a kaca nie i odpoczywajcie odpoczywajcie odpoczywajcie tak bardzo az sie zmeczycie :) hapi ister!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Wesołego Alleluja :))))) 18.04.03, 17:43 Aby zdrowko dopisalo By jajeczko smakowalo By szyneczka nie tuczyla Atmosfera byla mila Wszystkiego najlepszego dla wszystkich. Jeszcze sie smieje na wpomnienie wczorajszego wieczoru:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Re: Wesołego Alleluja :))))) IP: *.resetnet.pl 19.04.03, 00:33 Wszystkim wesołym forumowym mordkom życzę zielonych, roześmianych, mokrych jajkowych Świąt. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach Re: Wesołego Alleluja :))))) IP: w3cache:* / 192.168.0.* 19.04.03, 00:44 Kiedy Wielkanoc nastanie, Życzyczę Wam na Zmartwychwstanie. Dużo szczęścia i radości, Które niechaj zawsze gości. W dobrym sercu w jasnej duszy. I niech wszystkie żale głuszy. Mokrego lejusa-dyngusa!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nocny_marek Re: Wesołego Alleluja :))))) 19.04.03, 11:28 Alleluja! Alleluja! Cala ziemia sie raduje! Zdrowia, szczescia, pomyslnosci, Dla was wszystkich i dla gosci. W sercach, w duszach duzo slonca!!! Wasz nocnymarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Wesołego Alleluja :))))) IP: 212.182.27.* 19.04.03, 14:07 A śmigusowi nocnego marka mokrego "Dyngusa", he, he... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitka Re: Wesołego Alleluja :))))) IP: 80.51.249.* 19.04.03, 15:33 Pysznego jajeczka Wielkanocnego oraz mokrego Dyngusa życzę wszystkim forumowiczom :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocnymarek Re: Wesołego Alleluja :)))))-Ciupazce! IP: 80.72.65.* 19.04.03, 18:59 Fajne, ale cos mi zle zyczysz...Za wczesnie mi na pampersy! WESOLYCH SWIAT!!! (^)(*)(~)(@)(#) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Wesołego Alleluja - gościu.... IP: *.it-net.pl 20.04.03, 10:57 ...nocnymarku, zapraszam na śniadanie swiąteczne, wszystko czeka na stole, czeka na Gościa, wybrałam Ciebie jako tego wędrowca forumowego, choć cię nie znam . Do moich 12 osób (sic) w rodzinie dołączysz jako 13 . W myśl zasady , ostatni byli pierwszymi. Serdecznie zapraszam na wirtualne swiąteczne sniadanie i rzeczywiste w mojej reodzinie. Alleluja 2003! Wesoły nam dziś dzień nastał....tego dnia Chrystus zmartwychwstał, Alleluja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocnymarek Re: Wesołego Alleluja - gościu.... IP: 80.72.65.* 20.04.03, 17:58 Dziekuje pieknie za zaproszenie, ale nie moge! Bede z Wami duchem dzielil sie swieconym, zyczac Wesolego Alleluja!!!!!(~)(~)(~)(~)(~) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kumak Re: Wesołego Alleluja :))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.03, 16:17 Wszystkim tu spotkanym wirtualnie ,zyczen moc i jeszcze wiecej,zdrowia szczescia slonecznego lata ,prawdziwych przyjaciol ,drog prostychw zyciu ,z calego serca od Kumaka Odpowiedz Link Zgłoś