jetbang 23.04.03, 08:40 Jedziecie gdzieś na weekend majowy ???? Ja sie narazie zastanwiam ale chyba gdzieś w góry ;) Pozdrawiam!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ryża małpa Re: Weekend majowy??? IP: *.lublin.mm.pl 23.04.03, 09:48 Nie denerwuj mnie....nie jade nigdzie!!!! NIGDZIE!!!! Siedze i piszę 2 prace..ale za to później :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 Re: Weekend majowy??? 23.04.03, 09:52 Ryża? a Praga? coś nie wypaliło? ;o((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Weekend majowy??? IP: *.lublin.mm.pl 23.04.03, 10:01 Nic ,kurna nie wypaliło, doszła mi do napisania na koniec maja druga praca dyplomowa :-((( Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...jak to boooooli Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 Re: Weekend majowy??? 23.04.03, 10:05 no to fatalnie...... może kot by napisał? albo konkubent? a Ty byś pojechała;o))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Re: Weekend majowy??? 23.04.03, 10:15 Jadymy na obóz jogi do Stoczka Krasienińskiego a potem się obaczy - może na Roztocze na rowery..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aron Re: Weekend majowy??? IP: *.grojec.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 11:30 Ja slyszalem ze ma byc plus 5 stopni Celsjusza i deszcz ze sniegiem tak ze lepiej planujcie gdzies blizej Morza Srodziemnego pozdrowka aron Odpowiedz Link Zgłoś